"Yleisen petoksen aikoina totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko."

George Orwell

Lehti sensuroi NSA-uutisointia CIA:n vaatimuksesta

3 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (3 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Amerikkalainen The Washington Post -lehti on julkaissut laajan selonteon amerikkalaisen vakoilujärjestö NSA:n toiminnasta.

The Postin artikkeli pohjautuu Edward Snowdenilta saatuihin tietoihin. Lehden mukaan 90 % NSA:n vakoilemista ihmisistä ei ole epäiltyjä rikollisia, vaan tavallisia kansalaisia. Tieto todistaa NSA:n valehdelleen röyhkeästi, kun se on väittänyt rikkovansa ainoastaan ”terroristien” yksityisyyssuojaa.

Snowdenin luovuttamasta materiaalista paljastui myös tulenarkaa tietoa liittyen esimerkiksi nimeltä mainitsemattoman valtion ydinohjelmaan. Keskustiedustelupalvelu CIA kuitenkin esti The Postia julkaisemasta salaista tietoa.

Press TV

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Yksi kommenti

  1. Pena Puupää

    Voi pyhä Sylvi. Tällaista toimintaa minä halveksuin jo kymmeniä vuosia sitten kun olin oppinut lukemaan ja pohdin lukemiani/kuulemiani uutisia. Ei kai tässä ole tarkoitus väittää, että tämä on uusi suuntaus USA:ssa..? Lapsenlapseni on toisella luokalla ja hän kommentoi näin: ”Ainahan CIA sun muut on tollasta tehneet”. Ja tämä on nyt sitten aikuisille ihmisille järkyttävä uutinen ?? Taisi nyt vaan olla uutisaiheet vähissä, tällaisia kun riittää vaikka joka uutisiin eri esimerkkitapaus…

    (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*