- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Korianteriöljystä luonnollinen vaihtoehto antibiooteille?

Portugalin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan korianteriöljy voi tuhota joukon erilaisia harmillisia bakteereja ja viruksia.

Tutkimusryhmä kertoo, että käyttämällä korianteriöljyä ruoissa ja kliinisesti vaikuttavissa aineissa voitaisiin ehkäistä ruokaperäisiä sairauksia ja jopa hoitaa antibiooteille vastustuskykyisiä infektioita.

Tutkimuksessa testattiin korianteriöljyä 12 bakteerikantaa vastaan, mukaan lukien kolibakteeri, salmonella, yleisin ruokamyrkytyksiä aiheuttava Bacillus cereus sekä ehkä tunnetuin sairaalabakteeri MRSA. Tulokset olivat erinomaisia: kaikkien bakteerikantojen taudinaiheuttajat vähenivät merkittävästi ja suurin osa tuhoutui lähes täysin, kun bakteerikannat altistettiin 1.6 % tai vähemmän korianteriöljyä sisältävälle liuokselle.

Tutkijat uskovat, että korianteriöljystä voisi tulla luonnollinen vaihtoehto yleisimmin käytetyille antibiooteille.

Korianteriöljy on yksi maailman eniten käytetyimmistä eteerisistä öljyistä. Korianteri on vanha lääkekasvi, joka on kotoisin Lähi-idästä. Korianteria on käytetty vuosisatojen ajan kaikenlaisten sairauksien hoidossa, kuten kivunlievitykseen, kramppeihin, ruoansulatuksen parantamiseen ja sieni-infektioiden hoitoon.

Lähde: http://www.naturalnews.com/033457_coriander_oil_superbugs.html [1]

http://scholar.googleusercontent.com/scholar?q=cache:8n-n2Q71LTcJ:scholar.google.com/&hl=fi&as_sdt=0,5 [2]