- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

KV: Myös Ruotsin lehdistö vainoaa isänmaallisia

Pohjoismaiden valtamedia on viikon ajan kampanjoinut näyttävästi kansallismielisiä yksityishenkilöitä vastaan [1]. Lehtien tavoitteena on säikäyttää kansallismieliset julkaisemalla näiden nimet, asuinpaikat ja muut henkilötiedot mahdollisimman näkyvästi.

Juutalaisomisteiseen Bonnierin mediakonserniin kuuluva Expressen-lehti julkaisi maanantaina Ruotsin Vastarintaliikkeen johtohahmojen henkilötietoja kissankokoisilla otsikoilla ja verkkosivuillaan kauhuelokuvamusiikilla säestettynä. Lehti valehteli ”uusnatsien” jatkaneen ”väkivaltaisia tekoja ja uhkauksia antirasistiseen mielenosoitukseen hyökkäämisen jälkeen Kärrtorpissa [2]”.

Emma Karlsson. [3]

Emma Karlsson.

Loppuviikosta roskajournalismistaan tunnetun lehden kohupaljastusten kohteena olivat puolestaan Ruotsin kansallismieliset naiset. Expressen nosti esille Paulina Forslundin, Johanna Hagbergin, Jessica Jaunzemsin, Ulvhild Årthunin ja Emma Karlssonin nimet. Useimmat heistä eivät ole esiintyneet koskaan julkisuudessa, joten lehti syyllistyi totuttuun tapaan yksityisyyttä loukkaavan tiedon levittämiseen.

Expressen oli nostanut Jessica Jaunzemsin nimen esiin siksi, että hän oli vastikään Nordfrontin haastateltavana. Jaunzems on perustanut hiljattain kansallismielisten naisten urheiluprojektin. Liikuntaryhmä on nimeltään Pohjoismaisten naisten urheiluklubi (NKI) ja Jaunzems kertoi projektin tarkoituksena olevan ”ylläpitää kansallismielisten naisten hyvää fyysistä kuntoa, saada uusia ihmisiä lähtemään mukaan toimintaan ja tutustumaan toisiinsa”.

Emma Karlssonin nimi päätyi Expressenin etusivulle ainoastaan sen vuoksi, että hän oli ollut mukana Klas Lundin pitämällä luennolla Stuvstassa. Nordfrontin uutistoimituksen jäsenen Johanna Hagbergin sekä kahdeksan lapsen äidin ja Nordfrontin elämäntapatoimittajan Paulina Forslundin kommentteja valkoisten lasten kasvattamisesta ja yleensä perhe-elämästä Expressen oli vääristellyt röyhkeästi.

forslund [4]

Paulina Forslund.

ulvhild [5]

Ulvhild Årthun oikealla.

hagbergj [6]

Johanna Hagberg.

jessica [7]

Jessica Jaunzems.

Kansallismielisiä naisia koskeneen paljastusartikkelin takana on kommunisti Stieg Larssonin [8] perustaman rasisminvastaisen Expo-verkoston kanssa läheistä yhteistyötä tekevä Gusten Holm. Hän on aiemminkin kirjoittanut Ruotsin Vastarintaliikkeestä asiavirheitä ja valheita sisältäviä artikkeleita. Holm on muun muassa vaatinut Uppsalan poliisia nostamaan syytteet Ruotsin Vastarintaliikkeen uppsalalaisia aktivisteja vastaan heidän puolustettuaan itseään tunnettua äärivasemmistolaista Anders Henrikssonia vastaan. Henriksson oli provosoinut aktivisteja ja yrittänyt hyökätä heidän kimppuunsa katuaktivismin yhteydessä 2013.

Vaikka Ruotsin lehdistö levittää säännöllisesti lainkuuliaisten kansallismielisten yksityishenkilöiden tietoja, valtamedia pitää kuitenkin tunnollisesti huolta siitä, että yhteiskunnan pohjasakan, kuten pedofiilien ja eläinrääkkääjien tiedot pysyvät kansalta piilossa. Suuri ruotsalainen sanomalehti Aftonbladet kirjoitti esimerkiksi 35-vuotiaan miehen raiskanneen 11-vuotiaan pyörätuolissa istuneen tytön ja sitten kehuskelleen iljettävällä teollaan Ruotsin suurimmalla keskustelupalstalla. Aftonbladet jätti kuitenkin kertomatta tekijän nimen kansalle. Lapsenraiskaajan henkilöllisyyttähän on suojeltava modernissa demokratiassa.

Toisessa esimerkkitapauksessa 30-vuotias mies kirjoitti sosiaaliseen mediaan yli 150 päivitystä, jotka paljastivat hänen syyllistyneen eläimiin sekaantumiseen. Lisäksi hän oli linkittänyt julkisesti eläinten hyväksikäyttöön yllyttäviä sivustoja. Tämänkään ihmishirviön henkilöllisyyttä Aftonbladet ei suostunut kertomaan, vaikka lehden toimituksessa tiedettiin erittäin hyvin kenestä oli kyse.

Poliisi saapui suojelemaan Expressenin toimitusta. [9]

Poliisi saapui suojelemaan Expressenin toimitusta.

Kun Nordfrontin toimittajat päättivät lähteä perjantaina paikan päälle haastattelemaan aktivistien henkilöllisyyksiä ”paljastaneita” Expressen-lehden toimittajia, syntyi toimituksessa paniikki. Poliisi saapui nopeasti paikalle ja otti aktivisteja kiinni epäiltyinä ”laittomasta uhkauksesta” vaikka nämä olivat Expressenin rakennuksen edustalla ainoastaan toimituksellisissa tehtävissä.

Myöhemmin poliisi pidätti kolme kiinni ottamaansa aktivistia epäiltyinä ”pahoinpitelyn suunnittelusta”. Poliisi, valtapuolueet ja media ovat valmiit tekemään mitä tahansa tukahduttaakseen radikaalin kansallismielisen liikehdinnän.

 

Uutinen julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa [10].