"Tietääksesi kuka hallitsee, selvitä, ketä et saa arvostella."

Voltaire

Magneettimedia

1. Yleistä

Magneettimedian päätoimittaja on Markku Juutinen. Magneettimedialla ei ole yhteyksiä järjestöihin tai yhtiöihin. Artikkeleiden sisältö kuvastaa ennen kaikkea kirjoittajien henkilökohtaisia arvoja.

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: mmtoimitus [at] protonmail.com

Magneettimedia on itsenäinen julkaisu, joka keskittyy aiheisiin, joista valtamedia vaikenee. Artikkeleidemme tehtävä ei ole loukata mitään ihmisryhmää syntyperän perusteella. Sivuilla julkaistavat kommentit eivät välttämättä edusta toimituksen arvoja. Mikäli kommenttiosioon kirjoitetaan asiattomia tai laittomia viestejä, varaa toimitus oikeuden poistaa ne.

Magneettimedia.com on Magneettimedian tuottama ja osoitteessa www.magneettimedia.com julkaisema palvelu (jäljempänä Palvelu). Näitä käyttöehtoja sovelletaan Magneettimedian ja Palvelun käyttäjän (jäljempänä Käyttäjä) välillä.

Palvelu on Käyttäjälle ilmainen ellei Palvelussa tai sen tietyssä osassa erikseen toisin ilmoiteta. Palvelun käytössä ei tarvita käyttäjätunnuksia. Palvelu on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, mutta Magneettimedia ei takaa Palvelun toimintavarmuutta.

Magneettimedialla on oikeus lisätä, muuttaa tai poistaa osia Palvelusta taikka lopettaa Palvelu joko osittain tai kokonaan. Magneettimedialla on myös oikeus siirtää Palvelu kolmannelle joko kokonaan tai osittain.

2. Oikeudet

Palvelun sisältö on tekijänoikeuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti suojattu. Palvelun ja Palvelun sisällön kaikki oikeudet ovat Magneettimedialla tai Palvelussa julkaistun sisällön laatijalla. Magneettimedia pidättää kaikki oikeudet Palveluun ja sen sisältöön.

Palvelun sisällön tai sen osan saattaminen yleisön saataville, Palvelun sisällön tai sen osan kopioiminen tai edelleen luovuttaminen ilman Magneettimedian lupaa on kielletty.

Käyttäjällä on kuitenkin oikeus käyttää Palvelussa olevaa materiaalia tai sen osaa yksityiseen ei-kaupalliseen ja vähäiseen tarkoitukseen.

3. Vastuu

Magneettimedia vastaa Palvelun toimituksellisen sisällön lainmukaisuudesta sekä tuottamansa aineiston sisällöstä ja tekijänoikeuksista. Magneettimedia ei kuitenkaan miltään osin takaa Palvelun tai sen sisällön oikeellisuutta eikä vastaa Käyttäjälle mahdollisesti aiheutuneista välillisistä tai välittömistä vahingoista.

Käyttäjien (Käyttäjä tarkoittaa tässä kohdassa myös Magneettimedian asiakasta/ilmoittajaa.) Palveluun toimittamasta aineistosta, niihin liittyvistä tekijänoikeuksista ja oikeellisuudesta vastaa kyseisen aineiston toimittanut Käyttäjä.

Käyttäjä vastaa Palveluun toimittamansa, tuottamansa tai välittämänsä aineiston tekijänoikeuksista ja muista suojatuista oikeuksista. Käyttäjä vastaa myös siitä, että hänen toimittamansa, tuottamansa tai välittämänsä aineisto ei riko lakia, loukkaa tai häpäise ketään luonnollista tai juridista henkilöä ja on muutoinkin hyvän tavan mukainen. Käyttäjä sitoutuu korvaamaan hänen toimittamansa, tuottamansa tai välittämänsä aineiston taikka hänen toimintansa aiheuttaman tai hänen toiminnastaan johtuvan vahingon. Magneettimedialla on oikeus käyttää kaikkea Käyttäjän Palveluun toimittamaa, tuottamaa tai välittämää aineistoa kaupallisesti hyväkseen tai muuten parhaaksi katsomallaan tavalla.

