- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Kultaranta: poliisin vakoiltava suomalaisten Internet-käyttäytymistä tehokkaammin

Kolmatta kertaa järjestetyissä ulko- ja turvallisuuspoliittisissa Kultaranta-keskusteluissa esitettiin yllätyksettömiä vaatimuksia: valtion urkintamahdollisuuksia on laajennettava ”kansallisen edun” nimissä.

Turvallisuuspoliittiseen keskusteluun osallistuivat muun muassa Suomen johtavat poliitikot presidentistä ja pääministeristä lähtien. Keskusteluiden pääteema oli Venäjä ja maan aiheuttama turvallisuusuhka.

Kuten toukokuussa kirjoitimme [1], käytetään Venäjää yhä useammin myös sisäpoliittisena lyömäaseena. Venäjästä ollaan brändäämässä tekosyytä, jonka varjolla suomalaiset toisinajattelijat voidaan leimata turvallisuusuhiksi.

Toisinajattelun torjumisessa tärkein ase on Internet-liikenteen valvonta ja verkkokirjoittelijoiden vakoilu. Kuten lukuisat paikalla olleet toimittajat raportoivat, vallitsi Kultarannassa vahva yksimielisyys siitä, että viranomaisille on annettava lisää valtuuksia vakoilla kansalaisia.

 

Supo, EU ja verkkovakoilu

Verkkovakoilun tehostamista vaatii muun muassa EU:n siviilitiedustelun johtaja Ilkka Salmi, joka on tällä hetkellä virkavapaalla Suojelupoliisin päällikön tehtävästään. Salmi puhui aiheesta myös Helsingin Sanomien haastattelussa [6]tammikuussa. HS:n haastattelussa Salmi ei perustellut vakoilun laajentamista Venäjällä vaan ”terrorismilla”.

Suomessa on kasvava terrorismin uhka, koska poliitikkomme haalivat maahan tähtitieteellisiä määriä pakolaisia ei-valkoisista valtioista. Maahanmuuton ongelmia [7] täytyy eliitin mukaan torjua rankaisemalla kantaväestöä ja kaventamalla kantaväestön yksityisyydensuojaa lakiuudistuksilla.

Kultarannassa oltiin jo etukäteen varmistettu, ettei poikkipuisia näkemyksiä tulla yleisölle esittämään. Toimittaja Minna Holopaisen mukaan keskusteluun ei oltu kutsuttu mukaan yhtään verkkotiedustelua (eli kansalaisten vakoilua) vastustavaa ihmistä.

Thomas Elfgren ja hänen "lapsensa". [8]

Thomas Elfgren ja hänen ”lapsensa”.

 

Kulttuurimarxistit johtamassa poliisia

Verkkovakoilukehitys on hälyttävää erityisesti siksi, että sen taustalla vaikuttaa erittäin voimakas poliittinen agenda, joka ei ole suomalaisten kansallisten etujen mukainen. Salmen lisäksi Suojelupoliisin johtoon kuuluu muun muassa Kari Harju, joka on Kansallisen Vastarinnan tekemässä yllätyshaastattelussa [9] myöntänyt kannattavansa ”monikulttuurisuutta”. Suojelupoliisi on myös tukenut kulttuurimarxistista kehitystä piilottamalla [10] potentiaalisten Suomessa asuvien terroristien ”etnisen taustan” kansalta.

Keskusrikospoliisin johdossa on puolestaan Thomas Elfgren [11], joka on adoptoinut Afrikasta itselleen mustia aikuisia ”lapsikseen” ja jonka kantoja esimerkiksi homokulttuuriin olemme käsitelleet Magneettimediassakin. Myös hierarkiassa matalammalla olevat poliisijohtajat vaativat monikulttuurisen rikollisuuden hyssyttelyä [12], jottei nationalismi voimistuisi Suomessa.

 

Sisältä mätä sisäministeriö

Sisäministeriössä ilmapiiri on aivan yhtä masentava. Edellinen sisäministeri Päivi Räsänen [13] on pesunkestävä sionisti, mikä paistoi läpi kaikesta hänen toiminnastaan. Räsänen on ajanut sionistien etua tuomitsemalla maailmalla tapahtuneita välikohtauksia, joissa uhrit ovat olleet juutalaisia. Sen sijaan juutalaisten terroristien, kuten Jewish Defence Leaguen [14]eurooppalaisten alajärjestöjen rikokset Räsänen on vaiennut kuoliaaksi.

Puoluetoverit, kuten Sari Essayah ja Peter Östman käyttivät Räsäsen valta-asemaa häikäilemättömästi hyväkseen vaatiessaan erilaisia sananvapausrajoituksia juutalaisia koskevaan julkiseen keskusteluun. Ennen Räsäsen kauden loppua Suomi lahjoitti vielä 100 000 euroa [15]ilmaista rahaa Suomen juutalaisille [16].

Lähde: Väkivaltainen ekstremismi Suomessa  – tilannekatsaus 1/2015. [17]

Lähde: Väkivaltainen ekstremismi Suomessa – tilannekatsaus 1/2015.

Kuin valmistellakseen entistä ankarampia sananvapaus- ja vakoilulakeja sisäministeriö on alkanut julkaista vuodesta 2013 lähtien ”väkivaltaisen ekstremismin tilannekatsauksia”. Luulisi, että sanahirviöllä tarkoitettaisiin todellista vihan motivoimaa raakaa väkivaltaa, kuten maahanmuuttajajengejä [18], jotka ryöstivät ja pahoinpitelivät kymmeniä suomalaisnuoria. Sen sijaan sisäministeriön tuoreimmassa katsauksessa [19] valitetaan muun muassa siitä, että jotkut suomalaiset nuoret ovat alkaneet epäillä ”holokaustia [20]” avoimesti kouluissaan.

Kun eliitti vaatii lisää vihapuhelakeja ja poliisille lisää vakoiluoikeuksia, ei kyse ole Venäjästä tai ”terrorimista”. Venäjää vastaan turvaudutaan voimistamalla puolustusvoimia ja terrorismia vastaan lopettamalla massamaahanmuutto. Eliitti on huolissaan suomalaisista, jotka vaativat todellista poliittista muutosta.

 

Lue myös:

Kodinturvajoukot pelottavat puolue-eliittiä [21]
Juutalaisille vaaditaan erivapautta kantaa aseita Euroopassa [22]