- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Kunnallisvaalit: perussuomalaiset saivat petturin palkan

Perussuomalaiset kärsi viikonloppuna kuntavaaleissa ansaitsemansa tappion. Puolue nousi hallitukseen maahanmuutto- ja talousteemoilla, mutta on tehnyt valtaan päästyään kokoomuslaista avoimien rajojen pankkiylivaltapolitiikkaa.

Valtamedia brändäsi kunnallisvaaleista ”punavihreän aatteen” riemuvoiton. Syynä tähän on se, että vihreät ja vasemmisto ovat voineet poimia oppositiosta käsin Perskeko-hallitusta vihaavien suomalaisten sympatiat.

Toisaalta myös hallituspuolue kokoomus piti vaaleissa pintansa. Toisin sanoen poliittinen valta tulee Suomen kunnissa säilymään kokoomuksen ja nyt myös sen puisto-osastoksi kutsuttujen vihreiden käsissä. Mikään ei tule muuttumaan, vaan Suomi jatkaa tutulla uusliberaalilla [1] globalistisella linjallaan.

Kansallismielisellä liikkeellä ei Suomessa ole toistaiseksi uskottavaa puoluetta, minkä vuoksi maahanmuuttovastaiset äänet jakautuivat nukkuvien puolueen, erilaisten pienpuolueiden ja oululaisen Junes Lokan kaltaisten itsenäisten protestiehdokkaiden välillä.

Koska perussuomalaiset on yrittänyt kalastella kannatusta valehtelemalla olevansa ”maahanmuuttokriittinen” puolue, ovat monet maahanmuuttovastaiset suomalaiset menettäneet ainakin toistaiseksi uskonsa äänestämällä vaikuttamiseen.

Perussuomalaiset istui hallituksessa, kun historiallinen pakolaiskriisi [2] puhkesi, mutta puolueen ainut reaktio kriisiin oli se, että perussuomalainen oikeusministeri Jari Lindström määritteli maahanmuuttovastaisuuden järjestäytyneeksi rikollisuudeksi [3].

Mikään ei tule muuttumaan ennen kuin kansa lopettaa vanhojen puolueiden äänestämisen. [4]

Mikään ei tule muuttumaan ennen kuin kansa lopettaa vanhojen puolueiden äänestämisen.

Perussuomalaiset kärsii petturuuden seurauksista

Vaikka perussuomalaiset kokikin puolueena nöyryyttävän tappion, osa sen yksittäisistä jäsenistä sai huomattaviakin äänisaalita, mikäli näillä oli selkärankaa kritisoida puolue-eliitin petollista toimintaa julkisuudessa.

Esimerkiksi Porin äänikuningattareksi nousi perussuomalainen Laura Huhtasaari, joka on pitänyt puheita radikaaleissa maahanmuuttovastaisissa mielenosoituksissa puolue-eliitin vastustuksesta huolimatta.

Huhtasaari kertoi Satakunnan Kansalle [5], että syy perussuomalaisten tappiolle on selvä: ”Puolueohjelma ei täsmää hallitusohjelmaa.” Puolue valehteli äänestäjille, ja nyt valehtelu kostautui.

Magneettimedia on seurannut perussuomalaisten hallitustaipaletta tiiviisti. Lue seuraavat artikkelit, mikäli perussuomalaisten tappio yllätti sinut:

Itsenäisyys, talous ja omavaraisuus:

Maahanmuutto:

Sanan- ja kokoontumisvapaus:

Kulttuuri:

Ulkopolitiikka: