- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Korruptioepäily: veronmaksajien rahaa Clinton-säätiölle

Toistuvien korruptioskandaalien keskipisteessä paistatteleva presidenttiehdokas Hillary Clinton on jälleen syytösten kohteena. Guccifer 2.0 –nimimerkillä kirjoittava hakkeri kertoo murtautuneensa Clinton-säätiön palvelimiin ja julkaisseensa tietoa säätiön lahjoittajista.

”Hakkeroin Clinton-säätiön palvelimen ja latasin satojatuhansia asiakirjoja ja tietokantoja lahjoittajista” hakkeri kirjoittaa blogissaan. ”Clintonia ja hänen henkilökuntaansa ei tietoturva kiinnosta.” hän jatkaa.

Hakkerin mukaan suuret amerikkalaispankit ovat lahjoittaneet osan TARP-rahaston varoista Clintonin säätiölle. Virallisesti TARP-rahasto perustettiin, jotta yksityiset pankit säästyisivät romahdukselta velkakriisin aikana. Kyseessä on käytännössä suora tulonsiirto veronmaksajilta rikollisille pankkiireille, jotka tyhjän rahan luonnilla, roskalainoilla ja koronkiskonnalla käynnistivät nykyisen ja menneet talouskriisit [1].

Kokonainen lista lahjoittajista on ladattavissa täältä [2].

Vuodetuista taulukoista käy ilmi lahjoitetut summat. [3]

Vuodetuista taulukoista käy ilmi lahjoitetut summat.

Presidenttipariskunnan hämäräjärjestö on aiemmin noussut otsikoihin korruption vuoksi, sillä järjestö saa jopa 40 prosenttia tuloistaan ulkomailta [4]. Liittovaltion laki kieltää ei-kansalaisia ja ulkomaalaisia lahjoittamasta rahaa presidentinvaaliehdokkaille tai muuten tukemasta presidentinvaaliehdokkaita.

Kuten Magneettimedia aiemmin uutisoi, Clintonin tärkeimmistä rahoittajista ylivoimainen enemmistö on juutalaisia [5]. Juutalaisten lahjoitukset ovat tärkeä tulonlähde paitsi Clintoneille myös koko Demokraattiselle puolueelle; tuoreen tutkimuksen mukaan [6] maan kahden prosentin juutalaisvähemmistö vastaa jopa 50 prosentista demokraattisen puolueen ja 25 prosentista republikaanisen puolueen lahjoituksista.

 

Lue myös:

Clintonin suurrahoittajista lähes kaikki juutalaisia [5]
”Hillary Clinton on presidenttiehdokkaista vaarallisin” [7]
Entinen CIA-upseeri: Ovatko Clintonit Israelin agentteja? [8]
Amerikanjuutalaiset mediamogulit: pankkivastaisuus ei saa olla vaaliteema! [9]
Terrorismia kannattava juutalaistoimittaja Clintonille: Tue pankkien ylivaltaa! [10]