- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Kommentti: Rokotteiden välittäjäaineiden vaarat

Saattamalla vieras virus tai bakteeri terveen ihmisen verenkiertoon luodaan tauteja, joilla on pitkäaikaiset vaikutukset. Rokotteissa käytetyt välittäjäaineet edistävät muun muassa syöpää.

Kuinka monet lääkärit, jotka rokottavat lapsia kurkkumätää ja jäykkäkouristusta vastaan ovat tietoisia siitä, että rokote sisältää alumiinifosfaatin ja elohopean yhdisteitä ja että nämä kaksi metallia voivat aiheuttaa parantumattoman aivovaurion? Kuitenkin tämä on selvästi merkitty rokotteen pakkaukseen. Kuinka moni lääkäri tietää, ettei koskaan ole tehty mitään tutkimusta näiden aineiden pitkäaikaisvaikutuksista?

Toiset rokotteet, kuten MPR, isorokko- ja poliorokotteet, kasvatetaan eläinten soluviljelmissä. Meitä ei rokoteta vain viruksilla, isorokko- tai poliorokotteilla vaan myös eläinproteiineilla, jotka ovat vielä vieraampia ihmiselle. Alussa rokotteet kasvatettiin ihmissoluissa. Sen vuoksi jokainen synnyttävä nainen antoi sairaalalaskun lisäksi sairaalalle kalliin istukkansa.

Mutta jokin meni pieleen 1950-luvulla. Kaikki nämä ihmissoluviljelmät ympäri maailman saastutettiin syöpäsolulla, Henriette Lacksin (HeLa) kohtusyövällä. Tämä voimakas syöpäsolu levisi koko maailmaan, jopa siperialaisiin laboratorioihin. Niinpä lääketieteilijät päättivät kasvattaa viruksia eläinsoluissa ja tehdä niillä rokotteita.

Ensin he valitsivat vihreän apinan – huonoa onnea! Yli 98 miljoonaan poliorokotteeseen oli päässyt SV40 (simian virus 40=apinan virus 40), joka on niin lähellä HIV-virusta, että professori Gallo, joka ”löysi” HI-viruksen, väitti, että AIDS tuli vihreän makakin puremasta Afrikasta Zairen viidakosta.

Vuodesta 1955 vuoteen 1984 SV40 oli siirretty miljooniin ihmisiin (yli 200.000.000). Kun se huomattiin, viallisia rokotteita ei edes vedetty pois hyllyiltä.

Nature-lehdessä on kirjoitettu, että kun kaksi ei-pahanlaatuista virusta laitetaan samaan verivirtaan, ne yhdistävät RNA:nsa ja niistä tulee tappavia. Tämän tietäen annamme samassa rokotteessa kahta, kolmea, jopa neljää erilaista virusta (esim. kolmoisrokote). Kaiken lisäksi on myös viruksia, joita emme edes havaitse.

Ajan mittaan nämä virukset, joita on pantu vereemme rokotteiden avulla, voivat siirtyä sukupolvelta toiselle. Tämä merkitsee, että nämä taudit tulevat synnynnäisiksi, perinnöllisiksi ja ihmisrotu heikkenee koko ajan.

Yli kymmenen vuoden ajan meille on kerrottu, että tiedämme vain vähän immuunisysteemistämme, mutta jo 150 vuoden ajan meitä on rokotettu ja saastutettu.  Olemme luoneet MS:n, astman, syövän, leukemian, osteoporoosin ja nyt perustetaan rahastoja tiedemiehille, jotta he parantaisivat meidät näistä uusista sairauksista. Varoja jaetaan avokätisesti, jotta löydettäisiin parannuskeino johonkin, jota ei olisi olemassa ilman nk. tieteellisiä laitoksia, jotka ovat sen luoneet.

Kirjoittaja on biologi ja tutkija sekä Rokotukset-kirjan tekijä.