- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Koronahysterian sulkutilat painostavat rokotuksiin; juutalaismafian maailmanvalta lähellä!

Tällä viikolla sionisti Bill Gatesin säätiön tukema yhteistyökumppani lääkeyhtiö Moderna [1] ilmoitti, että se on hakemassa koronarokotteelleen nopeaa myyntilupaa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Koronahysteriaa hyväksikäyttäen valtamedia ja virkakoneisto on synnyttänyt globaalin poikkeustilan, jota voidaan hyödyntää  juutalaiseliitin tyrannian ja hegemonian ylläpitämiseksi, sekä laajentamiseksi. Massiivisten sulkutilojen uuvuttamana ihmiset aivopestään ottamaan täysin arvaamaton koronarokote kehoonsa. Sitä kuinka rokotteilla voidaan manipuloida ja alistaa ihmiskuntaa käsittelemme yhtenä osa-alueena jäljempänä olevassa artikkelissa. 

Saatteeksi 

Huomionarvoista on, että myös koronatilanteeseen liittyvältä totuudenmukaiselta tiedottamiselta on katkottu siivet juutalaismafian toimesta valtamedioissa sekä sosiaalisessa mediassa. Ajatelkaamme sitä luotettavuutta, jonka viitekehyksessä niin kutsutut riippumattomat faktantarkistajat toimivat virtuaalimaailmassa. Sionistisen Bill & Melinda Gates säätiön rahoittamia “riippumattomia” faktantarkastajia [2]  ovat esimerkiksi Snopes.com ja Politifactin, jonka omistaa Poyter instituutti. Snopes valvoo juutalaistoimijoiden omistamaa Googlea ja Politifactin sensuroi Facebookin tietovirtaa. Kuitenkin myös Facebook, kuten muutkin mediat ovat juutalaismafian kontrolloimia ja osittain omistamia. Juutalaismafian hallitsemalta negatiivisen globalisaation kritisoijilta halutaan vain tukkia suut, ja leimata heidät “rasisteiksi ja hörhöiksi” tai muuten vain “höperöiksi”. 

Simuloitu pandemiaharjoitus ’Event 201’. Kuvakaappaus: Plandemic.

Yllä mainittuun viitaten suosittelemme katsottavaksi muiden muassa Plandemic dokumenttielokuvan [2]  osa 2 nimeltään Indoctornation, jonka on ohjannut M. Willis yhdessä työryhmänsä kanssa. Emme ota kantaa dokumenttielokuvan jokaiseen yksityiskohtaan, missä kokonaisuutena kuitenkin esitetään paljon totuuksia, jotka varmasti ylittävät valtamedioiden totuusarvon. Willisin työryhmä on kerännyt vaikuttavan määrän taustatietoja luodakseen kokonaiskuvan siitä, miksi elämme parhaillaan koronahysterian valtaamassa maailmassa. Tämän ajatuksia herättävän elokuvan sisältöä ovat muun muassa simuloitu pandemiaharjoitus ’Event 201’ (5kk ennen pandemian julistamista); lääkeviranomaisten hämärät koronaviruspatentit; kuinka koronavirus mahdollisesti kehitettiin laboratoriossa; median sekä hakukoneiden manipulaatio ja propaganda; tiedustelupalvelujen kytkökset mediaan; Bill Gatesin ja hänen säätiönsä hämäräpuuhat; modernin lääketieteen ja WHO:n kyseenalaiset taustat. Lopuksi elokuva antaa kuitenkin toivoa siitä, kuinka tulemme heräämään tästä painajaisesta. Elokuva palvelee ainakin oman tietoisuuden lisäämistä. Elokuva paljastaa kohtalaisen hyvin instrumentin, mutta instrumentin käyttäjiä eli juutalaistoimijoita se ei juurikaan paljasta. 

