- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Lääkepomo/tutkija paljastaa isojen lääketehtaiden todelliset motiivit

Tohtori John Virapen on työskennellyt yli kolmekymmentä vuotta lääketeollisuuden parissa. Sisäpiiriin kuuluneena entisenä tutkijana ja johtajana hän on nykyään omistautunut lääketeollisuuden korruptoituneisuuden ja hengenvaarallisen oman edun tavoittelun paljastamiselle.

John Rengen Virapen syntyi Brittiläisessä Guyanassa ja eteni työelämässään kiertävästä huijarikauppiaasta poptähdeksi ja lääkkeiden myyntiesittelijästä suuren lääkeyrityksen toimitusjohtajaksi. Hän myöntää osallistuneensa lahjontaan, valheellisen tiedon antamiseen ja huijaukseen edistääkseen erittäin suosittujen (ja vaarallisten) lääkkeiden myyntiä. Omien sanojensa mukaan hän ”eteni toimitusjohtajaksi yhdessä maailman suurimmista ja pahimmista lääkeyrityksistä, Eli Lilly & Company. Tein paljon pahaa. Ihmisiä kuoli lääkkeestämme, jonka saimme laillistetuksi ruotsalaisia viranomaisia lahjomalla.”

Tri Virapen on tehnyt parannuksen ja haluaa sovittaa syntinsä paljastamalla lääkealalla yleiset toimintatavat ja moraalittomuuden aiheuttamat vaarat ihmisen terveydelle. Hän painottaa: ”Mitä lääkealan yritykset haluavat meistä? Nehän ovat maailman mahtavimpia yrityksiä, hyvin läheisissä väleissä hallitusten kanssa. Ne käyttävät lahjontaa saadakseen haluamansa. Rahaa niillä on tuhottomasti ja ne haluavat lisää rahaa ja valtaa. Lääkeyritykset myös tappavat enemmän ihmisiä kuin kaikki maailman sodat. Ei niitä kiinnosta ihmisten sairauksien parantaminen, vaan ne haluavat ihmisten sairastavan enemmän.”

 

John Rengen Virapen