- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Lääketeollisuus ja maailman väestön vähentäminen

Maailman väestön määrää yritetään laskea aggressiivisesti kaikessa hiljaisuudessa. Hyväntekeväisyysjärjestöjen kolmannen maailman maihin lahjoittamat rokotteet ovat troijalaisia, jotka aiheuttavat hedelmättömyyttä kohdeväestön keskuudessa.

1990-luvulla Maailman terveysjärjestö WHO aloitti kampanjan, jossa rokotettiin miljoonia 15-45 vuotiaita naisia Nicaraguassa, Meksikossa ja Filippiineillä. Näennäinen tarkoitus oli antaa suoja jäykkäkouristusta vastaan. Haava voi johtaa infektioon, joka voi aiheuttaa kivuliaan reaktion ja johtaa jopa kuolemaan.

Rokotteita ei kuitenkaan annettu pojille tai miehille, jotka ovat naisia alttiimpia saamaan haavoja viilloista ja ruosteisista nauloista. Kun kyseinen epäjohdonmukaisuus tajuttiin, roomalaiskatolinen Comite Pro Vida de Mexico –järjestö alkoi epäillä rokotetta ja päätti lähettää muutaman rokotenäytteen tutkittavaksi.

Tutkimuksissa paljastui, että WHO:n jäykkäkouristusrokote sisälsi istukkahormonia (hCG), jota elimistö erittää raskauden alkuvaiheessa. Mutta yhdistettynä tetanustoksoidiin, rokote stimuloi vasta-aineiden tuotantoa siten, etteivät naiset pysyneet raskaana. Yhdellekään rokotetuista naisista ei kerrottu asiasta.

Vuonna 1995 Catholic Women’s League of the Philippines –järjestö voitti oikeustapauksen, minkä vuoksi Unicefin jäykkäkouristusohjelma keskeytettiin, sillä rokotteet sisälsivät B-hCG:tä. Filippiinien korkeimmalle oikeudelle selvisi, että salamyhkäisessä rokoteohjelmassa oli ehditty rokottaa jo kolme miljoonaa 12-45 vuotiasta naista. B-hCG:lla täydennettyä rokotetta käytettiin ainakin neljässä eri kehitysmaassa.

Oikeuskäsittelyssä tuli ilmi, että hCG:tä löytyi joidenkin rokotettujen naisten verinäytteistä. Yksikään naisista ei ollut raskaana. Naisen elimistössä ei ole istukkahormonia ellei hän ole raskaana. Paitsi jos sitä on annettu kantaja-aineen kanssa.

Nicaraguassa jäykkäkouristusrokotettujen ikähaara oli 12-49 vuotta ja rokote annettiin vain naisille! Eivätkö tuota nuoremmat tai vanhemmat tytöt ja naiset tai miehet kaikissa ikäluokissa ole alttiita pistohaavoille ja siten mahdollisia jäykkäkouristuksen uhreja? On syytä ottaa huomioon, että jäykkäkouristustapaukset ovat erittäin harvinaisia.

Pistohaavoille altiiden henkilöiden suositellaan ottavan jäykkäkouristusrokote kymmenen vuoden välein. Eli miksi näitä rokotuksia annettiin vain naisille, ja vähintään kaksi ja enimmillään viisi pistosta alle viidessä vuodessa?

Muut rokotteet, joilla kehitysmaiden väestöä vähennetään

Rokotteilla voi steriloida muutenkin kuin yhdistämällä istukkahormonia ja tetanustoksoidia. Vuonna 2004 Unicef järjesti kampanjan, jossa nigerialaisille annettiin suun kautta annosteltavaa poliorokotetta. Rokote aiheuttaa usein polion kaltaisen halvauksen, ja näyttää että sillä on pyritty steriloimaan nigerialaisia [1].

Lääketutkija ja Ahmadu Bellon yliopiston dekaani tri Haruna Kaita vei rokotenäytteet intialaislaboratorioon testattavaksi.

Viimeisintä teknologiaa käyttäen tri Kaita ja intialaistutkijat havaitsivat jotain, mitä oli alkuksi vaikea uskoa. ”Osa asioista mitä löysimme rokotteista olivat haitallisia, myrkyllisiä; jotkin vaikuttavat suoraan ihmisen lisääntymiselimiin,” tri Kaita totesi.