Elokuvassa väitetään esimerkiksi, että Yhdysvaltain tautikeskuksella (CDC) oli mahdollisuus muuttaa koronaviruksen taudinaiheuttaja hyödykseen, mutta koska Yhdysvaltain terveysvirasto (NIH) oli päättänyt keskeyttää mutaatiotutkimuksen siirrettiin ehkä noin vuonna 2015 tutkimukset ulkomaille Kiinan Wuhanin virologian instituuttiin. Mikäli tilanne olisi tällainen, on aivan varmaa, että koronavirus ei ole karannut virologianlaitokselta tutkijoiden toimesta, vaan kansainvälisten juutalaistoimijoiden ohjauksessa olevien instrumenttien kautta. 

Oleellista on ymmärtää, että globaali eliitti, johon katsotaan kuuluvan muiden muassa vapaamuurareita, ”bilderbergiläisiä”, illuminaatteja sekä kansainvälisiä järjestelmiä, kuten EU, globaali finanssijärjestelmä, länsimainen tiedonvälitys ja viihdemaailma, Maailman terveysjärjestö (WHO), erilaiset valtioiden terveysviranomaiset, kuten Suomessa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) ja kaikki viranhaltijat, kuten esimerkiksi poliisi, toimivat kuin yhtenä juutalaismafian hallinnassa. Tämä systeemi, josta hallittavat eivät aina itsekkään tiedä mitään, paljastuu, kun tutkitaan Israelin, ja siihen liittyvän eliitin (esim. Israel-lobby) vaikutusta ennen muuta Washingtonin politiikkaan, suhteessa Euroopan unioniin ja Venäjään. Edellä mainittuja järjestöjä, valtioita ja poliittisia entiteettejä juutalaismafia käyttää armotta hyväkseen tavoitellessaan maailmanvaltaa. Heti, kun he ovat saavuttaneet maailmanvallan, niin Israelin Mossad eliminoi tappamalla jokaisen muun toimijan, aivan kuten Venäjän vallankumouksessa silloinen juutalaismafian jäsenet tappoivat vapaamuurarit. Koronatilanteeseen liittyen kaikki terveysjärjestöt, niin kansainväliset kuin valtiolliset ovat juutalaismafian instrumentteja. 

Yllä esitettyyn kirjoitukseen juutalaistoimijoiden ja sionistien osalta löytyy todella hyviä lähteitä Islam Radio [3]A –sivustolta, joka on todellinen kansainvälisen politiikan kirjasto, jota pitäisi opiskella pakollisena peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa ja erilaisten korkeakoulujen sekä yliopistojen kansainvälisen tieteiden, yhteiskuntatieteiden ja jopa teologian tiedekunnissa. Islam Radio –sivuston perustajalle tohtori Ahmed Ramille pitäisi antaa Nobelin rauhanpalkinto, sillä onhan rauhan edistämiseksi työskentelyä, mikäli paljastaa kaikkien sotien ja konfliktien synnyttäjän. 

………………………………………………………… 

A) Islam Radio: http://islam-radio.net/ [3]    

Huomioita taustoista 

Jo joulukuun 10. päivä (2020) kokoontuu mahdollisesti Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkevirasto FDA [4] arvioimaan Pfizerin rokotetta. Jos rokotteen jakelulle saadaan lupa, ihmisten rokottaminen aloitetaan Yhdysvalloissa jo joulukuun puolivälissä. Sittemmin Lääkeyhtiö Moderna [1] ilmoitti tämän viikon alussa, että se on hakemassa koronarokotteelleen pikaista myyntilupaa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. 

Bill Gates.

 Koronavirusrajoituksista voidaan palata normaaliin elämän rytmiin vasta, kun olemme rokottaneet kaikki maailman ihmiset. Näin uhosi Microsoftin perustaja ja miljardööri sionisti  Bill Gates [5], ilman lääketieteellistä koulutustaustaa. Koronahysteriaa hyväksikäyttäen valtamedia ja virkakoneisto on synnyttänyt globaalin poikkeustilan, jota voidaan hyödyntää  juutalaiseliitin tyrannian ja hegemonian ylläpitämiseksi, ja laajentamiseksi. Poikkeusolosuhteilla on ihmiset saatettu ankeaan tilanteeseen, josta mainostetaan saavutettavan vapauden koronarokotteiden avulla, jotta “uuden normaalin” jälkeinen “normaali” voitaisiin saavuttaa.   

