- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Kommunistilehti Kansan Uutiset valehtelee äärivasemmiston itsenäisyyspäiväsuunnitelmista

Kommunistinen valemedia Kansan Uutiset (KU) alkoi äärivasemmiston itsenäisyyspäivähäiriköinnin viralliseksi propagandatorveksi. Lehti väittää, että äärivasemmisto ei aio häiriköidä kansallissosialistien kulkuetta [1], vaikka äärivasemmisto on itse jo ilmoittanut toisin.

KU väitti tänään, että ”Helsingin natsimarssien vastustajat sitoutuvat väkivallattomuuteen [2]”. Todellisuudessa äärivasemmisto ilmoitti jo aiemmin tällä viikolla, että se yrittää provosoida väkivaltaa itsenäisyyspäivänä.

Yleisradio haastatteli [3] alkuviikosta äärivasemmistoa edustavaa Alexa Salmea, joka kertoi, että äärivasemmisto varautuu väkivaltaan, koska he pyrkivät fyysisesti estämään kansallissosialistien marssin:

”…uusnatsien marssia pyritään vähintäänkin hidastamaan fyysisesti.

– Riippuen siitä, miten hyvin päästään lähietäisyydelle, yritetään rauhanomaisella kadunvaltauksella estää marssin kulku joksikin aikaa. […]

Vastamielenosoituksesta ei vielä maanantaihin mennessä ollut ilmoitettu poliisille. Ilmoitus tullaan tekemään, ja siinä mainitaan avoimesti mahdollinen kadunvaltaus uusnatseilta, Salmi sanoo. […]

Vastamielenosoittajat tietävät, että väkivallan riski on nytkin olemassa.

– Onhan siinä se mahdollisuus. Me ollaan lähtökohtaisesti väkivallattomia, mutta kai sitä täytyy jotenkin puolustautua, jos natsit käy päälle. Meillä on järjestyksenvalvojia, jotka pitänee huolen siitä, Salmi sanoo.”

Toisin sanoen äärivasemmisto yrittää estää kulkueen liikkumisen kadunvaltauksella ja varautuu käyttämään väkivaltaa, mikäli kulkue ei pysähdykään kulttuurimarxistien vaatimuksesta.

Kansan Uutiset valmistautuu jo etukäteen vasemmistoväkivallan valkopesuun tuoreen artikkelinsa avulla.

Kuten uutisoimme 2015 [4], Kansan Uutiset ja erityisesti lehden kirjoittajat Niko Peltokangas ja Pontus Purokuru levittivät viime itsenäisyyspäivänä ahkerasti väkivaltaisen ”Vapaus pelissä” –liikkeen propagandaa, kun liike yritti hyökätä isänmaallisen 612-kulkueen kimppuun.

612-kulkuetta kohti heiteltiin muun muassa kiviä ja palavia soihtuja, mutta poliisi sai riehuvat ”rasisminvastustajat” nopeasti kuriin. Sama kaava tulee todennäköisesti toistumaan tänäkin vuonna.

Vaikka äärivasemmisto ei muodostakaan konkreettista uhkaa itsenäisyyspäivän mielenosoituksille ja kulkueille, kantavat Kansan Uutisten päätoimittaja Sirpa Puhakka, toimituspäällikkö Kai Hirvasnoro sekä toimitusjohtaja Pirjo Virtaintorppa osaltaan vastuun mahdollisista väkivaltaisuuksista.

 

Lue myös:

Helsingin Sanomien Elina Kervinen valkopesee vasemmistoväkivaltaa [5]
Valtamedia aloitti jo valehtelun itsenäisyyspäivän kulkueista [6]
Kansallissosialistinen mielenosoitus Helsingissä itsenäisyyspäivänä [7]
Itsenäisyyspäivä: valtamedian sota suomalaisuutta vastaan [8]
Valtamedia jatkaa itsenäisyyspäivän väkivaltaisuuksien valkopesua [9]
Juutalaisdokumentti: itsenäisyyspäivän kulkue syyllistyi rikokseen Suomessa! [10]