"Toimittajat tuhoavat totuuden, valehtelevat, vääristävät, panettelevat ja polvistuvat rahan vallan edessä. Heidän ammattinsa on pettää heidän isänmaansa ja rotunsa. Olemme valtamediassa kasvottoman eliitin palvelijoita, sätkynukkejä; he vetävät naruista ja me tanssimme."

John Swinton, New York Times

Jotkut tulevat hyötymään uudesta verotusjärjestelmästä.

Kenen pussiin pelataan?

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen (Ei ääniä)
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jotkut tulevat hyötymään uudesta verotusjärjestelmästä.

Keitä nämä tahot ovat? Ovatko kyseiset tahot samoja, jotka ovat tarjonneet tutkimustuloksia medialle ja valtioille ”totuutena”? Minne uudet verorahat tulevat päätymään? Jos valtiot eivät lisää verojen kokonaismäärää, niin silloin uusia hyötyjiä ovat ne, ketkä jäävät ilman uusia ilmastoveroja. Keitä ovat ne ihmiset, jotka tulevat päättämään uuden ilmastoystävällisemmän elämäntyylimme suunnan ilman tieteellistä tietoa?

Uudet ilmastoverot ja -politiikka eivät ainoastaan mahdollista talouden, vaan myös ihmisten elämäntyylien ohjailun. Esimerkiksi omakotitalossa asuminen, ruoka, lemmikit, kesämökit, kylpyammeet, veneet, meikit, hygieniatuotteet ja niin edelleen voidaan laittaa verolle. Ainoastaan niillä kenellä on varaa, saavat niistä nauttia, ja ne kuuluvat myös samaan henkilöryhmään ketkä veroja ajavat.

Kaikki tämä tietenkin on maapallon ja meidän omaksi parhaaksemme, vaikka ilmastonmuutosaktivistit itsekin myöntävät, että ilmastonmuutoksen ja ihmisen toiminnan suhteesta ei ole varmuutta. Asia ajetaan läpi samalla mekanismilla kuin George W. Bush ajoi terroristilait läpi syyskuun 11. päivän jälkeen vuonna 2001; ennalta ehkäisevänä toimintana. Ihmiset tuppaavat unohtamaan oman historiansa. Hyväuskoisuuden jyllätessä moni asia on mennyt pahasti vikaan, median osuutta unohtamatta.

Takaisin pääjuttuun: Kallis ilmastonmuutos (sisältää lähteet)

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*