"Revisionisti elää vaarallisesti. Poliisi, tuomarit ja valtamedia vaanivat häntä. Hän voi joutua vankilaan tai sairaalaan koska tahansa. Hän ja hänen perheensä voivat joutua vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin. Hän ei anna tämän kuitenkaan häiritä työtään."

Robert Faurisson

Korianteriöljystä luonnollinen vaihtoehto antibiooteille?

16 ääntä, keskiarvo: 4,88 / 5 tähteä 516 ääntä, keskiarvo: 4,88 / 5 tähteä 516 ääntä, keskiarvo: 4,88 / 5 tähteä 516 ääntä, keskiarvo: 4,88 / 5 tähteä 516 ääntä, keskiarvo: 4,88 / 5 tähteä 5 (16 ääntä, keskiarvo: 4,88)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Portugalin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan korianteriöljy voi tuhota joukon erilaisia harmillisia bakteereja ja viruksia.

Tutkimusryhmä kertoo, että käyttämällä korianteriöljyä ruoissa ja kliinisesti vaikuttavissa aineissa voitaisiin ehkäistä ruokaperäisiä sairauksia ja jopa hoitaa antibiooteille vastustuskykyisiä infektioita.

Tutkimuksessa testattiin korianteriöljyä 12 bakteerikantaa vastaan, mukaan lukien kolibakteeri, salmonella, yleisin ruokamyrkytyksiä aiheuttava Bacillus cereus sekä ehkä tunnetuin sairaalabakteeri MRSA. Tulokset olivat erinomaisia: kaikkien bakteerikantojen taudinaiheuttajat vähenivät merkittävästi ja suurin osa tuhoutui lähes täysin, kun bakteerikannat altistettiin 1.6 % tai vähemmän korianteriöljyä sisältävälle liuokselle.

Tutkijat uskovat, että korianteriöljystä voisi tulla luonnollinen vaihtoehto yleisimmin käytetyille antibiooteille.

Korianteriöljy on yksi maailman eniten käytetyimmistä eteerisistä öljyistä. Korianteri on vanha lääkekasvi, joka on kotoisin Lähi-idästä. Korianteria on käytetty vuosisatojen ajan kaikenlaisten sairauksien hoidossa, kuten kivunlievitykseen, kramppeihin, ruoansulatuksen parantamiseen ja sieni-infektioiden hoitoon.

Lähde: http://www.naturalnews.com/033457_coriander_oil_superbugs.html

http://scholar.googleusercontent.com/scholar?q=cache:8n-n2Q71LTcJ:scholar.google.com/&hl=fi&as_sdt=0,5

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Yksi kommenti

  1. Pirkko Solehmainen

    Älkää hyvät poliitikot tms…. päätöksentekijät jättäkö meitä lääketehtaiden varaan. Luonto paras lääkitsijä ja luonnonrakkaus ihmistä kohtaan.

    (0)(1)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*