Valtavirtaisen uutisoinnin mukaan Kiinassa todettiin joulukuussa 2019 keuhkokuumetapauksia, joiden aiheuttajaksi varmistui uusi, aiemmin tuntematon koronavirus, SARS-CoV-2 [6]. Tämä tuorein koronavirus nimettiin sen sukulasiviruksen, SARS-koronaviruksen mukaisesti. Uuden koronaviruksen aiheuttamaa tautia on siten kutsuttu nimellä COVID-19, joka tulee sanoista corona, virus, disease

Todettakoon, että koronavirukset ovat suuri joukko viruksia, joita on todettu sekä ihmisillä että eläimillä. Ihmisillä yleisiä ovat 229E, HKU1, NL63 ja OC43 -virukset.  Ne aiheuttavat tavallisimmin lievän hengitystieinfektion.  

Vakavampia infektioita ovat aiheuttaneet: 

Koronavirus ei ole vaarallinen nuorille terveille ja terveille keski-ikäisille ihmisille. Vain jo kuolemankielissä olevat ihmiset menehtyvät tartuntaan, he menehtyvät yleensä kausiflunssaan. Luonnollisesti riskiryhmäläisten turvallisuudesta on huolehdittava, ja muutenkin suhtautua asiaan terveellä järjellä, joskaan mihinkään virkakoneisto on synnyttämään globaaliin poikkeustilaan sulkutiloineen ei pidä suostua. 

Yllä todettua vahvistaa se, että hiljattain ennakkojulkaistussa saksalaistutkimuksessa havaittiin, että jopa kahdeksalla kymmenestä voi olla valmiiksi [8] jonkinasteista T-soluihin perustuvaa immuniteettia koronavirukselle. Immuniteetti oli seurausta tavallisista flunssaviruksista. Koronarokotteet eivät siis ole tarpeellisia. 

Mitä rokotteita annettaisiin? 

Kuten yllä jo mainittiin, lääkeyhtiö Moderna [1] ilmoitti tämän viikon alussa, että se on hakemassa koronarokotteelleen pikaista myyntilupaa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Euroopan unioni on sopinut Modernan kanssa 160 miljoonan rokoteannoksen ostosta. Muita lääkeyhtiöitä, joilta rokotteita odotetaan, ovat Pfizerilta ja Biontechilta sekä Astra Zenecalta. 

Ketkä ovat rokotehankinnan käynnistäjät ja mihin he pyrkivät? 

Maailmanlaajuiset rokotus suunnitelmat ovat lähtökohtaisesti sionistien ja juutalaiseliitin aktivoimia hankkeita.

 

Eliittipankkiiri Jacob Rothschild (vas.) ja Juutalaisten maailmankongressin johtaja Ronald Lauder.

…globaalilla eliitillä näyttäisi olevan viimeinen ponnistus totaalisen maailmanvallan saavuttamiseksi.

Tohtori Rudolf Hänsel [9] kirjoittaa Globalresearch –sivustolla, että globaalilla eliitillä näyttäisi olevan viimeinen ponnistus totaalisen maailmanvallan saavuttamiseksi. Tätä hän ei sanatarkasti totea, mutta se on rivienvälistä luettavissa. Hänsel puhuu myös väestön vähentämisestä joukkorokotuksien avulla.  Hänselin mukaan nämä maailmanlaajuiset rokotukset sisältäisivät patogeenisen tai jopa tappavan koostumuksen, mitkä sisältäisi myös nanosirun sekä partikkeleja, jotka muuttaisivat perimää, jolloin ihmiskunnan valvonta olisi totaalista. Hänen mukaansa nämä rokotteet ovat kehitetyt salaisissa laboratorioissa maailmalla. 

Hänselin mukaan yllä esitettyihin kauhuskenaarioihin tähtääviä suunnitelmia ja hankkeita ovat aktivoineet Yhdysvaltojen entinen puolustusministeri kasaarijuutalainen Henry Kissinger ja yllä mainittu sionisti Bill Gates. Kissingerillä ja Bill ja Melinda Gates -säätiöllä vaikuttaa siis olevan samansuuntainen tavoite. 

