- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Kemikaalivanatko eivät pidä paikkaansa?

Tilastot osoittavat, että keuhkosairaudet kuten astma ja keuhkoahtaumatauti ovat yleistyneet viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana. Vaikka monet tekijät voivat vaikuttaa, usein kemikaalivanojen osuutta ei huomioida.

Tutkijat ja hallitukset ovat kertoneet vain osatotuuden kemikaalivanoista ja ilmastonmuokkauksesta, väittäen että toistaiseksi menetelmä on vasta kokeellinen. He pitävät ilmastonmuokkausta mahdollisena keinona hallita säätä ja suojautua ilmastonmuutokselta.

Ilmeisesti he ovat tehneet paljon ”kokeiluja” 1990-luvun alusta lähtien. Heidän ei juuri tarvitse kiistää mitään, sillä monet eivät usko muutenkaan ja väittävät etteivät näe mitään erikoista. Jos he näkevät kemikaalivanoja, he väittävät että ne ovat tiivistymisvanoja.

Jotkin sivut ovat jopa omistautuneet paljastamaan ”tieteellisesti” kemikaalivanateorian vääräksi. Sivut ovat kuten ns. skeptikkojen sivut, joilla hyökätään niitä terveysalan henkilöitä vastaan, jotka ovat parantaneet ihmisiä käyttämättä lääkkeitä.

Kuinka kemikaalivanat ja tiivistymisvanat eroavat toisistaan?

Lentokoneiden kulkureitille jää tiivistymisvanoja, kun koneet lentävät yläilmakehässä, 30 000 – 40 000 jalan korkeudessa. Tiivistymisvanat ovat pakokaasua, joka jäätyy jääkiteiksi korkealla, matalassa ilmanpaineessa.

Tiivistymisvanat ovat harmittomia ja katoavat nopeasti. Ne eivät jää leijumaan ilmaan. Yleensä ne ulottuvat 20-50 koneenmittaa lentokoneen jälkeen. Vanat ovat väriltään lähes puhtaan valkoisia ja läpinäkyviä. Joskus korkealla lentävät koneet eivät jätä jälkeensä juuri minkäänlaista vanaa.

Kemikaalivanat ovat selkeästi erilaisia.

Usein kemikaalivanat ulottuvat horisontin yhdeltä puolelta toiselle. Ne ovat paksumpia ja leveämpiä kuin tiivistymisvanat, ja valkoiset kiehkurat voivat olla lievästi värittyneitä. Kemikaalivanat pysyvät ilmassa tunteja tai kokonaisia päiviä.

Niillä on taipumus levitä ja limittyä toistensa ja varsinaisten pilvien kanssa, muodostaen suurempia pilviä tai usvaa, joka peittää taivaan. Korkeammalla niiden on havaittu ajautuvan kohti maata.

Yleensä ne eivät ole matkustajalentokoneiden reiteillä. Yleensä ne tekevät kaarroksia ilmassa ja jatkuvat toisaalle. Toisinaan on havaittavissa verkkomaisia kuvioita ja X-kuvioita.

Jos olet ollut lennolla, oletko koskaan havainnut muita lentokoneita, jotka lentävät ristiin rastiin taivaalla, sallittujen reittien ulkopuolella? Et varmaankaan. Kemikaaleja lasketaan ei-merkityistä lentokoneista.

Paluu maanpinnalle

Useat tarkkailijat ympäri maailmaa ovat keränneet ja analysoineet näytteitä vesiastioista, ilmaloukuista ja pensaista. Kaikki tarkkailijat ovat löytäneet kahta alkuainetta: bariumia ja alumiinia.

Barium on erittäin myrkyllinen alkuaine. On väitetty, että sitä sumutettiin lentokoneista ensimmäisen Persianlahden sodan aikana, jotta vihollisista tulisi heikompia. Joidenkin mielestä bariumsuolat ovat jopa lyijyä myrkyllisempiä. Se vaikuttaa suoraan keuhkoihin.

Alumiini on myrkky, joka aiheuttaa dementiaa ja neurologisia sairauksia. Nenäkäytävät ja keuhkot mahdollistavat alumiinin kulkeutumisen verenkiertoon, jolloin se vaikuttaa kudoksiin, myös sydämeen ja aivoihin.

Vaikka altistus ei aiheuttaisi välittömiä hengitystieongelmia ja muita pitkän aikavälin terveysongelmia, mainitut metallit liukenevat juomaveteen ja viljelysmaahan. Mielenkiintoista kyllä, Monsanto on luonut geenimuunnellun alumiiniresistenssigeenin, joka voidaan siirtää siemeniin.

Joistain näytteistä on löydetty taudinaiheuttajaa, Mycoplasma Fermentans Incognitus –bakteeria. Tri Garth Nicholsonin mukaan sitä esiintyi puolella henkilöistä, jotka kärsivät Persianlahden oireyhtymästä.

Yleistä kemikaalivanoista:

Kirjailija G. Edward Griffin kertoo omista kokemuksistaan:

Barium, joka on peräisin kemikaalivanoista [1]

Kemikaalivanojen muodostuminen [2]

Maaperässä enemmän metallisuoloja aerosolisumutuksen jälkeen [3]

Pidempi kirjoitus kemikaalivanoista [4]

Puhdista elimistösi raskasmetalleista [5]

 

Lähde: Natural News [6]

Lue myös:

Ilmastonmuokkaus: sään manipulointi, päästöjuovat ja kemikaalivanat [7]
Ilmastonmuokkaus kerryttää kemikaaleja myös veteen [8]
Tämän takia “kemikaalivanasalaliitto” pitää paikkansa [9]
Kemikaalivanat: aerosolipohjaiset ja elektromagneettiset aseet ydinaseiden aikakaudella [10]