- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Kuvakokoelma: juutalaiset olleet vahvasti kehittämässä feminismiä

Juutalaiset julkaisut muistuttavat mielellään siitä, kuinka merkittävä rooli juutalaistaustaisilla aktivisteilla on ollut feminismin ja ”seksuaalisen vallankumouksen” synnyssä.

Kuten kuvasarja viime vuosikymmenten tärkeimmistä feministeistä todistaa, he eivät valehtele:

Klikkaa kuva suuremmaksi! [1]

Klikkaa kuva suuremmaksi!

Juutalainen Forward-lehti [2]julkaisi 2005 artikkelin ”Miksi juutalaisia feministejä on niin paljon?”. Tekstissä todettiin: ”Meillä on pitkä poliittinen historia, jonka juuret ovat sosialistisessa liikkeessä, jossa naiset järjestivät usein mellakoita.” Juutalainen Forward-julkaisu siis sanoo, että sekä marxismi [3] että feminismi ovat leimallisesti juutalaisia aatteita, joiden tavoitteena on lietsoa kapinamielialaa kantaväestön rakentamaa yhteiskuntaa kohtaan.

Forwardissa pahoitellaan sitä, että juutalaisten feministien vaikutus yhteiskuntaan ei ole enää niin suuri kuin vielä muutama vuosikymmen sitten. Juutalaislehden mukaan on esimerkiksi surullista, etteivät nuoret sukupolvet kannata aborttia yhtä kiivaasti kuin 1960-luvun radikaalit. Monet äidit tahtovat myös viettää aikaa lastensa kanssa kotona, mikä on juutalaislehden mukaan vakava tasa-arvo-ongelma.

Femenin inspiroimat vasemmistolaiset vaatimassa saksalaissiviilien murhaamista. [4]

Femenin inspiroimat vasemmistolaiset vaatimassa saksalaissiviilien murhaamista.

Viime vuosien tunnetuin feministinen projekti on eittämättä ollut Femen. Femen-aktivistit tunkeutuvat esimerkiksi kirkkoihin (mutteivät koskaan synagogiin) alastomina ja häpäisevät uskonnollisia symboleja. Euroopan viranomaiset reagoivat yleensä erittäin ankarasti ”uskonrauhan rikkomiseen” ja ”viharikoksiin”, mutta Femenillä on erivapaus tehdä niitä. Onko syy tälle se, että Femenin perustaja on upporikas juutalainen Jed Sunden [5]?

Femenin tausta muistuttaa feministisen punk-yhtye Pussy Riotin vastaavaa; kirjoittaja Israel Shamir totesi [6] artikkelissaan, että suurin osa Pussy Riotia julkisesti tukevista venäläisistä vaikuttajista on juutalaisia.

Feminismissä ei ole kyse sukupuolten oikeudenmukaisesta kohtelusta, aivan kuten marxismissakaan ei ole kyse taloudellisesta tasa-arvosta. Feminismi ja marxismi edustavat patologista vihaa kantakulttuuria kohtaan. Ne eivät pyri lähtökohtien tasa-arvoon vaan vihollisina pitämiensä ihmisten tuhoon ja häpäisyyn.

 

Lue myös:

Emma Goldman – anarkofeminismin perustaja [7]
Magnus Hirschfeld ja homoliike [8]
Feministisen liikkeen kommunistiset juuret [9]
Ruotsin fanaattiset feministit miesten silpomisen puolesta [10]
Feminismi merkitsee kansan kuolemaa [11]
Feminismi ärsyttää Ranskassa [12]
Dokumentti: Babylon ennen Hitleriä – saastainen Weimarin Saksa [13]
Video: juutalainen europarlamentaarikko kehuu ahdistelleensa lapsia [14]
Juutalaista pedofiilia ei haluta vangita ”holokaustin” vuoksi [15]