Bill ja Melinda Gatesin säätiö on sponsoroinut [10] 250 miljoonaa dollaria koronaviruksen vastaiseen työhön, esimerkiksi diagnostiikka- ja rokotekehitykseen. 

Koronarokotuksen valmistavan Moderna-yhtiön yksi merkittävä tukija ja yhteistyökumppani on juuri Bill ja Melinda säätiö. Gatesin säätiöllä on ollut sopimus Astra Zeneca [11]  lääkeyhtiön kanssa, ja säätiöllä on osakkeita myös esimerkiksi osakkeita lääkeyrityksistä  Merck  ja Pfizer [12]  -lääkeyritysten kanssa, mitkä hyötyvät  rokoteprojekteista ja -tutkimuksesta. 

Muutenkin Gatesilla on kattava vaikutus Maailman terveysjärjestössä (WHO) ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksessa (THL). Bill Gates on WHO:n merkittävä rahoittaja [13], ja siten hänen säätiönsä pystyy vaikuttamaan välillisesti siihen millaisia rokotuksia lapsille annetaan paikallisissa neuvoloissa.  WHO:n sivuston mukaan Bill & Melinda Gates säätiön rahoitusosuudeksi [14] noin 15 prosenttia, mikä on huomattavasti suurempi kuin muiden rahoittajien suhteelliset osuudet. 

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL [15] käyttää Sanofi Pasteur SA:n patetoimaa [16] Priorix (Priorix tai M-M-RVAXPRO) -rokotetta. Sanofi Pasteur SA on välittömässä yhteistyössä [17] Bill & Melinda Gates säätiön kanssa. Tarkoittaako tämä sitten Gatesin monopoliasemaa.  

Entäpä Rockefellerit?  

Kirjoissaan The New Jerusalem: Zionist Power in America (2004) ja The New Babylon: Those Who Reign Supreme (2009) Michael Collins Piper kuvailee Rockefellereitä: He ovat hyödyntäneet myös omaa agendaansa, joka ei aina ole ollut täysin yhtenäinen sionistien (Rothschildien) kanssa. Kuitenkaan Rockefellerit, eivät silti ole kamppailleet näitä vastaan, vaan pikemminkin toimineet Rothschildien  edustajina Yhdysvalloissa. Toisin sanoen voidaan sanoa, että Rockefellirit ovat sionisteja, vaikka he eivät ole juutalaisia tai tiettävästi eivät kuulu juutalaisuuteen.  

Rockefellereillä on Rockefeller-säätiö New Yorkissa. Säätiö on perustettu vuonna 1913, jonka tarkoitukseksi ilmoituksen mukaan on edistää ”ihmiskunnan hyvinvointia koko maailmassa”. Tähän liittyen huomionarvoista on, että YK:n, Maailman pankin ja Rockefeller-säätiön rahoittama järjestö on painostanut hallituksia laajentamaan rokotusohjelmiaan yhteistyössä rokotteiden valmistajien kanssa (Reuters [18]).  

Huomionarvoista on, että yllä mainittu WHO:n lahjoitukset muodostavat 80 prosenttia yhtiöiltä, säätiöiltä ja muilta vastaavilta tahoilta. WHO sai vuonna 2018 yli 70 miljoonaa dollaria välittömänä lahjoituksena lääkeyhtiöiltä [19]. Näistä lääkeyhtiöistä Gatesin säätiö omistaa osuuksia, välittömänä omistuksena Bill & Melinda Gatesin säätiöltä 237,8 miljoonaa dollaria, ja myös Gatesin säätiön rahoittamalta GAVIlta 158,5 miljoonaa [19] dollaria. 

Mihin joukkorokotuksilla pyrittäisiin?

Toisaalta yllä esitettyjen lähteiden mukaan geenimuutoksilla ihmisistä pystyttäisiin “taannuttamaan” vastarintaan kykenemättömiä apinamaisia olentoja, jotka palvelisivat uutta juutalaismafian maailman järjestystä. 

Ensinnäkin maailmanlaajuiset rokotukset antavat lääkeyhtiöiden pääomistajille tähtitieteelliset tulot.  

