- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Kreikka kielsi kommunismin uhrien muistelun

Isänmaallisen Kultainen Aamunkoitto [1] –puolueen kasvattaessa suosiotaan Kreikan hallitus joutuu turvautumaan yhä epätoivoisempiin temppuihin tukahduttaakseen kansalaisten ilmaisunvapauden.

Vuonna 1944 kreikkalaiset kommunistiterroristit hyökkäsivät Meligalasin kylään, jossa he murhasivat asukkaat ja survoivat näiden ruumiit kaivoon. Murhattujen sukulaiset surevat ”Meligalasin teurastusta” joka vuosi kerääntymällä kaivolle ja sytyttämällä kynttilöitä edesmenneiden rakkaidensa muistolle.

Kansallismielisiä vihaava Kreikan pääministeri Antónis Samarás päätti kuitenkin tänä vuonna kieltää perinteen. Valtamedia uutisoi siitä, että Kultaisen Aamunkoiton kaltaisten ryhmien osallistuminen muistotilaisuuteen kiellettiin. Tiedotusvälineet eivät kuitenkaan kertoneet lukijoilleen sitä, että myös tavallisilta kyläläisiltä estettiin pääsy kaivolle! Edes iäkkäät naiset eivät saaneet sytyttää kynttilää sukulaistensa muistolle, sillä se olisi ollut Kreikan hallituksen mukaan ”poliittisesti epäkorrektia”.

Kreikan ”demokraatit” ja ”liberaalit” ovat yrittäneet jo 1970-luvulta lähtien lakaista koko joukkomurhan maton alle. Sen sijaan, että kreikkalaisille kerrottaisiin vasemmiston ”tasa-arvon” nimissä suorittamista veriteoista, hukutetaan kansalaiset sionistien tarinoihin ”holokaustista” ja ”fasismista”. Näin hallitus ja media ovat pyrkineet kitkemään isänmaallisuuden kreikkalaisista kokonaan. On tärkeä muistaa, että radikaaleja ratkaisuja pelkäävät oikeistopopulistiset ja konservatiiviset puolueet ovat tehneet paljon yhteistyötä kommunistien kanssa.

Kreikassa kansalaisten sananvapautta on kavennettu kovalla kädellä viime aikoina, koska maan hallitusta painostavat kansainväliset juutalaisjärjestöt ovat vihaisia Kultaisen Aamunkoiton menestyksestä. Aiemmin tässä kuussa ilmoitettiin, että Kreikassa hyväksytään tästä lähtien vain virallinen versio juutalaisten ”holokaustista” toisessa maailmansodassa. Toisinajattelijoiden perään lähetetään poliisi. Ilmiö on tuttu monista Euroopan maista. Saksassa asianajaja Horst Mahler [2] istuu 12 vuoden vankeustuomiota, koska hän kyseenalaisti valtamedian kertomuksen ”holokaustista”.

Ronald Lauder. [3]

Ronald Lauder.

Kreikan laki kieltää myös holokaustin ”vähättelyn”, mikä monitulkintaisuutensa vuoksi antaa syyttäjälle täysin vapaat kädet. Lakiuudistuksen myötä kansallismielisten ryhmien rahoitusta myös vaikeutetaan. Juutalainen Haaretz [4]-lehti myöntää, että lain takana ovat kansainvälinen sekä Kreikan juutalaisyhteisö.

2013 maailman juutalaisyhteisö painosti Kreikan viranomaisia pidättämään Kultaisen Aamunkoiton demokraattisesti asemaansa valittuja poliitikkoja mielivaltaisin perustein. Vain viisi päivää sen jälkeen [5], kun World Jewish Congressin johtaja Ronald S. Lauder vaati toimia puoluetta vastaan, Kreikan poliisi iski lukuisten Kultaisen Aamunkoiton jäsenten koteihin.

XA Ameriki [6]