- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Kreikka: piispa oikeuteen, koska kutsui laittomia siirtolaisia laittomiksi!

Kreikassa ortodoksipiispa Markos Vasilakis on joutunut hallituksen ja syyttäjän hampaisiin [1], koska hän kutsui luvattomasti maahan tunkeutuneita ”pakolaisia” laittomiksi siirtolaisiksi.

Kreikassa vasemmistolaisen Syrizan johtama hallitus on kärsinyt kauan ideologisesta kriisistä, koska vasemmisto päätti hylätä kaikki talous- ja sosiaalipoliittiset vaalilupauksensa sekä alkaa ylikansallisten pankkien käsikassaraksi [2].

Nyt Syriza on kuitenkin löytänyt uuden mission: maahanmuuttokriitioiden metsästämisen. Ensimmäinen suuren profiilin uhrilammas on kansan rakastama piispa, joka ei edes kutsunut tunkeutujia halventavilla nimityksillä vaan totesi vain juridisen tosiasian, että nämä oleskelevat Kreikassa laittomasti.

Syriza ja hallituksen ”oikeistokonservatiivinen” petturipuolue Itsenäiset kreikkalaiset ovat yhdessä vaatineet yleistä syyttäjää murskaamaan Vasilakisin, koska tämä erehtyi kritisoimaan valtapuolueiden maahanmuuttopolitiikkaa.

Vasilakis oli todennut saarnan aikana, että tuhannet Turkin kautta Kreikkaan saapuneet ihmiset ovat laittomia siirtolaisia eivätkä syyrialaisten sotapakolaisten tavoin hädänalaisia.

Vasilakis kommentoi tilannetta kreikkalaisella Chíosin saarella, jossa hän itsekin toimii. Saarella asuu virallisten tietojen mukaan noin 51 320 kansalaista, mutta he joutuvat holhoamaan jo yli 3 000 laittoman siirtolaisten joukkoa – ja tunkeutujien määrä kasvaa koko ajan!

Immigrants1-1024x576 [3]

Hallitus pelkää kriisiä – varoittavat esimerkit tarpeen

Monet epäilevät, että Kreikan petturihallitus tahtoo tehdä Vasilakisista varoittavan esimerkin kaikille kreikkalaisille.

”Rasismin” ja ”kansanryhmänvastaisen kiihottamisen” määritelmiä venytetään aivan uuteen uskoon, mikäli laittomasti maassa olevien kutsuminen laittomiksi siirtolaisiksi todetaan rikolliseksi toiminnaksi. Vastaavaa kehitystä Suomeen ovat ajaneet valtapuolueiden nuorisojärjestöt #Rasismirikoslakiin-kampanjallaan [4].

Kreikan rajavartiolaitoksen mukaan maahan tunkeutui 6.–8.2016 välisenä aikana 1 950 ihmistä, joista vain noin 500 oli laillisesti pakolaisina saapuneita syyrialaisia. Valtaosa Kreikkaan Turkin kautta saapuvasta massasta on siis laittomia siirtolaisia.

Jopa Kreikan maahanmuuttoministeri on todennut toistuvasti, että noin 50–70 prosenttia maahan tulevista siirtolaisista ovat laittomia. Mikäli uusi lakikäytäntö astuu voimaan, tullaanko tosiasian kertomisesta rankaisemaan kaikkia kansalaisia vai ainoastaan eliitin mielestä epämiellyttäviä ihmisiä?

Aiheesta uutisoinut Zero Hedge epäilee, että Kreikan hallitus varautuu nyt EU:n ja Turkin välisen maahanmuuttosopimuksen kaatumiseen. Tämä merkitsisi sitä, että Kreikkaan tulvivien tunkeutujien määrä voisi moninkertaistua silmänräpäyksessä.

Hallitus uskoo, että paras tapa varautua pakolaiskriisiin on pelotella kotimaiset maahanmuuttokriitikot hiljaiseksi.

 

Lue myös:

Tietopaketti Suomen pakolaiskriisistä aloittelijoille [5]
Englantilaistuomari: tunkeutujat käyttävät Eurooppaa häikäilemättömästi hyväkseen [6]