Toisaalta yllä esitettyjen lähteiden mukaan geenimuutoksilla ihmisistä pystyttäisiin “taannuttamaan” vastarintaan kykenemättömiä apinamaisia olentoja, jotka palvelisivat uutta juutalaismafian maailman järjestystä. 

Kysymyksessä osittaisena suunnitelmana voisi ajatella olevan köyhimmän väestönosan eliminointi, ja siten myös luonnonrikkauksien ryövääminen. 

Koska Israeliin kytkeytyvällä kansainvälisellä juutalaisten verkostolla on ollut selvänä suunnitelmana aloittaa kolmas maailmansota, tekisivät yllä mainitut apinamaiset rokotuksien vaikutukset sodasta tarpeettoman.  

Tämän luvun lopuksi vielä mainittakoon, että ihmiset manipuloidaan rokotuksiin suostuvaiseksi ahdistavan ja tylsän rajoitusajan päättymisen toivossa. Vain rokotukset vapauttaisivat sulkutilasta, jota on käytännössä toteutettu esimerkiksi tiettyjen yritysten, koulujen, kirkkojen, tapahtumien, ravintoloiden ja teatterien sulkemisella sekä sosiaalisella eritäytymisellä ja yms.. Tämä on synnyttänyt pakokauhua ja sosiaalisia ongelmia, mutta ei ole poistanut “pandemiaa”. 

Maailmanlaajuisten rokotuksien tarkoituksena on pahimmassa tapauksessa väestön geneettisen muuntelun kautta madaltaa rokotettujen henkistä tasoa, ja siten luoda maapallostamme apinoidenplaneetan. Päätarkoituksena edellä mainitussa olisi se, että juutalaismafia onnistuisi hankkimaan maailmanvallan, sillä henkisesti taantuneet ihmiset eivät vastustaisi eliittiä, vaan olisivat alistuneina heidän tahtoonsa. 

Rokotteilla voi olla arvaamattomia ja vaarallisia vaikutuksia 

Huomionarvoista on, että myös monet asiantuntijat ovat epävarmoja [20] mainitun rokotteen kehittelyn onnistumisessa. Rokotteen epävarmuuteen vaikuttavat esimerkiksi se, että virus voi muuntua, kiireellä työstetystä rokotteesta saattaa koitua ikäviä yllätyksiäsi, kuten sikainfluenssarokotteesta saatiin narkolepsiaa, josta seurasi maanpäällisen elämän ajan jatkuva kärsimys.  

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL [20]) ylilääkäri Hanna Nohynek on arvioinut, että rokote Covid19-tautiin olisi odotettavissa aikaisintaan vuonna 2021, vaikka toiveikkaimpien arvioiden mukaan viruksen perimään perustuva rna- tai dna-rokote voisi olla käytettävissä laajoille ihmisjoukoille jo tämän vuoden puolella, kuten näyttäisi toteutuvankin. 

Suomessa ei ole ainuttakaan  aiempaa esimerkkiä toimivasta rna- tai dna-rokotteesta, joka olisi saanut myyntiluvan. (THL) ylilääkäri Hanna Nohynekin mukaan rna- tai dna-rokote perustuu koronavirukseen. 

Vastavalkean sivustolla  Riikka Söyring (23.4.2020) kirjoittaa artikkelissaan  Bill Gates ja pahan arkkitehtuuri [21]että Kenian katolisten lääkäreiden yhdistys oli syyttänyt vuonna 2014 WHO:ta miljoonien vastahakoisten kenialaisten naisten jäykkäkouristusrokotekampanjaksi [22] naamioidusta kemiallisesta steriloinnista; riippumattomattomat laboratoriot löysivät kaikista analysoimistaan rokotenäytteistä steriloivan komponentin. Vastaavanlaisia syytöksiä esitettiin TansaniastaNicaraguastaFilippiineiltä ja Meksikosta [23]. WHO kiisti aluksi syytökset, mutta lopulta se myönsi kehittäneensä steriloimiseen tarkoitettuja rokotteita yli vuosikymmenen ajan, Kennedy paljastaa. 

