- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Lääketeollisuus selviää murhastakin

Jos lääkkeen tutkimustulokset ovat huonot, pitääkö ne julkaista? Saako lääkettä laskea markkinoille, jos siitä ei ole julkaistu onnistuneita tutkimustuloksia? Lääketeollisuudessa se on arkipäivää, sillä 68 % kaikista lääketutkimuksista jätetään julkaisematta. Jotkut lääkkeet eivät pääse markkinoille asti, mutta useat pääsevät, vaikka eivät olisi lääkkeiksi soveltuvia.

Hyvät tulokset saaneet lääkkeet päätyvät varmasti markkinoille ja niiden tulokset julkaistaan näkyvästi. Vain 32 % tutkittujen lääkkeiden tuloksista oli hyviä ja monet näistäkin tutkimuksista lopetettiin lyhyeen, kun alustavat ”hyvät” tulokset saatiin varmistettua. Tutkimuksissa havaittiin lyhennettyjen tutkimusten vääristävän lääkkeen tehokkuutta ja ohittavan vaarallisia sivuvaikutuksia jopa 30 % tapauksista. Tämä selittäisi huikean 85 % onnistumisen lääketeollisuuden lääketutkimuksissa Annals of Internal Medicinen mukaan.

Lyhyeen katkaistut tutkimukset voivat joissain tapauksissa tehdä vaarallisesta lääkkeestä hetkessä ”ihmelääkkeen”, kertoo JAMAn (Journal of American Medical Association) tutkimus. Lääkkeillä tehdään paljon rahaa, kun testidatasta löytyy aikainen piikki, joka toimii ”vakuuttavana todisteena lääkkeen tehosta”. Lääke nopeasti markkinoille, rahat pois ihmishengistä välittämättä ja maksetaan jälkeenpäin muutamat sovittelumaksut.

Rikos kannattaa!                       

Onko kukaan kuullut Vioxxista? Tappajalääkkeen tutkimustulokset olivat ruusunpunaiset ja lääke saavutti nopeasti suuren suosion koko maailmassa ja Suomessakin hoitona reumaan ja nivelkipuihin. Merck ilmoitti myyneensä Vioxxia viiden vuoden markkinoilla olon aikana yli 11 miljardilla dollarilla. Siitä tuli kaikkien aikojen menestynein markkinoilta poisvedetty lääke. Vuoteen 2011 mennessä Merck joutui varautumaan lähes 6 miljardin dollarin oikeuskuluihin ja sovittelumaksuihin.

Jäljelle jää vielä aimo läjä rahaa, jolla lahjoa tutkijat, poliitikot ja saada lääkeviraston hyväksyntä. Seuraavat lääkkeet ovat jo esillä, kun Merck yrittää silotella ryvettynyttä mainettaan. Merck ilmoitti vetäneensä lääkkeen vapaaehtoisesti markkinoilta, mutta se tapahtui vasta muutama päivä sen jälkeen, kun Yhdysvaltojen lääkevirasto julkaisi tutkimustuloksia, joiden mukaan Vioxx on merkittävästi lisännyt sydänkohtauksien riskiä ja todennäköisesti aiheuttanut yli 55 000 amerikkalaisen kuoleman.

Kuinka moni oikeasti kuoli Vioxxiin?

Tilastojen mukaan Yhdysvalloissa kuolleisuus nousi eniten juuri vuonna 1999, jolloin sattumalta myös Vioxx esiteltiin. Tämä saattaisi olla yhteensattumaa, mutta Yhdysvaltojen suurin tilastollinen kuolleisuuden lasku taas tapahtui vuonna 2004, kun Vioxx vedettiin markkinoilta. Suhteellinen kuolleisuuden kasvu noiden viiden vuoden aikana oli 100 000 kuollutta vuodessa. Kyseessä on puoli miljoonaa turhaa ihmisuhria ja Vioxx on pääepäilty näihin murhiin.

Missä on oikeutettu raivo ja suuttumus?

Kiinassa oli maitojauheskandaali vuonna 2008, jossa kierot meijerialan yrittäjät laimensivat maitotuotteita ja lisäsivät melamiinia proteiinitason nostamiseksi normaalitasolle. Tuloksena oli Kiinassa lähes 300 000 virtsatieongelmista kärsivää vauvaa, joista sadat vaativat sairaalahoitoa munuaiskivien vuoksi ja kuusi vauvaa kuoli. Tämä on mitätöntä verrattuna mahdollisiin 500 000 Vioxx –kuolemaan! Kiinassa skandaaliin osalliset tuomittiin vankeuteen ja pahimmin syylliset teloitettiin. Maailmalla asiaa uutisoitiin ahkerasti ja useat tahot esittivät närkästyksensä ja raivonsa kiinalaisten yritysjohtajien välinpitämättömyyteen ihmiselämää kohtaan. Missä on raivo nyt, kun suuri lääketeollisuus on osoittanut rahanahneutensa ja edesvastuuttomuutensa ihmiselämää kohtaan tappamalla satoja tuhansia?

Merck ei ole parantanut tapojaan, sillä seuraava myyntihitti on jo työnnetty markkinoille. Merck kampanjoi Yhdysvalloissa voimakkaasti uuden rokotteensa, Gardasilin, sisällyttämisestä pakolliseen rokotusohjelmaan joka osavaltiossa. He yrittivät saada läpi lakialoitteensa, jonka mukaan 120 dollarin hintainen rokote, joita tarvitaan kolme, olisi jokaiselle pojalle ja tytölle pakollinen, tai vanhemmat joutuisivat kärsimään oikeusseuraamuksia. Lääkeyritysten ja poliitikoiden liitto on taivaallinen. Tehdään hämärä tutkimus, säädetään laki, tehdään paljon rahaa ja maksetaan sakot myöhemmin.

Mikään lääke maailmassa ei ole murhan arvoinen, sanoivat tutkimukset mitä hyvänsä. Suuri lääketeollisuus ei ole bisneksessä hyväsydämisyyttään parantamassa sairauksia, vaan tekemässä voittoa haitoista välittämättä. Nyt olisi korkea aika palauttaa länsimaiseen lainsäädäntöön kuolemantuomio yritysjohtajia myöten ja saada vastuuseen syylliset kaikilla vallankäytön tasoilla.

 

Alkuperäinen artikkeli: http://www.naturalnews.com/036096_Big_Pharma_murder_fatalities.html [1]