- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Kuka omistaa median 2012

On jälleen aika äänestää ja kansaa houkutellaan ”vaikuttamaan asioihin”, mutta se on pelkkää huijausta. Katsokaas, ne jotka pyörittävät propagandakoneistoa – eli valtamedia – päättävät siitä, kuka elää ja kuka kuolee.

Eei, he eivät ole valtavirran äänitorvia, kuten Gerald Celente haluaisi meidän uskovan. Ja ei, koneisto ei ole ”yritysten omistama”, kuten Alex Jones meille selittää. Kaiken takana ovat juutalaiset ja kerron teille, keitä he ovat.

CBS:n omistaa Murray Rothstein, joka esiintyy nimellä Sumner Redstone. NBC:n omistaa Brian Roberts ja yhtiön toimitusjohtaja on Jeff Zucker. ABC:n toimitusjohtaja on Robert Iger, joka otti ohjat Disneyn Michael Eisnerilta. Fox Newsin omistaa Rupert Murdoch – tunnettu sionisti. Hänen äitinsä Elisabeth Green on juutalaista syntyperää. CNN:n omistaa Time – Warner, jota ilmeisesti johtaa juutalainen moguli Carl Icahn. Heidän huippureportterinsa Dana Bash mollasi Ron Paulia esivaaleissa:

Ei epäilystäkään, puhutte varmaankin republikaaneille, jotka ovat huolestuneita, kuten minäkin siitä, että Ron Paul jatkaisi kevään yli jopa kesään, tai jopa asettuisi ehdolle republikaanien listoilla tai sitoutumattomana. Kukaan ei kuitenkaan usko hänen pääsevän ehdokkaaksi.

No totta kai hän on huolissaan, hänen oikea nimensä on Dana Ruth Schwartz. Lehdistöllä on samanlainen juutalais-kumileimasin. Nimetäksemme muutaman: Time Magazine siirtyy juutalaiselta toiselle. New York Timesin omistaa Sulzbergerin suku ja Newsweekin omistavat yhdessä Jane Herman ja Hollywoodin Barry Diller.

Kaikki tuottavat uutisia, jotka ovat ”painokelpoisia”, kunhan ne ovat selvästi juutalaisten hyväksymiä. Siitä vain, äänestäkää. Mutta juutalaiset ovat jo valinneet. He tahrasivat Pat Buchananin 90-luvulla ja jättivät Ron Paulin paitsioon vuonna 2012 jättäen meille kaksi luuseria, joista valita.

Katsokaas, demokratia on mikä tahansa valtio, kuten Amerikka, missä juutalaiset ovat vallan kahvassa. Heillä on koko media käsissään. Lehdistö, televisio, elokuvat ja sinut siinä ristitulessa.

 

Alkuperäinen video: http://brovids.com/?p=864 [1]