Vastavalkean kyseisen artikkelin mukaan polion torjuntaan keskittynyt $1,2 miljardin ohjelma Intiassa sai Gatesilta $450 miljoonaa [24], jonka jälkeen Gates otti hallintaansa immunisaatioon keskittyneen Intian kansallisen teknisen neuvonantajaryhmän (NTAGI, National Technical Advisory Group on Immunization). NTAGI määräsi kaikenkattavan rokoteohjelman [25] kautta 50 annosta [26] (taulukko 1) poliorokotteita ennen viiden vuoden ikää. Intialaiset lääkärit syyttävät Gatesia tästä seuranneesta NPAFP-epidemiasta [27], joka halvautti 490 000 lasta, odotetun noin kahdentuhannen halvautumisen sijaan. 

Ovatko geenimanipulaatio ja nanoteknologia mahdollisia? 

Jatkamme tässä osuudessa hieman enemmän rokotteiden mahdollisten haittavaikutuksien tarkastelua.  

Gates ja Fauci ovat päättäväisesti ohjanneet Modernan ”Frankenstein-pistosta” ensisijalle. Tiedemiesten sekä etiikan rivistöistä on kuulunut varoittavia äänenpainoja, sillä rokote käyttää modernia, testaamatonta ja erittäin kiistanalaista kokeellista RNA-teknologiaa.

Children’s Health Defense [28] -sivustoon viitaten, lääketeollisuus ry Pharmalla on kehitteillä yli 170 Covid -19 [28] -rokotetta. Tästä huolimatta Gates ja Fauci ovat päättäväisesti ohjanneet Modernan ”Frankenstein-pistosta” ensisijalle. Tiedemiesten sekä etiikan rivistöistä on kuulunut varoittavia äänenpainoja, sillä rokote käyttää modernia, testaamatonta ja erittäin kiistanalaista kokeellista RNA-teknologiaa, jota Bill Gates on sponsoroinut jo vuosikymmenien ajan. Perinteisissä rokotteissa ovat injektoituina antigeeni ja adjuvanti, mutta Moderna sen sijaan ruiskuttaisi pienen palan koronaviruksen geneettistä koodia ihmisten soluihin ja muuttaisi DNA:ta kauttaaltaan ihmiskehossa sekä ohjelmoiden meidän solumme uudelleen tuottamaan vasta-aineita kamppaillakseen koronavirusta vastaan.  RNA-rokotteet ovat yksi muoto geenimanipulaatiota, nimeltään ”germ line gene editing” [29] (mikrobilinjan geenimuokkaus).  

[Antigeeni on mikä tahansa molekyyli, joka aiheuttaa elimistössä immuunivasteen.  

Adjuvantti tarkoittaa apuainetta, erikoisesti rokotteen ainesosaa, joka vahvistaa immuunivastetta.]  

PCWW –sivuston mukaan kehitteillä oleva koronarokote sisältäisi myös nanoteknologia (yksi nanometri on vain miljoonasosa millimetristä).   

Mikäli kehoomme ruiskutetaan nanoteknologiaa, joka mahdollistaisi meidän täydellisen valvomisen tekoälyä hyödyntäen, olisimme hybridejä, joiden ajatuksia voitaisiin manipuloida modernia teknologiaa hyödyntäen. Ihmisten kannattaisi todellakin olla kiinnostuneita siitä, mitä kaikkea kätkeytyy Covid –19 rokotusohjelman taakse, muutaman vuoden kuluttua se saattaa olla myöhäistä. 

 

Lopuksi 

Syytä on huomauttaa, että mahdollista koronarokotetta ei kannata ottaa, eikä antaa rokotuttaa sillä lapsiaan. Rokotusten välityksellä meihin voidaan ruiskuttaa arvaamatonta geneettistä materiaalia, meidät voidaan siruttaa (nanoteknologia), jolloin olisimme absoluuttisessa  valvonnassa. Ihmiskunta olisi juutalaiseneliitin kauko-ohjattavia orjia (White 1978).  Huomattava on, että eliitti ei rokotuta itseään samoilla aineilla kuin yleensä kansaa rokotetaan, tai ei rokotuta ensinkään. 