Mikäli Käyttäjä toimittaa Palveluun videoita, äänitteitä tai valokuvia, hänellä täytyy olla aineistoon kaikki sen Palvelussa julkaisemiseen tarvittavat oikeudet. Käyttäjällä tulee oikeuksien lisäksi olla suostumukset kaikilta henkilöiltä, jotka esiintyvät ääniraidalla, valokuvassa tai videossa siihen, että Magneettimedia voi vapaasti muokata tai käyttää Palvelussa julkaistua aineistoa kaupallisesti hyväkseen tai muuten parhaaksi katsomallaan tavalla.

Magneettimedialla on oikeus vapaaseen harkintaansa perustuen muokata, jättää julkaisematta tai poistaa jo julkaistu edellisessä kappaleessa sanottu aineisto.

Magneettimedia ei vastaa toisen palveluntarjoajan palvelusta ja sisällöstä, vaikka palveluun pääsisi Magneettimedian Palvelusta joko linkillä tai jollain muulla tavalla.

4. Keskustelupalsta

Palvelussa toimii vapaa keskustelupalsta. Keskustelussa esiintyvät mielipiteet eivät välttämättä edusta tai vastaa Magneettimedian mielipiteitä tai linjaa. Magneettimedia ei vastaa keskustelun kirjoitusten tai muun aineiston sisällöstä. Keskustelupalstalle toimitettujen kirjoitusten ja aineiston sisällöstä vastaa sen Palveluun toimittanut Käyttäjä ja/tai aineiston Kirjoittaja tai laatija henkilökohtaisesti ja hän on vastuussa kirjoituksen tai aineiston sisällöstä rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisesti Suomen lakien mukaisesti. Käyttäjän/kirjoittajan tulee huolehtia siitä, että hänen aineisto ja kirjoitukset ovat lain ja hyvän tavan mukaisia.

Magneettimedialla on vapaa oikeus muokata, kopioida tai poistaa Käyttäjän/kirjoittajan aineistoa ja kirjoituksia, jotka Käyttäjä/kirjoittaja on toimittanut keskustelupalstalle.

28 Kommentit

 1. Lue Vladimir Megren kirjoittama ensimmäinen kirja ”Anastasia” ja ainakin sarjan kuudes ”Suvun kirja” ja seitsemäs ”Elämän energia” -kirjat.

  Saat aivan uutta tietoa ihmiskunnan historiasta. Ne käsittelevät juuri niitä aiheita joista olet kiinnostunut ja uskon että auttavat sinua, kuten niin momia muitakin, suuresti.

  Terveisin Aatos

  (8)(14)
  • ”Saat aivan uutta tietoa ihmiskunnan historiasta.”

   Ja Megrelläkö sellaista tietoa muka olisi? Ei hän ole mikään historioitsija eikä luonnontieteilijä, vaan mystikko. Hän sepittää satuja, jotka kaltaisesi herkkäuskoiset hölmöt ottavat todesta tieteellisen tutkimuksen tuottaman tiedon sijasta.

   (34)(7)
  • 33.asteen rappari

   Nyt luettuani itse ”Elämän Energia” ja ”Suvun Kirja” teokset / kirjat V.Megreltä, voin suositella niitä päätoimittajalle. Molemmissa kirjoissa paljastetaan nimittäin juutalaisten juonet maailman hallitsemiseksi. Juuri tämä juutalaisten juonien paljastaminen on varmastikin luonut vastarinna V.Megreä kohtaan medioissa, jotka yleisesti ovat juutalaisomisteisia, lukuunottamatta Magneettimediaa. Uusia näkökulmia kirjoissa on juutalaisten systemaattinen kristinuskon leviämisen edistäminen, jotta ”lampaille” saadaan levitettyä uskonto, joka tekee sen seuraajista alamaisia juutalaisille. Sama pätee Islamiin, Vapaamuurareihin, Odd Fellows ja muiden salaseurojen jäseniin, joita de facto johdetaan juutalaisten toimesta. Se paljastetaan vasta 33. asteen vapaamuurareille, jolloin on liian myöhäistä katua…

   (2)(2)
 2. Paska sivusto

  Tämä paska sivusto tullaan vielä sulkemaan, vaikka väkisin sanokaa minun sanoneen. Eihän täällä levitetä kuin pelkkää paskaa.

  (70)(79)
 3. Raimo Kivioja

  Vihapuhe on sitä, miitä puhutaan/kirjoitetaan kiihtyneessä tilassa. Kiihtymys estää selkeän ja järkevän ajattelun – siitä järjetön sameus ja kehno kieliasu. Ehkä kiihtynyt kirjoittelu toimii terapiana?? TOTUUDEN KANSSA TÄMÄN SIVUSTON SISÄLLÖLLÄ EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ!!

