- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Koko Hubara puhuu lapsille monikulttuurisuudesta – veronmaksajien piikkiin!

Yhteiset Lapsemme ry on sekä julkista että yksityistä rahoitusta [1] nauttiva monikulttuurinen lobbausjärjestö. Yhdistys järjestää joulukuussa ”rasismiaiheisen” nuorisotapahtuman, jossa puhuu muun muassa juutalainen aktivisti Shirley ”Koko” Hubara.

Yhteiset Lapsemme tiedottaa tapahtumasta sivuillaan [2]:

Ruskeat tytöt, rasismi ja ihmisoikeudet -seminaari 10.12. klo 9.00-12.15

Yhteiset Lapsemme ry järjestää YK:n Ihmisoikeuksien päivänä torstaina 10.12.2015 klo 9.00 -12.15 aamupäiväseminaarin Ruskeat tytöt, rasismi ja ihmisoikeudet. Seminaarin teemana on rasismi, vihapuhe ja toiseus rodullistettujen tyttöjen ja naisten näkökulmasta. Ääni on nuorilla naisilla, jotka elävät todellisuutta, jossa rasismi, vihapuhe ja seksualisointi loukkaavat ihmisoikeuksia.

Seminaarissa puhujina ovat toimittaja, bloggari Koko Hubara, toimittaja Maryan Abdulkarim, opiskelija Laura Eklund Nhaga ja rap-muusikko Linda Maria Roine ’Mercedes Bentso’. Paneelikeskustelun juontaa asiantuntija Saido Mohamed Ihmisoikeusliitosta.”

Hubaran kutsuminen rasismiaiheiseen keskustelutilaisuuteen on outoa siksi, että hän on toistuvasti syyllistänyt valkoisia [3]kollektiivisesti historiallisista vääryyksistä mutta ei suostu arvioimaan esimerkiksi omaa viiteryhmäänsä – juutalaisia – samoilla kriteereillä.

Esimerkiksi mustien orjakaupassa juutalaisten osuus oli suhteellisesti paljon suurempi kuin valkoisten, mutta juutalaistaustainen Hubara ei suostu julkisuudessa keskustelemaan [4]aiheesta. Hubaran mielestä valkoiset suomalaiset ovat ”etuoikeudestaan” velkaa kaikille maailman afrikkalaisille, vaikka Suomi on kärsinyt [5] historiassa orjuudesta pahemmin kuin yksikään Afrikan maa.

Hubara nousi kansalliseen julkisuuteen tänä kesänä, sillä hän oli pakkomonikulttuurisuutta vaatineen Meillä on unelma –tapahtuman [6]pääjärjestäjiä.

Yhteiset Lapsemme –yhdistyksen puheenjohtaja on Magneettimediaa vastaan keväällä hyökännyt [7] poliitikko Eva Biaudet, jonka mukaan ”Suomi ei ole valkoisen rodun maa”.

juutalainen hubara [8]

Shirley ”Koko” Hubara.

yhteisetlapsemmerahoittajat [9]

Lähde: Yhteiset Lapsemme -yhdistyksen strategiajulkaisu.

Pöyristyttävää rodullista väestönvaihtoa ajavan yhdistyksen toiminnassa on se, että sitä rahoitetaan suomalaisten veronmaksajien rahoilla. Joudumme siis tahtomattamme maksamaan palkkaa Koko Hubaralle, kun tämä puhuu Biaudetin järjestämässä tapahtumassa nuorille rotupolitiikkaa.

Yhteisiä Lapsiamme rahoittaa myös RAY, joka on lopettanut muun muassa lastensairaalan ja sokeiden tukemisen keskittääkseen enemmän varoja erilaisiin maahanmuuttoa edistäviin hankkeisiin [10].

 

Lue myös:

Koko Hubara, Sebastian Tynkkynen ja ”valkoisuuden” ongelma [11]
Stubb yritti värvätä juutalaisen antirasistin kokoomukseen [12]