- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Koronahysterian kautta eurooppalaiseen sotaan Venäjän kanssa 

Koronaliioittelu on saanut niin suurta kansainvälistä vastustusta, että Klaus Schwabin ja hänen miljardööriklubinsa neljännen teollisen vallankumouksen toteuttaminen on keskeytynyt. Täten tarvitaan muita menetelmiä maailmanhallituksen saavuttamiseksi. Yksi näistä menetelmistä on eurooppalaisen sodan lietsominen Venäjän avulla. Näin ollen Euroopan unioni ja Yhdysvallat, Suomi mukaan lukien, harjoittavat likasankopolitiikkaa, painostavat ja asettavat pakotteita Venäjää vastaan. Mutta millä keinoin saavutettaisiin Euroopan ja Venäjän välinen turvallisuusstrategia? 

Globalistit eivät saavuttaneet koronahysterialla riittävää maailmanlaajuista valtaa 

Tässä kirjoituksessa termillä globalistit tarkoitetaan negatiivisen globalisaation edustajia. 

Ilmeisesti kenellekään ei ole jäänyt epäselväksi, että “COVID-19-pandemia” on kymmeniä kertoja liioiteltu ilmiö. WHO, länsimaiden terveysjärjestöt ja länsimainen valtamedia ovat rummuttaneet koronasta pelkopandemian. Ja tämän koronahysterian saattelemana ovat rajoitteet, sulkutilat, pakkorokotukset ja koronapassit imperialistisen eliitin poliittisena välineistönä neljännen teollisen vallankumouksen (4TV) toteuttamisessa läntisissä valtioissa. 

Mutta tunnetusti koronaliioittelu on saanut niin suurta kansainvälistä vastustusta, että (4TV) on epäonnistunut. 

Niinpä, jos maailmanlaajuisella miljardööriklubilla ei yksi menetelmä onnistu otetaan käyttöön suunnitelma B, josta puhumme jäljempänä olevissa luvuissa.   

Länsi mustamaalaa Venäjää; Ukrainan kriisi 

Edellä mainittu suunnitelma B sisältänee kokoelman uusia globaaleja kriisejä ja konflikteja. Yksi näistä on eurooppalaisen sodan lietsominen Venäjän avulla. Täten Euroopan unioni ja Yhdysvallat, Suomi mukaan lukien, harjoittavat likasankopolitiikkaa Venäjää kohtaan. Niin muodoin jokaisella valtamedian toimittajalla on viemäriämpäri kirjoituspöytänsä alla Venäjää varten.  

[1]
Kuva: RBC

Venäjän presidentti Vladimir Putin ja Ranskan presidentti Emmanuel Macron neuvottelivat [2] tärkeistä turvallisuuspäätöksistä 7. helmikuuta Moskovan Kremlissä. Tässä neuvottelussa Putin huomautti, että Yhdysvallat ja tietyt muut NATO-maat eivät huomioineet ensinkään Venäjän merkittäviä ehdotuksia turvatakuista. Kuitenkin Moskova on pitänyt kaikkinaisesti turvatakuita yhteisymmärryskelpoisena. Venäjän presidentti varoitti myös Venäjän ja NATO maiden välisen konfliktin muodostuvan ratkaisemattomaksi ilman voittajia. 

Venäjä näkee Ukrainan mahdollisen NATO-jäsenyyden lisäävän konfliktin herkkyyttä Länsi-Euroopan ja Venäjän välille. Konfliktin mahdollisuus kasvaisi siinä tapauksessa, että NATO-liittouma, mukaa lukien Ukraina, keskittäisivät muutoshakuisuutta Krimin niemimaan nykyistä asemaa kohtaan. Krimin niemimaan asemahan ratkaistiin Kiovassa vuonna 2014 tapahtuneen lännen tukeman vallankaappauksen jälkeen demokraattisesti kansanäänestyksellä ja sotilaallisin valmiuksin. 

Niin ikään Macron ilmoitti korostaneensa neuvotteluissa valtioiden oikeutta liittyä sotilasliitto NATOon. Putinin puolestaan ilmoitti Venäjän vastaavan pian “NATOn” ja Yhdysvaltojen turvatakuuvastauksiin. 

Yllä esitettyyn viitaten Yhdysvaltojen johtama läntinen liittouma eli käytännössä USA ja EU mustamaalaavat ja painostavat Venäjää, minkä tarkoituksena on Venäjän provosointi käyttämään sotilaallista voimaa Ukrainassa. 

Tähän Venäjän provosointiin ja painostamiseen sisältyy NATOn laajentaminen Venäjän rajoille, jolloin tavallaan Venäjän on pakko valmentautua tietyn kaltaiseen puolustukseen. 

Esimerkkeinä Yhdysvaltojen liioitellusta Venäjän uhan uutisoinneista, joita lähes päivittäin myös Suomen valtamedia julistaa, esitetään jäljempänä olevaa: 

Yhdysvallat  [3] pelkää Venäjän vievän ydinaseita Valko-Venäjälle – petaako itänaapuri mahdollista hyökkäystä Ukrainaan? – ‘Ajoitus on huomionarvoinen’”. 

Samoin: 

“Yhdysvaltain ulkoministeri Antony Blinken [4] sanoo, että Venäjän hyökkäys Ukrainaan on mahdollinen myös käynnissä olevien talviolympialaisten aikana.” 

Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajaksi kohoava negatiivisen globalisaation edustaja Jussi Halla-aho [5] sanailee: 

“Venäjä miehitti Krimin vuonna 2014, minkä jälkeen sen on tukenut venäjämielisten sotatoimia Itä-Ukrainassa. 

Halla-ahon mukaan Venäjä luo uusia konflikteja peittämään edellisiä. Ukrainan uhkaaminen hyökkäyksellä on sysännyt Itä-Ukrainan konfliktin katveeseen, Halla-aho sanoo.” 

H-ahon mukaansa Venäjän olisi vetäydyttävä miehittämältään Krimiltä ja lopettaa terroristisen toiminnan tukeminen ja rahoittaminen Itä-Ukrainassa sekä lopettaa sodalla uhkaaminen. 

Yhdysvallat ja monet eurooppalaiset maat ovat toimittaneet Ukrainalle aseistusta. Halla-aho sanoi, ettei hän ainakaan tuomitse näitä länsimaita. 

Venäjän painostuskampanja liittyy Rothschildien perhedynastian ja globaalin miljardöörinkerhon maailmanvaltaamisen tavoitteisiin. Niin ikään näillä poliittisilla ja taloudellisilla mahtitekijöillä on erittäin läheinen suhde Talmud-ideologia omaavaan Israelin terroristivaltioon. (Emme puhu tässä kirjoituksessa enempää siitä, mikä on näiden globaalien toimijoiden etnisyys). 

Kuten alussa jo mainittiin, että koronaliioitteluun perustuva strategia maailman valtaamiseksi ei ole oikein onnistunut kansainvälisen vastustuksen takia. 

Niinpä nyt globaalieliitti tarvitsee kattavan globaalin hegemonian saavuttamiseksi toisenlaisia menetelmiä. Yksi näistä menetelmistä on eurooppalaisen sodan nostattaminen Venäjän avulla, jossa tiettyjen EU-maiden ja Venäjä välille provosoidaan sotilaallinen konflikti. Jo yllä todettiin, että Yhdysvallat ja sen johtama läntinen liittouma ovat tukeneet Ukrainaa sekä taloudellisesti että aseellisesti.  

Päinvastoin kuin H-aho väittää, Venäjän ei pidä vetäytyä Krimiltä, sillä Krimin niemimaan asema on ratkaistu Kiovassa vuonna 2014, mikä tapahtui lännen tukeman vallankaappauksen jälkeen demokraattisesti kansanäänestyksellä. 

Venäjä ei ole uhka  

Tässä tilanteessa voidaan sanoa, että Venäjä ei ole uhannut ketään, eikä käyttäytynyt hyökkäävästi naapureitaan kohtaan. Lisäksi Venäjä on yrittänyt toimia multipolaarisen järjestelmän pelisäännöillä. Venäjällä on havaittu hyödylliseksi tukea Euroopan unionin kehitystä, jotta se auttaisi EU irrottautumaan USA:n kontrollista.1   

Venäjän yhteistyöhalukkuudesta Euroopan suutaan voidaan esittää esimerkkinä Venäjän ja Saksan välille rakenteilla oleva Nord Stream 2 –kaasuputki,  jonka rakennustyöt alkoivat uudelleen viime vuoden alussa. 

Yhdysvallat ja Venäjä eivät hankkiudu avoimeen aseelliseen konfliktiin keskenään. Tämä ei ole mahdollista monestakaan syystä. Ensinnäkin molemmat suurvallat ovat maailman voimakkaimpia ydinasevaltoja, ja toisaalta näiden valtioiden ei tarvitse käydä sotaa keskenään, sillä molempia sekä Yhdysvaltoja että Venäjää ohjastelee ja kontrolloi yhtäläinen Israelin poliittiseen asetelmaan sitoutunut globaalieliitti eli –mafia. Ja kyseinen mafian on toiminnallaan niin ikään ylläpitänyt lännen ja Venäjän välisten erimielisyyksien lietsontaa, mitä voidaan luonnehtia hajota ja hallitse ohjelmaksi.2-9 Voidaan ajatella, että myös Venäjän kimppuun voidaan hyökätä, mutta sitä ei tee USA, vaan esimerkiksi Yhdysvaltojen ja EU:n tukema Ukraina sekä tietyt Eurooppalaiset NATO-maat.  

Suomen poliittiset vallanpitäjät haluavat nyt toteuttaa Suomen onnettomuudeksi maan liittämisen sotilasliittoon. Valtamediat uutisoivat tästä innoissaan ja riemurinnoin. MTV3 [6] –uutisten mukaan valtavirtakeskustelu Suomen mahdollisesta NATO-jäsenyydestä on kiihtynyt vuodenvaihteen jälkeen. Täten puheenvuoroissa on nostettu esiin Norja mahdollisena esimerkkinä jäsenyyden järjestämisestä. Sanotaan, että Norjan  NATOn jäsenyyden sisällössä tavoitellaan rauhoittavaa suhdetta Venäjään. 

Samalla uutisoitiin, että Yli 500 suomalaista sotilasta osallistuu maaliskuun jälkipuoliskolla Norjassa alkavaan suureen Cold Response 22 -sotaharjoitukseen (CR 22). Norjan puolustusvoimien mukaan harjoitukseen osallistuu noin 35  000 sotilasta vajaasta 30 maasta. 

Suomi on siis liitetty mahdolliseen hyökkäyssotaan Venäjää vastaan. Suomi muodostaa Yhdysvaltojen protektoraatin eli puskurialueen Venäjää vastaan. Suomen vallanpitäjien typerä ulkopolitiikka Venäjän suhteen palvelee vain ja ainoastaan Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin suurvaltapolitiikkana, jonka yhtenä tarkoituksena on vahvistaa Yhdysvaltojen sillanpääasemaa Euroopassa.  Suomi on siis luopunut omasta puolustuksestaan.  

Suomi on muutenkin jo sitoutunut hyökkäyssotaan Venäjää vastaan, sillä sisältyyhän ilmavoimien varusteluihin Yhdysvalloista hankitut F-35 hävittäjät. 

