- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Korruptiotutkijat: Euroopan keskuspankin politikointi ja korruptio ylittänyt rajan!

Euroopan unionia eivät johda äänestäjien valitsemat poliitikot vaan pankkien etua korruptoituneesti ajavat lobbausjärjestöt, kuten ERT ja ESF [1]. Korruptiota tutkiva Transparency International varoittaa [2], että myös EKP yrittää keskittää yhä enemmän poliittista valtaa itselleen.

Euroopan keskuspankki on tutkijoiden mukaan käyttänyt tehokkaasti hyväkseen finanssikriisiä seurannutta eurokriisiä. Pankkiirit ovat poikkeusolosuhteiden varjolla alkaneet käyttää valtaa, joka kuuluisi demokraattisesti valituille poliitikoille.

EU-kansalaisilla ei ole lainkaan sananvaltaa siihen, keitä EKP:n johdossa istuu. Tällä hetkellä pankkia ohjaa juutalaisen rikollispankin, Goldman Sachsin [3], kasvatti Mario Draghi.

Korruptiotutkijoiden mukaan Euroopan keskuspankin politisoituminen täytyy kumota irrottamalla se niin sanotusta troikasta, johon kuuluvat myös IMF ja Euroopan komissio. ”Troikka” on ajanut yksityisten megapankkien etua röyhkeästi samalla, kun miljoonat eurooppalaiset ovat kärsineet kriisin jälkeisestä rumasta lamasta.

Transparency International toteaa, että EKP:stä on kuin varkain tullut yksi Euroopan suurista poliittisista voimista. Tapaus on jälleen yksi osoitus siitä, ettei EU ole demokratia vaan pankkiirien hallitsema oligarkia.

Draghi on rikollisen Goldman Sachs –pankin kasvatti. [4]

Draghi on rikollisen Goldman Sachs –pankin kasvatti.

Salaisia kiristyskirjeitä ja sisäpiiritietojen vuotamista keinottelijoille

Korruptiotutkijat löysivät esimerkiksi salaisia kirjeitä, joita EKP oli lähettänyt Espanjan ja Italian hallituksille. EKP pyrki kiristämään maiden johtajia, jotta nämä tekisivät finanssieliittiä miellyttäviä talouspoliittisia päätöksiä.

Tutkijat pitävät erityisen huolestuttavana sitä, että EKP:n virkamiehet ovat tavanneet vaikutusvaltaisia yksityisen sektorin pankkiireja ja rahastojohtajia ennen tärkeiden päätösten tekemistä. Tämä on selvä esimerkki siitä, että EKP ajaa yksityisen pankkisektorin etua virallisen tehtävänsä vastaisesti.

Vain muutamia päiviä ennen Transparency Internationalin ulostuloa EKP käytti poliittista valtaansa hyökkäämällä EU-vastaisia nationalisteja vastaan.

Peter Praet EKP:n hallituksesta antoi 24.5. lausunnon, jossa hän käytännössä kannusti eurooppalaisia olemaan äänestämättä EU-vastaisia puolueita. Financial Times tulkitsi [5], että Praet viittasi muun muassa Front Nationaliin [6], jota eurooppalaiset yksityiset pankit ovat boikotoineet [7] jo vuosien ajan.

EKP on usein aiemminkin ollut korruptiovahtien tutkassa. Pankki on esimerkiksi vuotanut erittäin arvokasta tietoa [8]sisäpiiriinsä kuuluville yksityisille suursijoittajille ja lahjoittanut [9] sisäpiiriyrityksille salaisesti veronmaksajien rahaa.

 

Lue myös:

Merkel tahtoo pelastaa EU:n uudella veronmaksajien rahoittamalla megapankilla [10]
Keskuspankki: yksityinen vai julkinen loinen? [11]