- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

KRP tiedottaa esitutkinnasta, kun epäilty suomalainen – siirtolaisraiskaajilla taas erityissuoja

Keskusrikospoliisin tiedottamislinja herättää hämmennystä. Kun maahantunkeutujia otettiin uutenavuotena kiinni, KRP ei suostunut tiedottamaan aiheesta. Sen sijaan MV-lehteen liittyvästä jutusta poliisi kertoo avoimesti lehdistölle.

KRP:n kulttuurimarxilainen ylikomisario Thomas Elfgren [1] totesi uudenvuoden raiskausskandaalin jälkeen Yleisradiolle [2], ettei suomalaisille kerrota rehellisesti siirtolaisten epäillyistä rikoksista, koska ”esitutkinnan objektiivisuus edellyttää, että asiaa ei käsitellä julkisuudessa”.

Vaikuttaa kuitenkin siltä, ettei tiedotuslinja perustu tutkinnallisiin tekijöihin vaan epäiltyjen poliittiseen rooliin eliitin silmissä. Tällä viikolla Yleisradio liittyi MV-lehden vastaiseen kampanjaan [3], sillä MV-lehti on paljastanut valtamedian pimittämiä tietoja [4] maahanmuuttajien rikollisuudesta. Sensuurin murtaminen on tehnyt MV-lehdestä ja sen toimituskunnasta vihollisia eliitin silmissä.

Eilen Yleisradio jatkoi MV-lehden vastaista kampanjaa artikkelilla ”KRP vahvistaa: Nettiin vuotaneilla tiedoilla yhteys kiistellyn MV-lehden perustajaan [5]”. Vielä viikko sitten KRP kieltäytyi tutkintojensa julkisesta käsittelystä. Kun epäilty ei olekaan maahanmuuttaja vaan maahanmuuttokriitikko, muuttuu KRP:n linja kuitenkin täysin.

Keskusrikospoliisi paljasti Yleisradiolle MV-lehteen liittyvässä uutisessa empimättä epäillyn henkilöllisyyden ja kertoi myös tutkintaan liittyvistä tekniikoista. Miksei KRP ollut yhtä avoin pakolaisraiskaustutkinnan osalta? Mielivaltainen tiedotuslinja tukee epäilyksiä siitä, että KRP on suomalaisvastaista eliittiä palveleva poliittinen poliisi – ei puolueeton rikostenestäjä.

KRP:n haluttomuus tiedottaa objektiivisesti monikulttuurisuuden haitoista on erityisen huolestuttavaa siksi, että eurooppalaisviranomaisten mukaan [6] uudenvuoden raiskaukset olivat merkki siitä, että arabimaailman ”Taharrush gamae” –rieha on rantautunut nyt myös tänne. ”Taharrush gamae” on ilmiö, jossa arabimiehet piirittävä yksinäisen naisen ja pyrkivät raiskaamaan tämän väkivaltaisesti.Helsingin Sanomat: Mitään raiskausilmiötä ei ole!

Juutalaisen Erkon suvun [7] omistama Helsingin Sanomat riensi välittömästi väittämään, että Euroopan poliisit valehtelevat pakolaisten raiskaustavoista: ”’Seksuaalinen häirintä ei ole perinne tai rituaali’ – Asiantuntijan mukaan joukkoahdistelusta leviää Euroopassa vääristynyt käsitys [8]”.

HS haastatteli Lähi-idän ja islamin tutkija Susanne Dahlgrenia, jonka mukaan Kölnin maahanmuuttajilla oli todennäköisesti vain lähtenyt homma vähän lapasesta uutenavuotena: ”Dahlgrenista vaikuttaa siltä, että sinne mentiin pitämään hauskaa, mutta tilanne riistäytyi käsistä.”

Sellaista sattuu. Monikulttuurisessa Euroopassa. Dahlgrenin mukaan joukkoraiskauksia ei voi selittää vain islaminuskolla ja kulttuurilla. Tässä hän on oikeassa, sillä kuten Richard Lynn on osoittanut [9], vaikuttavat kulttuurista riippumattomat geneettiset tekijät ihmisten riskiin syyllistyä väkivaltaisiin rikoksiin.

Kulttuurimarxistit aloittivat uudenvuoden jälkeen maahanmuuttajarikollisuuden #lääppijä-nimisen valkopesukampanjan, jonka mukaan valkoiset suomalaismiehet ovat naisten kannalta yksi maailman vaarallisimmista ihmisryhmistä. Kuitenkin esimerkiksi professori Hannu Laurema [10] on jo useiden vuosien ajan torjunut myyttiä suomalaismiesten taipumuksesta verenhimoiseen väkivaltaan.

”Hokema suomalaisen miehen väkivaltaisuudesta 2000-luvun tosiasioiden valossa ei pidä paikkaansa, sillä suuret osat eteläistä ja läntistä Suomea ovat henkirikostiheydeltään länsieurooppalaista perustasoa. Suomea kokonaisuutena tarkastellenkin kuvitelma perustuu vain Pohjoismaihin ja Länsi- ja Etelä-Eurooppaan tehtävään vertailuun.”

rapeintra [11]

Poliisi: Ei oikeutta valkoisille uhreille

Monikulttuurinen seksuaalirikollisuus valkoisia naisia vastaan puhuttaa myös Yhdysvalloissa.

Jos musta, juutalainen tai latinotaustainen joutuu Amerikassa toista rotua edustavan ihmisen pahoinpitelyn kohteeksi, käsittelee poliisi tapauksia aina ”rasistisina viharikoksina”, joiden tuomiot ovat tavanomaista kovempia. Valkoisilla vastaavaa suojaa ei sen sijaan käytännössä ole.

VDare-julkaisuun [12] kirjoittanut amerikkalaisnainen ihmettelee tuoreessa artikkelissaan, miksei mustien raiskaamia valkoisia naisia pidetä viharikoksen uhreina.

Kysymys niin Euroopassa kuin Amerikassa kuuluu: miksi poliisi ja valtamedia tekevät kaikkensa suojellakseen mustia ja arabitaustaisia raiskaajia?

 

Lue myös: Totuus ”rasismista” ja roduista [13]