Juuri tuoreiden uutisointien mukaan länsimaat, Suomi mukaan lukien, ovat ulkoministeriöidensä kautta kutsuneet kansalaisiaan pois Ukrainasta. Tämä on tietysti vain tilanteen lietsontaa ja provosointia. Joskin selvää on, että Venäjällä on oikeus puolustukseen, sillä NATO-liittouma on levittäytymässä Venäjän rajoille saakka. 

Venäjän [7] sotajoukkojen sijoittuminen ja harjoitellut lähellä Ukrainan rajaa, mutta Venäjän puolella, tapahtuu osittain siksi, että joukot  pystyisivät turvaamaan Itä-Ukrainan venäjänkielisen väestönosan turvallisuuden. Kreml on myös muistuttanut, että venäjänkielisille väestönosalle muodostuu entistä enemmän uhkaa, koska Ukrainan liittolaiset ovat muiden muassa lähettäneet modernia-asekalustoa Ukrainaan.10 

Ratkaisuja Euroopan ja Venäjän turvallisuudelle 

Euroopan ja Venäjän välinen turvallisuusstrategia 

Tassin [8]mukaan Venäjä ei voinut hyväksyä EU:n ja sotilasliitto NATOn vastauksia Venäjän turvallisuutta koskevaan kirjeeseen, sanoo Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Marija Zaharova. 

Zaharov muistutti, että ulkoministeri Sergei Lavrov oli lähettänyt kirjeitä 37 Euroopan ja Pohjois-Amerikan maiden ulkoministereille. Venäjä myös odotti eri mailta tyhjentäviä vastauksia. 

Sen sijaan (Naton pääsihteeri Jens) Stoltenberg ja (EU:n ulkosuhteista vastaava Josep) Borrell kirjoittivat meille, (vaikka) emme olleet osoittaneet (kirjettä) heille, Zaharova sanoi. 

Moskovan mukaan tämä on tulkittavissa diplomaattisena manifestina, joka viestii epäkohteliaisuudesta ja halveksimisesta Venäjän pyyntöä kohtaan. 

Venäjä ei saanut kirjeeseensä turvatakuita lännestä. 

[9]
Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyj. Kuva: Sergei Supinsky/ AFP.

Ratkaisuna lännen ja Venäjän ristiriitaan, jonka tietty negatiivinen globaalieliitti on synnyttänyt lännen ja Venäjän välille, esitämme seuraavat suositukset: 

  1. Ensimmäinen ja tärkein asia tässä olisi sekä läntisiin valtioihin että Venäjään vaikuttavan negatiivisen globaalin eliitin, joka on yhtä Talmud-ideologiaan perustuvan Israelin valtion kanssa, vaikutuksen ja vallan eliminoiminen. 
  1. Minskin rauhansopimuksen pitäminen kaikkien sopijapuolien taholta. Minskin sopimus solmittiin 5. syyskuuta 2014 Ukrainan, Venäjän federaation, Donetskin kansantasavallan ja Luhanskin kansantasavallan kesken. Sopimuksen tarkoituksena oli pysäyttää taistelut Itä-Ukrainan sodassa. Se allekirjoitettiin pitkällisten neuvottelujen päätteeksi Valko-Venäjän pääkaupungissa Minskissä. Sopimus allekirjoitettiin Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö ETYJ:n johdolla.11 [10] Sopimusta seurasi Minsk II helmikuussa 2015. Minsk II on tulitaukosopimus, joka määrittelee ehdot Itä-Ukrainan sodan lievittämiseksi. Sopimuksessa allekirjoittajina olivat Ukrainan, Venäjän, Ranskan ja Saksan johtajat. Kun Minskissä syyskuussa 2014 solmittu tulitauko rikkoontui, oli Minsk II:n määrä saattaa aiemmin sovittu tulitauko uudelleen voimaan. 
  1. Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin maiden pitäisi antaa turvatakuut Venäjälle siitä, että NATO ei levittäydy Venäjän rajoille, kuten esimerkiksi Ukrainaan ja Suomeen. Myös Venäjän on noudatettava ystävällisiä, rauhaan pyrkiviä ja yhteistyökykyisiä suhteita naapureihinsa sekä yleensä Eurooppaan. 
  1. Läntisen liittouman on jätettävä Ukraina rauhaan ja Suomesta on ajettava kaikki ulkomaiset armeijat ja niiden sotavoimat maasta pois. 
  1. Venäjällä ja Euroopalla on yhteinen historia. Tämä historian opettamana positiivinen tulevaisuus on täysin mahdollinen. Eurooppa ja Venäjä pystyvät hyödyntämään toisiaan taloudellisesti, poliittisesti, kulttuurellisesti ja jopa sotilaallisesti. Lisäksi Euroopan kannattaisi avautua kaikilla sektoreilla rakentavasti enemmän Itä-Aasian suuntaan, sillä tunnetusti transatlanttinen imperiumi on jäämässä sekä taloudellisesti että poliittiselta hegemonialtaan  Itä-Aasian varjoon. 