  Onko maailmassa mitään hyvää ja kaunista? Onko sota kaunista? Olivatko tummat mutiaiset, kuten Göbbels ja Hitler kauniita? Hekö muka olivat vaaleaihoisia ja sinisilmäisiä arjalaisia? Keskitysleirit varmaankin olivat kauniita?

  Nouskaa juoksuhaudoista. Hitler, Saksa ja Suomi HÄVISIVÄT SODAN. Revisionisti voi aloittaa uuden sodan, jossa ei enää ole voittajia. Tulkaa järkiinne! Tehkää jotakin rakentavaa! Moniko tänne kirjoittava on veronmaksajien rahoilla elävä sosiaalipummi?

  Raimo Kivioja

  (28)(42)
  • Hyvä Raimo! Tyypillistä tälle natseja ja muita rasisteja ihailevalle porukalle on myös se, että kritiikkiin ei osata vastata mitään. Säälittäviä vässyköitä!

   Markus

   (27)(32)
 4. Raimo ja Markus.

  Ei ole mitään vihapuhetta. Vihapuhe on juutalaisten keksimä orwellmainen käsite, jonka avulla halutaan sulkea toisinajattelijoiden suut.

  Kukaan ei edes yritä määrittää tätä vihapuhetta. Tämäkin on tarkoin harkittua, sillä kaikki ihmiset halutaan pitää varpaillaan, jotta he eivät uskaltaisi sanoa mitään siinä pelossa, että he puhuvat ”vihapuhetta”.

  Ongelma ei ole vihapuhe, vaan se, että puhe halutaan kieltää.

  Miksi en saa sanoa vastustavani maahanmuuttoa ja miksi en saa kertoa syitä vastustamiseeni? Miksi en saa kertoa faktoja, kuten:
  – Ruotsissa joka neljäs nainen raiskataan ainakin kerran elämässään nykyisin (tilastollisesti)
  – somalit ovat älykkyydeltään meidän standardeillamme pääsääntöisesti ns. ”jälkeenjääneitä”
  – jne. jne.

  Nykyään kaikki on vihapuhetta, jos joku ilmoittaa loukkaantuvansa. Minkälainen yhteiskunta on tällainen yhteiskunta?

  Minäpä kerron. Se on totalitarismia.

  Ihmisten pitää saada vapaasti esittää mielipiteensä, vaikka kuinka joku pahoittaa mielensä. Meillä on aivan riittävästi lakeja suojaamaan ihmisiä laittomilta uhkauksilta, kunnianloukkauksilta jne.

  Jos en pidä juutalaisista, minulla on oikeus sanoa se. Jos olen sitä mieltä, että Soros rahoittaa välillisesti valkoisten kansojen kansanmurhaa, minulla on oikeus sanoa se.

  Teidän maailmanne on diktatuurin maailma, esitätte fiksua ja ”hyvää, mutta itse asiassa palvotte pahinta tyrannia.

  Ja eipä teille kannata yleensä mitään vastata, olette valitettavasti useimmiten tomppeleita. Valitan, se on vain niin. Toki tomppeleillakin on ihmisarvo. 🙂

  (56)(17)
 5. Koitan saada selvää mikä tämä Magneettimedia oikein on ja minusta alkaa näyttämään että tämä on jonkinlainen juutalaisvastainen julkaisu. Ensimmäinen ajatus on että miksi ihmeessä? Onko kyseessä siis taas jokin piilonatsien kokoontomisajotjs?

  Ja vissiin jotain vaihtoehtoista lääketiedettäkin?

  Täyttä paskaa sanon minä eikä todellakaan tätä päivää.

  (33)(35)
  • Moro, jos ei pidä totuudesta niin noinkin voi tuntemukset nousta pintaan. Onneksi olkoon!

   (12)(6)
  • Apulannoittaja

   Totuus on aina juutalaisvastainen!

   Esim. Kommunismi oli juutalaisten keksintö (Marx, Engels, Lenin, Trotski jne), joten antikommunismi on juutalaisvastaisuutta, ja kommunisti on judofiili.

   (7)(2)
 6. Kraeuterwiese

  (2)(1)
 7. marko virtanen

  Asiasta vähän sivuun: Kun yritin linkittää faseen juttua tuli teksti ettei minulla ole sovellutusta, eli miten toimin??

