- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

KRP-johtajalta kummallinen purkautuminen itsenäisyyspäivänä: ”Väkivallan alibi!”

Keskusrikospoliisin kulttuurimarxistijohtaja [1] Thomas Elfgren on kohauttanut muun muassa siteeraamalla [2] kommunistiterroristi Nelson Mandelaa. Suomen itsenäisyyspäivänä hän julkaisi hämärän kirjoituksen ”väkivallan demokraattisesta alibista [3]”.

Vuodatuksessaan KRP-pomo rinnasti tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa vaativat kansallismieliset Ruandan kansanmurhaajiin. Elfgrenin mukaan kansallismieliset ”fantasioivat” Suomessa ”väkivallasta ja raiskauksista”.

Elfgren ei kerro suoraan, mitä hän tarkoittaa ”väkivallan demokraattisella alibilla”. Artikkeli on kuitenkin julkaistu itsenäisyyspäivänä ja siinä kritisoidaan esimerkiksi medioja, jotka ovat ruokkineet maahanmuuttovastaisia asenteita julkaisemalla objektiivista tietoa laittomien siirtolaisten rikollisuudesta. Lukijalle välittyy mielikuva, että Elfgrenin mukaan Suomessa demokratiaa käytetään ”väärin” – avoimeen keskusteluun maahanmuuton ongelmista.

Virka-asemansa vuoksi ylikomisario ei kuitenkaan halua kertoa, mitä hän tahtoisi asettaa demokratian ja sananvapauden tilalle.

Thomas Elfgren ja hänen "lapsensa". [4]

Thomas Elfgren ja hänen ”lapsensa”.

KRP-ylikomisariona Elfgrenillä on laajat valtuudet päästä käsiksi suomalaisten toisinajattelijoiden yksityisiin tietoihin. Suomessa ei ole käyty lainkaan julkista keskustelua siitä, onko soveliasta, että poliittisesti äärimmäisen puolueellinen mielipidevaikuttaja saa toimia KRP:n johdossa.

Elfgren on jakanut syksyllä sosiaalisessa mediassa artikkeleita, joiden otsikoita ovat esimerkiksi ”Valkoinen roskaväki” ja ”Valkoisten miesten luonneviat”. Magneettimedia otti Elfgreniin syyskuussa yhteyttä [5] ja yritti selvittää, miksi vastuullisessa julkisessa virassa oleva mies levittää ilmiselvästi rasistista materiaalia. Elfgren ei vastannut eikä myöskään kommentoinut sitä, saisiko Suomessa julkaista artikkelin otsikolla ”Mustien miesten luonneviat”.

 

Lue myös: Maahanmuuttajajengit, media ja viranomaiset [6]