”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Kommunistisia kurditaistelijoita.

Kurdeilla ja ISIS-terroristeilla tiivistä yhteistyötä

5 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (5 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Perussuomalainen ulkoministeri Jussi Niinistö ehdotti joulukuussa, että Suomi lisäisi sotilaallista yhteistyötä Syyrian kurditerroristien kanssa, koska nämä taistelevat Assadin hallintoa vastaan. Gordon Duff kirjoittaa uudessa artikkelissaan kurdien ja ISIS:n yhteistyöstä.

Duffin mukaan ISIS:n tärkeimmät kauppareitit kulkevat kurdien hallitsemien alueiden kautta. Vaikka lännen valtamedia kirjoittaa mielellään sankaritarinoita kurdien ”taistelusta” ääri-islamisteja vastaan, mahdollistavat kurdit sen, että ISIS pystyy jatkamaan varastamansa öljyn kuljetuksia Turkkiin.


Video: Yhdysvallat ei ole halunnut ottaa kantaa Turkin ja ISIS:n öljykauppaan.

Toisin sanoen kurdit mahdollistavat ISIS:n rahoituksen ja terrorikampanjan jatkumisen. Tärkeitä ISIS:n kauppareittejä kulkee muun muassa Kurdistanin aluehallinnon pääkaupunki Arbilin sekä kurdien Dahukin ja Zakhon kautta. Amerikan liittolaisvaltio Turkki on solminut epäpyhän liiton kurdien sekä Israelin tukemien ääri-islamistien kanssa.

Varastetulla öljyllä rahoitetaan terrorikampanjaa Israelin vihollisvaltioita vastaan. Duff jatkaa:

”Ilmiöstä tekee kipeän se, että valtamedian mukaan kurdien ja ISIS:n yhteistyöstä puhuminen on tabu. Suuret tiedotusvälineet näyttävät jatkuvasti valokuvia nuorista ja hehkeistä naispuolisista kurdisotilaista, joiden ’sankarillisuutta’ toitotetaan loputtomiin.

Sen sijaan media ei mielellään julkaise ensimmäistäkään valokuvaa Irakista Turkkiin kulkevista öljyrekoista.

Tämä on jatkunut jo vuosia. Kuka olisi tarpeeksi voimakas voidakseen hallita mediaa tällä tavalla? Vastaus on tietysti Israel. On tärkeä tutkia Turkin ja Tel Avivin yhteistyötä ja sitä, kuinka molemmat maat ovat auttaneet ISIS:iä sekä kurdihallintoa.”

UK_israelilaiset_jihadistit

Juutalaiset sionistit hoitamassa haavoittunutta ääri-islamistia Syyriassa.

 

Lue myös: USA:n ja Israelin salainen tavoite: Pilkkoa Syyria osiin

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

2 Kommentit

 1. Samaan aikaan Turkki taistelee kurdeja vastaan.

  (1)(0)
 2. Kurdit ovat geneettisesti samaa juurta kuin edomiitit eli nykyjuutalaiset. Monet kurdit ovatkin muuttaneet ”Israeliin”.

  ääri-islamisti= juutalainen
  isis= $$
  kalifi= mossadi Simon Elliot
  juutalaiset= maailman syöpä

  (5)(1)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*