  (1)(0)
 8. Terhi Törrö

  Hei,

  Haluaako joku teistä tehdä haastattelun pakolaisleirikokemuksestani. Hain siis turvapaikkaa humanitäärisin perustein poliittiseen vainoon vedoten.

  Ehdot haastattelussa ovat, ettei minusta oteta tai julkaista yhtään kuvaa, eikä oikeaa nimeäni saa tulla esille julkisuudessa turvallisuuden takia.

  Voimme tehdä henkilöhaastattelun tai sitten voitte lähettää minulle kysymyksiä, joihin vastaan.

  Minusta lukijat tarvitsevat tietoa mitä leirien sisällä tapahtuu, asukkaan, ja turvapaikanhakijan näkökulmasta.

  terveisin,

  Terhi Törrö

  (4)(1)
 9. Miksi magneettimedian julkaisuja on niin vaikea jakaa facebookissa?

  (8)(1)
 10. Vastavoima

  Johtuisko siitä että Zuckerberg ei pidä Magneettimedian sisällöstä, kuten ei myöskään frau Merkel.

  Totuus on myrkkyä viholliselle.

  http://www.dw.com/en/facebooks-zuckerberg-promises-merkel-action-on-hate-speech/a-18744036

  (12)(2)
 11. http://retroshare.net/

  Connect with Friends and Family

  Retroshare creates encrypted connections to your friends. Nobody can spy on you. Retroshare is completely decentralized. This means there are no central servers. It is entirely Open-Source and free. There are no costs, no ads and no Terms of Service.

  Chat

  Send text and images. Discuss with various people in chat rooms. Express your emotions with the rich smiley set. Use distant chat to securely chat with friends-of-friends.
  Voice and Video

  Make free and secure calls with the VoIP plugin. Catch up face to face with a video call.
  Mail

  Send encrypted messages to other members of the network. Retroshare can store encrypted messages on friends nodes to deliver messages while you’re offline.
  File sharing

  Share files with your friends or with the whole network. Use the search to find files. Retroshare uses swarming similar to BitTorrent, to accelerate the download. This makes it possible to share big files with 1GB or more. Your privacy is protected with anonymous tunnels. Only your direct friends might learn which files you download.

  http://magneettimedia.com.clearwebstats.com/
  magneettimedia.com is SAFE to browse.

  magneettimedia.com has registered 1 decade 2 years ago. This website has a #399,029 rank in global traffic. It has a .com as an domain extension. This website has a Google PageRank of 3 out of 10. This domain is estimated value of $ 12,960.00 and has a daily earning of $ 24.00. While no active threats were reported recently by users, magneettimedia.com is SAFE to browse.

  Traffic Report for magneettimedia.com
  Daily Unique Visitors: 2,110
  Daily Pageviews: 8,440
  Estimated Valuation
  Income Per Day: $ 24.00
  Estimated Worth: $ 12,960.00
  Search Engine Indexes
  Google Indexed Pages: 11,500
  Yahoo Indexed Pages: Not Applicable
  Bing Indexed Pages: Not Applicable
  Search Engine Backlinks
  Google Backlinks: 44,300
  Bing Backlinks: Not Applicable
  Alexa BackLinks: Not Applicable
  Safety Information
  Google Safe Browsing: No Risk Issues
  Siteadvisor Rating: Not Applicable
  WOT Trustworthiness: Unsatisfactory
  WOT Privacy: Unsatisfactory
  WOT Child Safety: Unsatisfactory
  Website Ranks & Scores
  Google Pagerank:
  Alexa Rank: 399,029
  Domain Authority: 34 ON 100
  DMOZ Listing: No

  Where is magneettimedia.com server located?

