- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Lehdistötiedote Rajat Kiinni! -mielenosoituksesta Tampereella

Lauantaina 24.10.2015 klo 13:00 Tampereen Keskustorilla järjestetään massamaahanmuuton vastainen Rajat Kiinni! -mielenosoitus. Mielenosoitus on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Tampere-Rajat-kiinni [1]

Mielestämme Suomi kuuluu suomalaisille eikä muiden maiden kansalaisille. Massamaahanmuuton on loputtava. Laiton ihmisten salakuljetus sekä sen avustaminen on rikollista, ja siihen on puututtava välittömästi.

Maassa jaetaan tuomioita mielipiderikoksista, mikä loukkaa kansalaisten tasa-arvoa ja mielipiteenvapautta. Media on epäonnistunut tehtävässään kansan palvelijana, ja onkin toiminut vallanpitäjien vahtikoirana, maahanmuuttoon liittyvän uutisoinnin ollessa yksipuolista ja ylioptimistista.

Massamaahanmuutto uhkaa romahduttaa toteutettujen säästöjen jo heikentämän hyvinvointivaltion, kun suuria määriä uusia tukijärjestelmien käyttäjiä saapuu maahan. Rivikansalaisella ei ole työtä tehtäväkseen ja ne keillä on, kulutetaan loppuun alati kasvavan työ- ja verotaakan alla. Humanitäärisen avun todellisessa tarpeessa olevien asema heikkenee täällä kotimaassa, ja YK:n pakolaisleirien rahoitus uhkaa loppua.

Vaadimme:

Dublinin sopimuksen mukaan turvapaikkaa hakevan ulkoeurooppalaisen hakemus käsitellään siinä sopimuksen allekirjoittajamaassa, johon hän ensimmäisenä saapuu. Sopimuksen mukaisessa käytännössä siis vain pakolaisiksi, siis turvapaikkaan oikeutetuiksi, todetut jatkavat matkaansa ensimmäisestä vastaanottajamaasta muualle, esimerkiksi Ruotsista Suomeen.

Olkoon nämä pakolaiset tulleet Ruotsiin oikeutetusti tai oikeudetta, Ruotsi on heille turvallinen maa. Pidämme ruotsalaisten tapaa lähettää taakkansa edelleen Suomeen tuomittavana.

Kansanedustajille ja ministereille ei ole annettu neljän vuoden yksinvaltaa, vaan kansaa on kuunneltava koko ajan. Näin ei nyt tapahdu. Asian varmistamiseksi on siirryttävä Sveitsin mallin mukaiseen suoraan demokratiaan sitovine kansanäänestyksineen kuntien ja valtakunnan tasolla.

Suomessa on mielenosoitusvapaus ja viranomaisten on näin ollen taattava Rajat Kiinni! mielenosoittajien turvallisuus ja mahdollisuus mielenilmaisuun. Vapauteen kuuluu mahdollisuus käyttää sananvapautta ilman, että rajoittaa toisen mahdollisuutta samaan vapauteen. Kansalaisille lain mukaan kuuluva ilmaisu- ja kokoontumisvapaus ei ole täysin toteutunut ns. vastamielenosoittajien takia. Tässä asiassa odotamme virkavallalta jatkossa täsmällisempää toimintaa.

Tilaisuus on perheystävällinen ja päihteetön. Mielenosoituksen yhteydessä jaetaan vapaita puheenvuoroja. Tuolloin voit asiallisesti ilmaista huolesi ja näkemyksesi yleisölle noin 2-3 minuuttia kestävässä puheenvuorossa.

Kutsumme kaikki tamperelaiset ilmaisemaan huolensa yhteisen isänmaan kohtalosta Rajat Kiinni! –mielenosoitukseen lauantaina 24.10. Tampereen keskustorille ja ottamaan osaa kansanliikkeeseen!

 

Lisää tietoa: https://www.facebook.com/events/1649318761994868/ [2]