"Ne harvat, jotka tietävät totuuden pankkijärjestelmästä, ovat joko täysin riippuvaisia siitä tai janoavat sen mahdollistamia voittoja. Tämä ryhmä ei siis tule vastustamaan sen vääryyksiä. Sitten on suuri enemmistö, joka ei kykene alkuunkaan ymmärtämään koko talousjärjestelmää. Heistä tehdään maksumiehiä ilman, että he edes tietävät sitä."

Rotschildin veljekset Lontoossa

Lääkärit antoivat 48 tuntia elinaikaa – 3-vuotias poika parantui kannabisöljyn ansiosta

16 ääntä, keskiarvo: 4,50 / 5 tähteä 516 ääntä, keskiarvo: 4,50 / 5 tähteä 516 ääntä, keskiarvo: 4,50 / 5 tähteä 516 ääntä, keskiarvo: 4,50 / 5 tähteä 516 ääntä, keskiarvo: 4,50 / 5 tähteä 5 (16 ääntä, keskiarvo: 4,50)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Landon Riddle niminen pikkupoika sai leukemiadiagnoosin. Hänen lääkärinsä ennustivat, että hänen todennäköisyytensä olla elossa päivän tai kahden päästä on 8 – 10 %

 

”Hänen rintansa oli täynnä verisyöpäkasvaimia, minkä vuoksi hän ei kyennyt hengittämään. Ensin he yrittivät kemoterapiaa, mutta totesivat meille ettei hän todennäköisesti selviä,” Pojan äiti, Sierra Riddle, kertoi.

Kemoterapian kestettyä kaksi kuukautta, Landon sairastui eikä suostunut enää syömään. Hänen äitinsä mukaan hän oksensi jopa 50 kertaa päivässä ja lääkärit menettivät lopulta toivonsa, eivätkä nähneet muuta vaihtoehtoa kuin kemoterapian.

Eräänä päivänä Landonin isoäiti ehdotti, että he kokeilisivat kannabisöljyä.

”Keskustelimme huolenaiheistamme hoitohenkilöstön kanssa Utahissa ja näimme kuinka Landon kärsi edelleen ja kuihtui, vaikka hän sai lääkettä lääkkeen perään. Sitten äitini löysi kannabisöljyn internetin kautta,” Riddle kertoi RYOT-julkaisulle.

Tämän jälkeen perhe muutti Utahista Coloradoon, jossa kannabisöljyn lääkekäyttö on laillista.

Vain muutaman päivän kuluttua Landon oksentelu alkoi vähentyä päivä päivältä ja lopulta hän alkoi syödä.

”Sydämemme täyttyivät ilosta kun kannabis toi hymyn takaisin Landonin kasvoille. Landon voi päivä päivältä paremmin! Kuin ihme olisi tapahtunut! Hän hymyili jälleen ja alkoi syödä normaalisti!” Sierra kirjoitti blogiinsa hoidon aikana.

”On törkeää, että kenenkään tulisi maksaa siitä että valitsee kannabiksen lääkkeiden sijaan. Sympatiani ovat Adam Koesslerin ja Rumor Rosen sekä lukemattomien muiden perheiden puolella, jotka ovat kärsineet kannabiksen kieltolaista. Valmistaudu elämäsi taisteluun. Elämä sairaan lapsen kanssa on itsessään kamppailua, mutta moinen valinta on aivan toisesta maailmasta. Sinun tulee olla paksunahkainen, tarvitset intuitiota ja tukijoukkoja. Älä haaskaa aikaasi varmistaaksesi että kaikki muut lääkkeet aiheuttavat enemmän haittaa kuin hyötyä. Jos jokin tuntuu väärältä, todennäköisesti se on väärin,” hän lisäsi.

Tällä hetkellä Landonin syöpä on pysynyt taka-alalla.

 

Lähde: True Activist

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Avustaja 1

5 Kommentit

 1. noHUHUHUHUHUHU!!!!

  Jos tämä on oikeati totta, niin nyt oillaan sitten tekemässä ihmiskunnan suurinta holokaustia sitten Palestiinalaisten, jos tämä on totta !! Kanadassa vai Alaskassa kannabisölkyn väitettään parantaneen ihosyövän.

  (5)(5)
  • Siis se on holokaustia jos Kannabis parantaa syöpää?
   Siitä on ihan tutkimuksiakin sen positiivisista vaikutteista.

   (10)(0)
   • Käsitin sen niin, että kun ei kerrota eikä paranneta kannabiksella, on se kaikkien syöpään turhaan kuolevien murhaamista. Varsinkin, kun syöpoen yleistyminen on tahallista ja suunniteltua.

    (14)(0)
 2. Luonnollinen kannabisöljy pitäisi sallia lääkekäyttöön. Se voi olla kuitenkin hankalaa, kun sille ei saa patenttia eivätkä lääketehtaat pääse sillä täten tienaamaan. Hampusta valmistettua CBD-öljyä, joka ei sisällä huumaavaa THC:tä, myydään nykyään laillisesti ainakin Yhdysvalloissa ja EU:n alueella. Sillä on monia aivotoimintaa elvyttäviä ja immuniteettiä parantavia vaikutuksia.

  (13)(0)
 3. Asiantuntia

  Jos kaikki vaan pajauttelis huolella niin mitään syöpiä ei ois kohta enää kellään!! :D:D Pyhä-yrtti forever! Legalize it!

  (7)(1)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*