"Sionistien valta länsimaissa pohjautuu holokaustimyyttiin. Revisionisteja vastaan hyökätään väkivalloin ja tuomioistuimessa, koska heitä ei uskalleta haastaa historiallisessa ja tieteellisessä tutkimuksessa."

Robert Faurisson

Lasten ja nuorten sukupuolenvaihdokset yleistyvät Englannissa

3 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (3 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

”Sukupuolineutraalissa” ja feministisessä lännessä sukupuolieroista on tulossa poliittisesti epäkorrekti puheenaihe. Aivopesu aloitetaan jo lapsena, jolloin ihmismieli on avoin ulkoisille vaikutteille.

The Telegraph -lehti kirjoittaa, että Isossa-Britanniassa lääkärit ehdottavat sukupuolenmuutoshormonien syöttämistä jo 9-vuotiaille. Hormoneilla estettäisiin omalle sukupuolelle ominaisten piirteiden kehittyminen murrosiässä. Sukupuolenvaihdoksen voisi lääkärien mukaan ”viimeistellä” murrosiän jälkeen kirurgialla. Hormoneja on tarjoutunut syöttämään lapsille veronmaksajien ylläpitämä julkinen terveydenhuoltojärjestelmä National Health Service (NHS).

NHS:n lääkärit ovat pumpanneet sukupuolenvaihdoslääkkeitä kansalaisten laskuun jo aiemmin 12–14-vuotiaisiin. NHS:n mukaan tulokset ovat niin kannustavat, että nyt on aika siirtyä entistä nuorempiin potilaisiin, jotka kärsivät ”sukupuoli-identiteettikriisistä”. Hanketta aggressiivisimmin kannattava tohtori Polly Carmichael pitää kustannustehokkaimpana sitä, että hormonikuuri aloitetaan nuorena, jolloin puberteetti voidaan käytännössä perua ennen kuin se on alkanutkaan. Lääkärit ovat valmiit antamaan hoitoja kaikille lapsille, joilla on vanhempien lupa ja joilla ei ole todettuja ”mielenterveyshäiriöitä”. Ilmeisesti sukuelinten vapaaehtoista silpomista ei pidetä mielenterveyshäiriönä poliittisesti korrektissa nykymaailmassa.

Myös Ruotsissa "sukupuolineutraalia" ajattelua syötetään lapsille.

Myös Ruotsissa ”sukupuolineutraalia” ajattelua syötetään lapsille.

”Kehityksestä” ei ole jääty jälkeen Atlantin toisellakaan puolella. Liberalismistaan tunnetussa Yhdysvaltain osavaltiossa Kaliforniassa on tämän vuoden alusta lähtien saanut käyttää ”omalle henkiselle sukupuolelle” soveltuvia julkisia vessoja ja pukuhuoneita. Jos mies siis omien sanojensa mukaan ”tuntee olevansa nainen”, voi hän esimerkiksi uimaan tai kuntosalille mennessään pistäytyä naisten peseytymistiloihin.

Liberaalit kertovat uuden käytännön olevan hyväksi erilaisten sukupuolivähemmistöjen mielenterveydelle. Lakiuudistuksen hyväksyi liberaali kuvernööri Jerry Brown. Lakiuudistus koskee kaikkia päiväkoti-ikäisistä lähtien ja muun muassa homoaktivistit ovat olleet tästä hyvin kiitollisia. Lakia vastustaneille tutkijoille ja toimittajille homoaktivistit ovat lähettäneet jopa lukuisia tappouhkauksia.

The Telegraph
Daily Stormer
Fox News

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

8 Kommentit

 1. Transu - inshallah

  Ainoastaan Thaimassa tehdään enemmän sukupuolenvaihtoleikkauksia kuin IRANissa. Länsimaat tulevat kaukana perässä mitä tulee transujen oikeuksiin.

  (0)(3)
 2. Transu - inshallah

  Thaimaa oli ensimmäinen maa maailmassa, jossa kouluihin tuli vessat kolmannelle sukupuolelle. Transut saivat siis omat vessat, eikä tarvinnut enää valita miesten tai naisten vessojen välillä.

  Traileri ”Be Like Other” iranilainen filmi vuodelta 2008: http://youtu.be/dFvHJ9qLS8g

  (0)(3)
 3. Transu - inshallah

  Thamaalaiset lentoemännät voivat olla lentäviä transuja:
  http://www.kare11.com/video/1502245094001/48322970001/Transsexual-Thai-Air-Hostesses-Gimmick-or-Equality

  Transujen omat vessat: http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/7529227.stm

  Tiesitkö James Bondin For Your Eyes Only elokuvassa näytelleen ”Tulan” oleenkin transseksuaali?

  (1)(1)
 4. Bhisfinol A (BPA) saa tämän aikaan jo kohdussa….TUTKITTUA TIETOA…..Muuttaa sikön aivoja tämänkaltaisiksi….

  AlexJonesin videoista löydätte vastauksen….

  (1)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*