Suomelle turvatakuut muodostuisivat puolueettomuuspolitiikasta ja yhteistyöstä Venäjän kanssa 

Sionistisen transatlanttisen liittouman komennossa oleva Suomen poliittinen johtajisto tai paremminkin mafia on nyt päättäneet toteuttaa pitkään himoitsemansa unelman, Suomen liittämiseksi NATOn jäsenyyteen.   

NATOsta ei ole turvaa Suomelle 

”NATO on luonteeltaan jäänne kylmän sodan ajalta ja se toimii pääsääntöisesti paperijärjestönä? Vaikka NATOlla on moniportainen sotilashallinto esikuntineen, ei sillä ole joukkoja. NATON sotavoimat koostuvat jäsenvaltioiden sotajoukoista, joiden luovuttaminen käyttöön on täysin jäsenvaltioiden päätäntävallassa.”    

Selvää on, että kukin NATO-maa määrittäisi omat tarpeensa sekä niiden tärkeysjärjestyksen, jos Eurooppa ajautuisi sotaan. Länsi- ja Keski-Euroopan maille sekä Yhdysvalloille Suomi ei olisi puolustamisen arvoinen, mutta maamme olisi NATOn eteen työnnetty tukikohta. Riippumatta siitä kuka tällaisen sodan voittaisi, meidän kohtalomme olisi perin surkea. 

Suomen turvatakuut ovat itsenäisyys, omat puolustusvoimat ja puolueettomuuspolitiikka 

Suomen on itsenäistyttävä ja ilmoitettava, että emme ole enää EU:n jäsenvaltio, jota Suomi ei laillisesti ole koskaan ollutkaan. Itsenäisen Suomen on otettava puolueettomuuspolitiikka käyttöön ja muodostettava kestävät sekä yhteistyökykyiset suhteet tärkeimpään naapuriimme suurvalta Venäjään. Suomen pitäisi osaltaan murtaa se rautaesirippu, joka on jälleen rakennettu lännen ja Venäjän välille. Mahdollisesti itsenäistynyt Suomi noudattaisi soveltaen Paasikiven linjaa, joka korosti Suomen ja silloisen Neuvosto-Venäjän kahdenvälisten suhteiden tarpeellisuutta sekä Suomen sotilaallista liittoutumattomuutta.   Suomen ja muunkin EU:n alueen taloudelle muodostuvat tulevaisuudessa merkittäviksi hedelmälliset suhteet Venäjälle sekä Itä-Aasiaan. Lisäksi Suomen on mitätöitävä isäntämaasopimus ja hylättävä Yhdysvaltojen johtaman koalition puolustusdoktriini eli torjuttava NATOn kumppanuus ja jäsenyys sotilasliitossa. Samalla meidän on kehitettävä omaa puolustusjärjestelmää, johon yhtenä esimerkkinä kuuluu Venäjältä hankittavat S-400 [11] torjuntaohjukset.  

