- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Kirkko ja pääomasijoittaja alkavat jakaa ”henkilöllisyyspapereita” laittomille siirtolaisille

Hufvudstadsbladetin [1] (HBL) mukaan joukko helsinkiläisiä seurakuntia ja ”bisnesenkeli” Riku Asikainen ovat keksineet, kuinka mahdollisimman suuri määrä laittomia siirtolaisia saadaan pidettyä Suomessa käännytyspäätöksen jälkeen.

Suunnitelmana on jakaa ”henkilöllisyystodistuksia” sellaisille maahantunkeutujille, jotka ovat saaneet kielteisen turvapaikkapäätöksen ja joiden tulisi lain mukaan poistua Suomesta.

Lisäksi suunnitelman julkaissut verkosto aikoo alkaa opastaa siirtolaisia, jotka tahtovat jäädä rikollisesti Suomeen.

HBL:n mukaan idean keksi pääomasijoittaja Asikainen. Olemme jo aiemmin kirjoittaneet siitä, miksi oikeisto rakastaa [2]Suomeen kohdistuvaa laittoman orjatyövoiman tulvaa. HBL kirjoittaa, että muun muassa kirkkoherra Johan Westerlund on ”ylistänyt” ideaa.

Kyse on kuitenkin käytännössä väärennöksistä: yksityisten tahojen tulostamat ”henkilöpaperit” eivät tee laittomasta siirtolaisesta laillista.

Mihin tekaistuja henkilöpapereita tarvitaan? Niillä voidaan huijata suomalaisia. Mikäli laiton siirtolainen käyttää arjen askareissaan ”virallisen” näköisiä papereita, nykyistä harvempi suomalainen tulee ilmoittamaan rikollisesti maassa oleskelevasta henkilöstä viranomaisille.

Vaikka ”henkilöpapereita” ei siis käytettäisikään suoraan viranomaisten huijaamiseen, voidaan niitä käyttää tavallisten suomalaisten harhauttamiseen, mikä johtaa siihen, että yhä harvempi laiton siirtolainen saadaan otettua kiinni ja käännytettyä maasta.

Sijoittajaeliitin näkökulmasta väärennöshanke on kuin kultakaivos, sillä sen avulla voidaan Suomeen luoda suuri palkkoja polkeva halpatyövoimareservi. Yhä useampi alkuperäissuomalainen syrjäytetään näin työmarkkinoilta kokonaan.

Riku Asikainen. [3]

Riku Asikainen.

Kulttuurimarxistinen kirkko tuhoaa suomalaisten turvallisuuden

Olemme jo aiemmin uutisoineet, että suomalaiset kulttuurimarxistiset seurakunnat ovat tarjonneet piilopaikkoja [4] jopa terroristijärjestöjen jäsenille.

Helsinkiläisseurakuntien hanke osui ironiseen saumaan, sillä juuri tänään itsenäiset mediat julkaisivat [5] tiedot Rauman törkeästä raiskauksesta ja lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäillyistä ulkomaalaisista:

Poliisin mukaan Suomen leväperäinen maahanmuuttopolitiikka kolminkertaisti seksuaalirikostilastot [6] muutamassa kuukaudessa, mutta kirkko keksii jatkuvasti uusia keinoja siirtolaismäärän maksimoimiseksi.

Aamulehti uutisoi [7] viikonloppuna, että ”lähes kaikki” Eurooppaan saapuvat pakolaisnaiset on raiskattu. Mitä tämä kertoo Eurooppaan saapuvista pakolaismiehistä? Miksi kirkko suojelee heitä ja haluaa heidät Suomeen tarvittaessa vaikka lakia rikkoen?

 

Lue myös: Tietopaketti Suomen pakolaiskriisistä aloittelijoille [8]