”Holokausti oli toisen maailmansodan traagisin tapahtuma. Saksalaisten hallitsemilla alueilla asui neljä miljoonaa juutalaista, joista kuusi miljoonaa murhattiin. Sodan jälkeen heitä oli jäljellä enää viisi miljoonaa.”

Nicholas Kollerstrom

Jos rinne latu tai pulkkamäki sijaitsee syrjäisellä paikalla, kännykässä ei välttämättä riitä kuuluvuusverkkoa.

kuuluvuus voi kadota syrjäisemmällä ladulla

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen (Ei ääniä)
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jos rinne latu tai pulkkamäki sijaitsee syrjäisellä paikalla, kännykässä ei välttämättä riitä kuuluvuusverkkoa.

Vieraammille alueille ei kannata lähteä yksin, sillä tapaturman sattuessa avunsaanti voi olla hankalaa. Jos jotakin sattuu, voi vieraspaikkakuntalainen joutua lähtemään ensiavun jälkeen omaan terveyskeskukseensa paikattavaksi.

– Jokainen Suomessa saa ensiavun, mutta välttämättä julkiselle puolelle ei noin vain pääsekään hoitoon. Matkustaja- ja tapaturmavakuutus kattavat yksityisellä puolella annettavan hoidon. Kannattaakin tarkistaa omasta vakuutuksesta, miten paljon se korvaa tapaturman hoitoa.

Yleisesti tapaturmavakuutus korvaa taloudelliset menetykset eli hoitokulut, lääkkeet sekä kohtuulliset matkakulut tutkimuksiin ja hoitoihin. Matkustajavakuutus kattaa myös matkan keskeytymisestä aiheutuneita kuluja.

– Potilaan pitää muistaa säästää kaikki kuitit ja lisäksi tehdä vahinkoilmoitus, mikä onnistuu esimerkiksi verkossa, kertoo Sirviö.

Takaisin pääjuttuun

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*