Nigerian terveysviranomaiset yrittivät saada tri Kaitan olemaan vaiti löydöksistä. Hän sanoi haastattelussaan ”… valitettavasti heillä [lääketeollisuus ja kansainväliset terveysjärjestöt] on puolustajia meidän riveissämme, ja mikä pahinta, osaa näistä pidetään ammattilaisina, joiden luotamme ajavan etuamme.”

Väestömäärän vähentäminen harvojen hyväksi

Monet maailman kärkinimistä ovat ilmaisseet tahtonsa laskea maailman väestön määrää puoleen miljardiin tai sen alle.

Väestön salainen sterilointi on armollisempi tapa kuin joukkotuhonta. Kuten tri Eric Pianka ehdotti pitämässään puheessa Teksasin yliopistolla vuonna 2006, maailman väestömäärää voitaisiin laskea sumuttamalla bioaseeksi muunnettua ebola-aerosolia lentokoneesta.

”Älkää antako maapallon väkiluvun kasvaa yli 500 miljoonan, ja pitäkää se jatkuvassa tasapainossa luonnon kanssa.” – Georgian Guidestones monumentti

”Yhteiskunta ei saa sallia epäkelpojen tuottavan enemmän kaltaisiaan” – Theodore Roosevelt

”Koko maailman väestön määränä 250-300 miljoonaa ihmistä, eli 95 % vähemmän kuin nyt, olisi ideaali” (myöhemmin 80 % vähemmän) – Ted Turner

”Väestön määrän laskemisen tulisi olla kolmannen maailman maiden ulkopolitiikan korkein prioriteetti, sillä Yhdysvaltain talous edellyttää suurta ja kasvavaa määrää mineraaleja merten takaa, erityisesti vähemmän kehittyneistä maista.” – tri Henry Kissinger

”Maailmassa on tällä hetkellä 6,8 miljardia ihmistä. Luku on nousemassa yhdeksään miljardiin. Jos teemme kaiken oikein uusien rokotteiden, terveydenhuollon, lisääntymisterveyspalveluiden kanssa, voisimme laskea määrää ehkäpä 10 tai 15 prosentilla, …” – Bill Gates TED-konferenssissa

”Olemme maailmanlaajuisen muutoksen kynnyksellä. Tarvitsemme vain yhden suurkriisin ja kansakunnat hyväksyvät Uuden maailmanjärjestyksen.” – David Rockefeller

”Jos voisin syntyä uudelleen, palaisin maan päälle tappajaviruksena, joka laskee ihmisten määrää.” – Prinssi Phillip

”Jotta maailman väestönkasvu saataisiin kuriin, meidän tulee eliminoida 350 000 ihmistä päivässä. On ikävää sanoa näin, mutta aivan yhtä ikävää on jättää se sanomatta.” – J. Cousteau, 1991, tutkimusmatkailija ja Unesco-kuriiri

Edellä muutama lyhyt lainaus. Pidempiä lainauksia voi lukea täältä [2].

Ympäristötuhon aiheuttajat syyttävät muita

Kummallista kyllä, yksikään mainituista ei puhunut mitään tieteen teollisista ja kaupallisista sovelluksista, jotka aiheuttavat haittaa ympäristölle. Ja siitä, että niitä hallitsee armoton, ahne ja vaikutusvaltainen eliitti, joka karsastaa kaikkia ratkaisuja, joilla voitaisiin tuottaa ympäristöystävällisempää ruokaa ja energiaa.

Loivatko ”hyödyttömät ihmiset” kaikki haitalliset asiat, tai halusivatko he kaikkien käyttävän niitä? Sopivatko miljardit Maan asukkaat tavoista joilla tuottaa saastetta ja tuhota ympäristöä erilaisten tiedesovellusten avulla? En usko.

Syylliset syyttävät uhreja aiheuttamastaan ympäristötuhosta.

 

Lähde: Natural News [3]

Lue myös:

Steriloivatko WHO:n kansainväliset rokotukset naisia? [4]