- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

KV: suojelupoliisi usutettu Suomen kansallismielisten kimppuun

Kansallinen Vastarinta (KV) uutisoi tänään [1], että suojelupoliisi on aloittanut kansallismielisten suomalaisten laajamittaisen ahdistelun. Julkaisu muistuttaa, ettei kenelläkään ole velvollisuutta tehdä yhteistyötä Supon kanssa.

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen ja keskusrikospoliisi (KRP) ilmoittivat [2] jo huhtikuussa alkavansa ahdistella maahanmuutokriittisiä kansalaisia riippumatta siitä, epäilläänkö näiden todennäköisesti syyllistyneen rikoksiin.

Kolehmainen perusteli stasimaista linjaansa sillä, että uhkaavalla käytöksellä poliisi voi osoittaa kansalaisille, mikä on eliitin mielestä ”hyväksyttävää käytöstä” ja mikä ei. Maahanmuuttovastaisuus ei ole ”hyväksyttävää käytöstä”.

Poliisi on tehnyt myös parhaansa häiritäkseen maahanmuuttokriittisten mielenosoitusten järjestäjiä [3]sekä suomalaisia, jotka ovat varoittaneet paikallisia vastaanottokeskuksista [4].

Nyt myös Supo on liittynyt kulttuurimarxistiseen painostusrintamaan.

KV:n mukaan Supo on tehnyt uhkaavia yllätysvierailuja esimerkiksi sellaisten suomalaisten luokse, jotka ovat tahtoneet lahjoittaa käytettyjä vaatteita kansallismieliseen hyväntekeväisyysprojektiin. Näin alas poliisi ei ole aiemmin vajonnut.

Supon visiiteillä ei ole siis mitään tekemistä rikostutkinnan kanssa. Sisäministeriön alaisuudessa työskentelevä poliisi on saanut käskyn alkaa pelotella ja painostaa poliittisia toisinajattelijoita.

Supo työskentelee bilehirmuna tunnetun sisäministeri Paula Risikon alaisuudessa. [5]

Supo työskentelee bilehirmuna tunnetun sisäministeri Paula Risikon alaisuudessa.

Älä haksahda Supon uhkauksiin

KV kirjoittaa, että Supo on pyrkinyt värväämään ilmiantajia esimerkiksi valehtelemalla ihmisille, että nämä olisivat jostain syystä vaarassa:

”Toisinaan suojelupoliisi ottaa yhteyttä puhelimitse. Joskus he ovat odottelemassa esimerkiksi henkilön auton vieressä, kun tämä tulee kotoa tai töistä, millä on tarkoitus saada henkinen yliote yllättämällä kohdehenkilö tämän ’kotikentällä’.

Usein poliisi saattaa aluksi rauhoitella henkilöä kertomalla, ettei häntä epäillä mistään rikoksesta, minkä jälkeen he saattavat väittää, että henkilö voi olla ’vaarassa’, joten tämän on parasta alkaa oman turvallisuutensa vuoksi puhua.

Suojelupoliisin tyypillisen tarinan punainen lanka on siis: ’Olet vaarassa.’

Poliisi yrittää tehdä tarinasta uskottavamman viittaamalla johonkin ajankohtaiseen yhteiskunnalliseen ilmiöön tai henkilön yksityiselämään.

Tiedossamme on ainakin yksi tuore tapaus, jossa poliisilla oli vanhentunutta tietoa kohdehenkilön elämäntilanteesta. Kun kohdehenkilö kertoi poliisille, että tämä oli väärässä, vaihtoi poliisi lennosta tarinaansa, mutta punainen lanka pysyi samana: ’Olet vaarassa.’

Älä siis anna poliisin pelotella itseäsi vastaavilla valheellisilla tarinoilla.

Tällä uhkailulla ei tietenkään ole mitään todellisuuspohjaa, vaan kyse on alkukantaisesta ’olen sinun puolellasi’ -manipuloinnista, johon ei kannata haksahtaa.”

Tahdomme muistuttaa lukijoitamme, ettei isänmaallisuus ainakaan toistaiseksi ole Suomessa rikos. Mikäli Supo ottaa sinuun yhteyttä mielipiteidesi vuoksi, on sinulla lain suoma oikeus kieltäytyä tapaamisesta ja puhumisesta.

On mielenkiintoista, että Supo on aloittanut isänmaallisten kansalaisten ahdistelun juuri perussuomalaisten hallituskaudella.

Vuosi sitten perussuomalaisen Jari Lindströmin johtama oikeusministeriö määritteli [6] maahanmuuttovastaisuuden järjestäytyneeksi rikollisuudeksi.

 

Lue myös:

Sisäministeriö on suomalaisten suurin vihollinen [7]
Sisäministeriö: vasemmistoväkivalta ei ole tuomittavaa – maahanmuuttovastaiset julisteet ovat! [8]
Supo: rikosuutisointi ei saa antaa ”sytykkeitä” rasisteille! [9]