Myös Suomen puolustuksen pitäisi muodostua kolmesta tärkeimmästä peruspilarista, joista merkittävin on puolustustahto, toisena asevarustelu ja kolmanneksi koulutus. Ei pidä unohtaa, että Suomen puolustuksen peruskallio on hyvin kehitetyt maavoimat.   

Puolustustahtoon viitaten voidaan kysyä, että keneltä voisi löytyä puolustustahtoa, puolustaa Suomea, joka on Euroopan unionin syrjäinen maakunta, ja mitä hallitaan Brysselistä käsin. Ulkomaalaisella rahalla huoraavat johtavat poliitikot, ovat luovuttaneet Suomen globaalien talousimperiumien lypsettäväksi. Tämän Suomen poliittisen mafian tähden ei kenenkään pidä uhrata edes yhtä hiuskarvaansa. Mutta puolustustahto aktivoituisi heti, kun Suomi olisi jälleen itsenäinen valtio, joka olisi puhdistautunut kansan-, ja maanpetturi roistoista. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Russian Leader Discussed With French President European Security Issues | Ru-Main [2] 

Yhdysvallat pelkää Venäjän vievän ydinaseita Valko-Venäjälle – petaako itänaapuri mahdollista hyökkäystä Ukrainaan? – MTVuutiset.fi [3] 

USA:n Blinken: Venäjä saattaa hyökätä Ukrainaan jo olympialaisten aikana – MTVuutiset.fi [4] 

Halla-ahon mukaan Venäjä siirtää maalitolppia ja luo konflikteja Krimin miehityksen ”puskuriksi” (yle.fi) [5] 

Satoja suomalaissotilaita harjoittelee pian Nato-maiden kanssa Norjassa – olisiko Norjan rajoitetusta jäsenyydestä malliksi Suomelle? – MTVuutiset.fi [6] 

Moscow can’t accept collective EU, NATO response to message on indivisibility of security – Russian Politics & Diplomacy – TASS [8] 

_ _ _ _ _ _ _ 

  1. Juntunen, Alpo (2000). GEOPOLITIIKKA – PERUSTA VENÄJÄN AATTEELLE: 47831-Artikkelin teksti-36537-1-10-20140924.pdf [12] 
  1. Solženitsyn, Aleksandr (2009). 200 vuotta yhdessä.   
  1. Toivo Martikainen, Katri Pynnöniemi ja Sinikukka Saari (2016). Venäjän muuttuva rooli Suomen lähialueilla: Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan julkaisusarja. [13]   
  1. Suuri maa, pitkä kvartaali (2003) Sitra. Tapani Mäkinen. Saatavilla (alkaen sivulta 25). http://www.sitra.fi/julkaisut/Raportti48.pdf [14]; International. (20.12.2013); Mikhail Khodorkovsky, pardoned by Putin, arrives in Berlin: http://nsnbc.me/2013/12/20/mikhail-khodorkovsky-pardoned-by-putin-arrives-in-berlin/ [15]   
  1. The Times of Israel (23.11.2015). Russia’s New Tsar: http://blogs.timesofisrael.com/russias-new-tsar/ [16]; The World’s Billionaires [17]: http://www.forbes.com/profile/arkady-rotenberg/ [18]   
  1. Gaaze, Konstantin (2014). ”Poker dlja odnogo”. Newtimes.ru (Novoje Vremja), 1.9.2014: http://www.newtimes.ru/articles/detail/86540 [19]   
  1. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.   
  1. Radio Islam. Saatavilla: Den judefrågan [20]   
  1. Saatavilla: Goldman-secret-greece-loan [21] 
  1. Putin: Puheet Venäjän hyökkäyksestä ovat ”provokatiivisia spekulaatioita”, jotka voivat johtaa konfliktiin – MTVuutiset.fi 
  1. Minskin uusi tulitauko: Läpimurto vai pelkkä kangastus Ukrainan konfliktin ratkaisussa? (fiia.fi) [10]