- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Kylmät tosiasiat kaatavat kuumana käyvät valheet

On ihmeellistä, miten säätiedotusten meteorologit rajoittavat yleensä sään ennustamisen tarkkuuden noin viikkoon, kun taas ilmaston lämpenemisen ennusteet liikkuvat vuosikymmenissä. Esimerkiksi napajäätiköiden piti olla jo sulaneita. Erona onkin se, että päivittäiset säätiedotukset perustuvat ilmatieteen laitoksen havaintoihin hienostuneista meteorologian satelliiteista. Globaalin ilmaston lämpenemisen ennusteet taas perustuvat tietokonemallinnuksiin, eikä kokeelliseen havainnointiin tai tietoon.

En ole meteorologi, enkä edes tiedemies. Olen kuitenkin tiedekirjoittajana seurannut globaalin ilmaston lämpenemisen huijausta jo sen alkuvaiheista 1980-luvulta ja erityisesti sen saatua lisää näkyvyyttä ja kannatusta YK:n ilmastopaneelin IPCC:n aloitettua tietokonepohjaiset tuomiopäivän ennustuksensa. IPCC:n tavoite oli saada valtiot määräämään hiiliveroa kasvihuonekaasujen päästöistä, erityisesti hiilidioksidista (CO2). On kuitenkin täysi mysteeri, miksi joku haluaisi verottaa hiilidioksidista, joka on välttämätön elämälle maapallolla. Vaatimukset perustuivat teoriaan, jonka mukaan hiilidioksidi vangitsi ilmakehään liikaa auringon lämpösäteilyä. Keskeinen vika tässä pelon lietsomisessa on se, että maapallon ilmasto on erikoinen itsesäätyvä mekanismi ja suurempi määrä hiilidioksidia on hyvä uutinen menestyville metsille ja kasvaville viljelysadoille.

Kolme merkittävää meteorologia, Joseph D’Aleo ja tohtorit William Gray sekä Neil Frank, lähettivät heinäkuussa kirjeen Amerikan Meteorologian Seuran johtajalle Keith Seiterille vaatien häneltä ja AMS:ltä muutosta jatkuviin perusteettomiin väitteisiin, että seuran jäsenien keskuudessa vallitsee ”konsensus” (yhteisymmärrys) ilmaston globaalista lämpenemisestä.

Wikipedian mukaan AMS perustettiin jo 1919 ja se ”edistää ilmakehän ja siihen liittyvän hydrologian tieteiden kehitystä ja tiedon ja koulutuksen saatavuutta”. Seuraan kuuluu yli 14.000 jäsentä, ammattilaisia, professoreita, opiskelijoita ja sääharrastajia.

Ilmaston lämpeneminen on yksi modernin ajan suurimmista huijauksista ja eniten sen uskottavuutta syö se tosiasia, että maapallo on läpikäynyt yhtä sen luonnollisista jäähtymissykleistään jo viimeisen seitsemäntoista vuoden ajan.

Joka tapauksessa D’Aleo, Frank ja Gray katsoivat parhaaksi huomauttaa Seiterille asiasta. ”Tiedämme teidän käyttäneen vaikutusvaltaanne toimitusjohtajana edistämään AMS:n ”Ilmasto-konsensuksen” kantaa hiomalla yhdistyksen viestiä myymään paremmin ”konsensusta” jäsenille ja kansalle. Tämä ilmiö huolestuttaa meitä, mutta eräs toinen asioiden käänne vaivaa vielä pahemmin ja se on pelottelukampanja, jonka on käynnistänyt Forecast the Facts (Tosiasioiden ennustaminen) nimellä tunnettu ryhmä. He julistavat olevansa ruohonjuuritason järjestö, mutta verotietojen mukaan sitä rahoittaa vasemmistolainen Center for American Progress, jota puolestaan rahoittaa suurella osuudella George Soros. Forecast the Facts ahdistelee TV-asemia aina, kun heidän meteorologinsa esittävät epäileväisen näkemyksen globaalin lämpenemisen suhteen, oli se sitten TV-lähetyksessä, blogeissa, paikallislehden artikkelissa tai Twitter-tileillä.” Kolmelle ilmastotieteen miehelle tämä mafiamainen käytös yhdistettynä AMS:n viralliseen kantaan saavutti pisteen, jossa heidän oli pakko nousta haastamaan nämä valheet. Vaikuttaa siltä, että tämä valhe lukuisten tiedemiesten tukemasta ilmaston lämpenemisen huijauksesta epäonnistuu pahasti, vaikka sitä ovat tuputtaneet AMS, IPCC ja kaksi hallituksen virastoa NOAA (sää- ja valtamerentutkimusjärjestö) ja EPA (Ympäristönsuojeluvirasto).

Meteorologian kolmikko huomautti, että ”maailman hurrikaanien esiintymistiheys on alhaisimmillaan yli 30 vuoteen ja voimakkaiden tornadojen esiintyminen on vähentynyt. Tulvissa ja kuivuudessa ei ole pitkän ajan trendiä. Talviset lumen määrät ja kylmät lämpötilat ovat lisääntyneet, eikä vähentyneet kuten IPCC:n ja NOAA:n ilmastoraportit ovat ennustaneet. Maailman merivesien pinnan nousu on hidastunut.” Kuitenkin ilmaston lämpenemisen nimissä tehdään edelleen täysin näiden tosiasioiden vastaisia ennusteita. Kolmikko päätti vastineensa sanoen: ”Toivomme teidän myös vahvistavan, että AMS ei hyväksy tai millään lailla tue tai auta Forecast the Factsin toimintatapoja heidän yrittäessään pakottaa yhdenmukaisuutta AMS viralliseen kantaan…”

Elokuun 4. päivä D’Aleo raportoi IceCapin [1] blogissaan saaneensa vastauksen Seiteriltä, joka selvästi oli ymmärtänyt viestin. ”Henkilökohtaisesti en pidä Forecast the Factsin toimintatapaa rakentavana ja olen siitä heille huomauttanut useasti”, viitaten järjestön vaatimuksiin, että ilmaston lämpenemisen valheista poikkeaville meteorologeille tulisi antaa potkut välittömästi.

D’Aleon blogissa viitattiin lopuksi Michael Crichtonin sanoihin konsensuksesta: ”Historiallisesti tarkasteltuna väite konsensuksesta on aina ollut konnien ensimmäinen turva, se on keino välttää keskustelu väittämällä asiassa vallitsevan jo yksimielisyyden. Tehdään tämä asia selväksi: Tieteellä ei ole mitään tekemistä konsensuksen kanssa. Konsensus kuuluu poliitikoille.”

Amerikan Meteorologian Säätiön on jo korkea aika hylätä osallisuutensa valheen edistämiseksi, jonka jo luontoäiti on paljastanut. Kolme hurraa-huutoa meteorologian kolmelle valtiomiehelle!

Alkuperäinen artikkeli: http://factsnotfantasy.blogspot.fi/2013/08/hot-lies-disputed-by-cold-facts.html [2]