Koronakriisi on toiminut ruutitynnyrinä globaaliin korkovelka järjestelmään ja finanssikeinotteluun perustuvan talouskuplan räjäyttämisessä. Tämä on aiheuttanut myös Suomessa talouskriisin ja suuren määrän lomautuksia. Koronakriisiä hyväksi käyttäen globaalia eliittiä ohjaileva juutalaismafia1-8 kokoaa nyt voimansa viimeiseen ponnistukseen maailmanvallan saavuttamiseksi. Ovatko tässä avainasemassa koronahysterian varjolla saatujen sulkutilojen etuoikeuttamat rokotukset, jotka ovat pian useimpien elimistössä. 

Täytyy muistaa, että globaalit rokotukset luonnollisesti vaativat uutta valvonta järjestelmää. Yksi kunnianhimoisimmasta tavoitteista “uudessa normaalissa” muodostuisi valtavien ihmismäärien “digitalisoimisesta”. Tällöin luotaisiin biometrinen henkilöllisyystunniste maailmanlaajuisille ihmisjoukoille. Tämähän on sionisti Bill Gatesin ja hänen läheisten juutalaispiirien yksi suurimmista intohimoista eli valvonta ja hallinta. [B] 

Lopuksi on ehdottomasti huomautettava, että ihmisen saadessa suoneensa esim. Modernan valmistaman rokotteen, ja mikäli hänelle ilmaantuu siitä vaikeita komplikaatioita, kuten sikainfluenssarokotteesta saatiin, on hän kaikesta itse vastuussa. Hän ei silloin saa mitään vahingonkorvauksia lääkeyhtiöltä, ja tuskin sairauskorvauksia edes Kelalta. Lisäksi tässä tapauksessa kukaan ei korvaa menetettyjä ansioita sekä seuralaisena voitaisiin saada maanpäällisen elämän aikainen kärsimys, jos rokote ei tapa välittömästi. Tämän kaiken voi välttää, kun ei ota rokotetta. Covid –19 ei ole tavallista kausiflunssaa vaarallisempi tartunta terveille nuorille ja hyvinvoiville keski-ikäisille ihmisille. Luonnollisesti järkevää varovaisuutta kannattaa noudattaa ja riskiryhmäläisiä suojella, mutta mihinkään juutalaismafian sekä valtavirtamedian koronahysteriaan ei pidä alistua. Säilyttämällä oman ajattelun ja tahdon vapauden sekä kieltäytymällä koronarokotuksista torjumme maailmanvallan lopullisen siirtymisen kasvottomalle eliitille.  

Markku Juutinen 

Lähteet 

MTV uutiset (28.11.2020). Koronarokotesuunnitelmat etenevät nyt vauhdilla maailmalla – suuri käänne odotettavissa parin viikon päästä? Saatavina: 

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/koronarokotesuunnitelmat-etenevat-nyt-vauhdilla-maailmalla-suuri-kaanne-odotettavissa-parin-viikon-paasta/7996644#gs.mm450s [4]

Willis, M (2020).Plandemic Indoctornation: Osa 2. Saatavina: https://fi.sott.net/article/517-Plandemic-dokumenttielokuva-osa-2-Indoctornation-tekstitetty-suomeksi [2]  

A) Islam Radio: http://islam-radio.net/  [3] 

[B] Bill Gates ja tuleva koronarokote (kannattaako sitä ottaa?) [5]  

MTV uutiset (28.11.2020). Koronarokotesuunnitelmat etenevät nyt vauhdilla maailmalla – suuri käänne odotettavissa parin viikon päästä? Saatavina: 

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/koronarokotesuunnitelmat-etenevat-nyt-vauhdilla-maailmalla-suuri-kaanne-odotettavissa-parin-viikon-paasta/7996644#gs.mm450s [4]

THL (2020). Infektiotaudit ja rokotukset. Koronavirus COVID-19. Saatavina: 

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19 [6]

Summanen, Kasperi (1.7.2020). VU. Professorin mukaan kerran sairastaneilla havaitaan pian uusia tartuntoja. Saatavina: https://www.verkkouutiset.fi/professorin-mukaan-kerran-sairastaneilla-havaitaan-pian-uusia-tartuntoja/#0d50eaea [30] 

