- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Lakkakääpä torjuu syöpää ja vaarallisia mikro-organismeja

Sen vaikutus on kuin herätyskellolla: lakkakääpä herättää immuunijärjestelmän puolustajasolut ja käskee niitä torjumaan syöpää ja muita sairauksia. Ei siis ihme, että itämainen lääketiede on arvostanut lakkakääpää satojen vuosien ajan.

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että lakkakääpäjauhe torjuu kasvaimen kasvua, ehkäisee syöpää ja pidentää ikää. Sen immuniteettia vahvistava vaikutus ei kuitenkaan rajoitu syöpään. Tutkimukset osoittavat, että lakkakäävän solu- ja molekyylitason vaikutukset suojaavat lukuisilta hengenvaarallisilta mikro-organismeilta – myös niiltä, jotka aiheuttavat immuunikatosyndrooman (HIV) ja maksatulehduksen (HBV), muiden sairauksien ohella.

Auttaa immuunijärjestelmää päihittämään vaaralliset sairaudet

Lakkakäävän salaisuus piilee sen huimassa bioaktiivisten molekyylien määrässä. Se sisältää alkanoideja, steroleja, polysakkarideja ja triterpenoideja. Jokaisella yhdisteellä on hieman erilainen vaikutus immuunijärjestelmän eri osiin.

Tiedämme, että ajan myötä immuunijärjestelmä ikääntyy ja sen toiminta heikkenee, mikä on yksi eniten vanhuuden sairastuvuutta lisäävistä tekijöistä. Lakkakääpäjauheella on valkosoluja nuorentava vaikutus, ja se virkistää suojaavia solutyyppejä – kuten vasta-aineita tuottavia soluja – samalla vaientaen solujen toimintaa, joka aiheuttaa tulehdusta ja muita ikäännyttäviä vaikutuksia.

Lakkakäävän tiedetään myös kiihdyttävän energiantuotantoa ja -siirtoa solutasolla. Tämä on erityisen tärkeää ottaen huomioon aktiivisten immuunisolujen suuri energiantarve.

Suojaa syövältä ja muilta hengenvaarallisilta mikro-organismeilta

Tutkimukset ovat osoittaneet, että lakkakääpäjauheesta voi olla hyötyä syövän ehkäisyssä, sillä se vaikuttaa soluihin, jotka kykenevät tuhoamaan pahalaatuisesti jakautuvia soluja ennen kuin ne muodostavat täysikasvuisen syöpäkasvaimen. Vaikutus ilmenee todennäköisesti pernassa ja kateenkorvassa, joista kummassakin muodostuu aggressiivisia syöväntappajasoluja. Laboratoriokokeissa lakkakäävän syöpää torjuva vaikutus ilmeni jopa tapauksissa, joissa pahalaatuinen kasvain oli jo löydetty.

Lukuisat laboratorio- ja eläintutkimukset ovat osoittaneet, että lakkakääpäjauheella voi olla myös suora vaikutus lukuisiin muihin hengenvaarallisiin mikro-organismeihin, joiden tiedetään uhkaavan terveyttä erityisesti ikääntymisen aikana.

Näitä ovat muun muassa:

Lisää lakkakääpää ruokavalioosi

Markkinoilla on lukuisia lakkakääpävalmisteita, mutta kuten muidenkin valmisteiden tapauksessa, kaikki eivät ole yhtä korkealaatuisia. Hanki vain tunnettujen valmistajien tuotteita.

Lakkakääpää voi nauttia erikseen, mutta sitä voi myös lisätä ruokaan.

 

Lähde: NaturalHealth365 [1]

Lue myös:

Kuusi syöpää ehkäisevää lääkinnällistä sientä [2]
Immuunijärjestelmää vahvistavia ja syöpää estäviä sieniä [3]