- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Kultainen aamunkoitto Euroopan komission johtajalle: ”Olette koronkiskojia – pysykää kaukana Kreikasta!”

Kreikan parlamentissa järjestettiin viime viikolla tapaaminen, jossa keskusteltiin maan ”taloudellisesta tulevaisuudesta [1]”. Paikalla oli myös Euroopan komission varapuheenjohtaja Valdis Dombrovskis, joka vastaa Euroopan talous- ja raha-asioista.

Kultaista aamunkoittoa lukuunottamatta kaikki suuret kreikkalaispuolueet tahtovat hinnalla millä hyvänsä pysyä sekä EU:ssa että eurovaluutassa. Jopa ”radikaalivasemmistolainen” vaalivoittajapuolue Syriza petti kaikki äänestäjänsä ja lupasi jatkaa pankkien vaatimaa leikkauspolitiikkaa vastineeksi Kreikan eurojäsenyydestä.

Oli siis odotettavissa, että parlamentin kokouksessa Kultainen aamunkoitto käyttäisi tilaisuuden hyväksi ja antaisi palautetta komission talousvastaavalle. Puolueen kansanedustaja Ilias Kasidiaris pitikin ankaran puheenvuoron ja syytti Euroopan unionia Kreikan alasajosta.

Dombrovskis kuunteli silmät pyöreänä, kun Kasidiaris totesi, että pankkien vaatima leikkauspolitiikka on sodanjulistus Kreikkaa vastaan ja ettei julkista rahaa saa käyttää enää senttiäkään laittomien siirtolaisten elättämiseksi.

Kasidiarisin mukaan Kreikka ei suostu muuttumaan laittomien maahantunkeutujien velalla orjuutetuksi siirtokunnaksi. Kreikka ei hänen mukaansa tarvitse EU:lta neuvoja taloudenpitoon, sillä kun Kultainen aamunkoitto nousee valtaan, merkitsee se loppua korruptiolle.

Kasidiaris puhutteli Euroopan komissiota edustanutta Dombrovskisia suoraan ja kertoi, että hänen silmissään komissio on talousrikollisten järjestö, joka on jo nyt vastuussa tuhansien kreikkalaisten kuolemasta. Hän käski EU:n edustajia häipymään Kreikasta.

 

Lue myös:

Kreikka ja petos nimeltä demokratia [2]
Kreikassa juutalaispankkiirien luoma talouskriisi kärjistyy [3]
Taloustutkija: pankit eivät halua Kreikan eroavan EU:sta [4]
Kreikkaa uhkaillut juutalaisjohtaja valitsi uudeksi kohteekseen Islannin [5]
Juutalaiset tahtovat estää Kultaisen aamunkoiton vierailun Australiaan [6]