MTV-uutiset (30.11.2020). ”Se olisi hirveän hyvä joululahja” – THL:n ylilääkäri kertoo, koska Modernan koronarokotetta voitaisiin saada Suomeen. Saatavina: 

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/se-olisi-hirvean-hyva-joululahja-thl-n-ylilaakari-kertoo-koska-modernan-koronarokotetta-voitaisiin-saada-suomeen/7999162#gs.m9ch3g [1]

Rudolf Hänsel (10.4.2020). Global Research. The “Secret Agenda” of the So-called Elite. Saatavina: https://www.globalresearch.ca/reflections-secret-agenda-elite-role-us-citizens/5709112 [9]  

Bill & Melinda Gates foundation (1999-2020). PRESS ROOM. Saatavina: https://www.gatesfoundation.org/Media-Center/Press-Releases/2020/04/Gates-Foundation-Expands-Commitment-to-COVID-19-Response-Calls-for-International-Collaboration [10]  

DN (30.9.2020). Bill Gates i vaccinaavtal med Astra Zeneca. Saatavina: https://www.svd.se/bill-gates-i-vaccinavtal-med-astrazeneca [11] 

Los Angeles Time (7.1.2007). Dark cloud over good works of Gates Foundation [31]. Ei ole enää saatavina: https://www.latimes.com/archives/la-xpm-2007-jan-07-na-gatesx07-story.html [12]   

Moderna Inc. (2020). Key Milestones for Moderna. Saatavina: https://www.modernatx.com/about-us/modernas-key-milestones-and-advancements [32]  

Summanen, Kasperi (29.6.2020). VU. Kahdeksalla kymmenestä voi olla valmiiksi immuniteettia koronalle. Saatavina:  https://www.verkkouutiset.fi/kahdeksalla-kymmenesta-voi-olla-valmiiksi-immuniteettia-koronalle/#3e95a47b [33]  

WHO (9.5.2019). Voluntary contributions by fund and by contributor, 2018. Saatavina: https://www.who.int/about/finances-accountability/reports/A72_INF5-en.pdf?ua=1 [19]  

Katja Lamminen (23.4.2020). Maaseudun tulevaisuus. Koronarokotteita testataan jo ihmisillä, mutta liika kiirehtiminen voi kostautua – Suomessa ihmiskokeet voivat alkaa kesällä. Saatavina: https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/tiede-tekniikka/artikkeli-1.1072750 [20]  

Robert F. Kennedy (21.7.2020). Gates Pushes Experimental Technology on Seven Billion Humans. Saatavina: https://childrenshealthdefense.org/news/vaccines/gates-pushes-gene-altering-technology-on-seven-billion-humans/ [28]  

Jon Heggie (17.12.2018). Should we edit the human germline? Saatavina: 

https://www.nationalgeographic.com/science/2018/11/partner-content-genom-editing/ [29]

White, Walter (1978). The Hidden Tyranny. The Issue that Dwarfs All Other Issues. This is the Most Sensational Manuscript of its Kind. Also known as: ”The Rosenthal Document.” 

  1. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.  
  1. Ginsberg, Benjamin (1993).TheFatal Embrace: Jews and the State. Chicago: by The University of Chicago. 1-2, 103 s.  
  1. Bar-Yosef1994,Maariv 2.11.1994, ‘The Jews Who Run Clinton’s Court’; Duke 2003, 146-147.  
  1. Rami, Ahmed (1988).Vadär israel? Stockholm: Kultur förlag. S. 65 ja 66.  
  1. JohnMearsheimer and Stephen (2006). London Review of Books; Walt The Israel Lobby. Luettavissa: https://www.lrb.co.uk/v28/n06/john-mearsheimer/the-israel-lobby [34]  
  1. IsraelShahak (1997). Open Secrets  
  1. Universityof Bath (2016). The Israel Lobby and the European Union. Saatavina: https://researchportal.bath.ac.uk/en/publications/the-israel-lobby-and-the-european-union [35]  
  1. Palestinian activist occupy London office of Airbus, oneworld.org 10/2014