"Mitä yleisempi valhe, sitä suurempi kohu syntyy totuuden puhumisesta. Ihmiset eivät suuttuneet siitä, että planeettamme on pallo, vaan siitä, ettei maa ollutkaan litteä. Kun sukupolvi toisensa jälkeen kiedotaan valheiden hienovaraiseen verkkoon, totuus näyttää kansan silmissä naurettavalta ja sen puhujat mielipuolilta."

Dresden James

Runsaasti hiilihydraatteja sisältävät viljatuotteet eivät kuulu karppaajan ruokavalioon – ainakaan runsaissa määrissä.

Kommentti: Miksi jotkut asiantuntijat varoittelevat karppauksesta?

13 ääntä, keskiarvo: 4,38 / 5 tähteä 513 ääntä, keskiarvo: 4,38 / 5 tähteä 513 ääntä, keskiarvo: 4,38 / 5 tähteä 513 ääntä, keskiarvo: 4,38 / 5 tähteä 513 ääntä, keskiarvo: 4,38 / 5 tähteä 5 (13 ääntä, keskiarvo: 4,38)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Koulutuksessa on aikanaan opittu vanha malli. Töissä on kovin kiireistä, eikä vapaata aikaa jää tuoreen tutkitun tiedon seuraamiseen.

Kun on koko pitkän uransa sitoutunut tiettyyn ajatusmalliin, voi toisen näkökulman oivaltaminen ja hyväksyminen olla vaikeaa.

Karppaus on joiltakin osin täysin päinvastainen ratkaisu kuin suositusten mukainen ruokavalio. ”Takin kääntäminen” voi olla kova paikka. Mitähän nuo virkaveljetkin ajattelisivat?

Nyky-yhteiskunnan ruokakulttuuri ja elintarviketeollisuus perustuvat hyvin vahvasti maanviljelyyn. Viljatuotteisiin perustuvat yleiset ravitsemussuositukset ovat siksi käytännön pakko.

Osalla asiantuntijoista on taloudellisia sidonnaisuuksia elintarviketeollisuuteen. Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*