"Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä."

Jeesus juutalaisille

Kiina tuhosi kolme lastia geenimuunneltua amerikkalaismaissia

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,90
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Kiina on aiemmin suhtautunut hyvin myönteisesti geenimuunneltuun ravintoon (GMO). Viimeaikaiset tapahtumat kuitenkin osoittavat, että uudet tuulet puhaltavat idässä.

Kiina on perinteisesti ollut maailman suurimpia GMO-ruoan kuluttajia. Nyt maa on kuitenkin ottanut tiukan linjan amerikkalaisruokaan, jonka tuotannossa ei ole noudatettu bioturvallisuuden periaatteita. Kiina on tuhonnut jo kolme laivalastillista lännestä tuotua ruokaa, sillä sen alkuperä oli puutteellisesti dokumentoitu.

Valtion huoli on aiheellinen, sillä kiinalaiset kuluttavat erityisen paljon geenimuunneltuja soijapapuja, vaikka GMO-tuotteiden mahdolliset terveysuhat ovat etenkin koulutetun väestön keskuudessa tunnettuja. Eräs syy epäterveelle trendille voi olla se, että GMO-tuotteita lobbaavilla yhtiöillä on tutkitusti paljon valtaa kiinalaisissa tiedotusvälineissä. Lehdet peittelevät siis tarkoituksella epäluonnollisen ravinnon haittapuolia.

Lue myös: Venäjä lopettaa geenimuunnellun ruoan maahantuonnin

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*