  Arizona, Phoenix, United States, 85001

  Hosted IP Address:
  104.20.83.97

  Hosted Country:
  United States US

  Location Latitude:
  33.4484

  Location Longitude:
  -112.074

  Full WHOIS Lookup for magneettimedia.com
  Domain Name: MAGNEETTIMEDIA.COM
  Registry Domain ID:
  132064061_DOMAIN_COM-VRSN
  Registrar WHOIS Server:
  whois.godaddy.com
  Registrar URL:
  http://www.godaddy.com
  Updated Date:
  2017-08-14T09:33:23Z
  Creation Date:
  2004-10-07T12:02:42Z
  Registry Expiry Date:
  2018-10-07T12:02:42Z
  Registrar: GoDaddy.com, LLC
  Registrar
  IANA ID: 146
  Registrar Abuse Contact Email:
  [email protected]
  Registrar Abuse Contact Phone:
  480-624-2505
  Domain Status: clientDeleteProhibited
  https://icann.org/epp#clientDeleteProhibited
  Domain Status:
  clientRenewProhibited
  https://icann.org/epp#clientRenewProhibited
  Domain Status:
  clientTransferProhibited
  https://icann.org/epp#clientTransferProhibited
  Domain Status:
  clientUpdateProhibited
  https://icann.org/epp#clientUpdateProhibited
  Name Server:
  ALAN.NS.CLOUDFLARE.COM
  Name Server:
  LIA.NS.CLOUDFLARE.COM
  DNSSEC: unsigned
  URL of the ICANN Whois
  Inaccuracy Complaint Form: https://www.icann.org/wicf/
  >>> Last
  update of whois database: 2017-09-16T07:45:37Z

  DNS Record Analysis

  Host Type TTL Extra
  magneettimedia.com A 300 IP: 104.20.83.97
  magneettimedia.com A 300 IP: 104.20.82.97
  magneettimedia.com NS 86400 Target: alan.ns.cloudflare.com
  magneettimedia.com NS 86400 Target: lia.ns.cloudflare.com
  magneettimedia.com SOA 3600 MNAME: alan.ns.cloudflare.com
  RNAME: dns.cloudflare.com
  Serial: 2025595467
  Refresh: 10000
  Retry: 2400
  Expire: 604800
  magneettimedia.com MX 300 Priority: 10
  Target: mailstore1.secureserver.net
  magneettimedia.com MX 300 Target: smtp.secureserver.net

  suomiensin.net has registered 1 year 2 weeks ago. This website has a #2,456,313 rank in global traffic. It has a .net as an domain extension. This domain is estimated value of $ 240.00 and has a daily earning of $ 1.00. While no active threats were reported recently by users, suomiensin.net is SAFE to browse.

  Traffic Report for suomiensin.net
  Daily Unique Visitors: 196
  Daily Pageviews: 392
  Estimated Valuation
  Income Per Day: $ 1.00
  Estimated Worth: $ 240.00
  Search Engine Indexes
  Google Indexed Pages: 22
  Yahoo Indexed Pages: Not Applicable
  Bing Indexed Pages: Not Applicable
  Search Engine Backlinks
  Google Backlinks: 16,400
  Bing Backlinks: Not Applicable
  Alexa BackLinks: Not Applicable
  Safety Information
  Google Safe Browsing: No Risk Issues
  Siteadvisor Rating: Not Applicable
  WOT Trustworthiness: Not Applicable
  WOT Privacy: Not Applicable
  WOT Child Safety: Not Applicable
  Website Ranks & Scores
  Google Pagerank: Not Applicable
  Alexa Rank: 2,456,313
  Domain Authority: 11 ON 100
  DMOZ Listing: No

  Where is suomiensin.net server located?

  Finland, Turku, 20110

  DNS Record Analysis
  Host Type TTL Extra
  suomiensin.net A 600 IP: 31.187.84.42
  suomiensin.net NS 600 Target: ns2.euronic.fi
  suomiensin.net NS 600 Target: ns3.euronic.fi
  suomiensin.net NS 600 Target: ns1.euronic.fi
  suomiensin.net SOA 600 MNAME: ns1.euronic.fi
  RNAME: hostmaster.euronic.fi
  Serial: 1490179780
  Refresh: 10800
  Retry: 3600
  Expire: 604800
  suomiensin.net MX 600 Priority: 10
  Target: mx-in2.euronic.fi
  suomiensin.net MX 600 Priority: 10
  Target: mx-in1.euronic.fi

  Full WHOIS Lookup for suomiensin.net
  Domain Name: SUOMIENSIN.NET
  Registry Domain ID:
  2054313020_DOMAIN_NET-VRSN
  Registrar WHOIS Server:
  whois.joker.com
  Registrar URL: http://www.joker.com
  Updated
  Date: 2017-08-28T08:20:28Z
  Creation Date:
  2016-08-22T10:05:34Z
  Registry Expiry Date:
  2018-08-22T10:05:34Z
  Registrar: CSL Computer Service Langenbach
  GmbH d/b/a joker.com
  Registrar IANA ID: 113
  Registrar Abuse
  Contact Email: [email protected]
  Registrar Abuse Contact Phone:
  +49.21186767447
  Domain Status: clientTransferProhibited
  https://icann.org/epp#clientTransferProhibited
  Name Server:
  NS1.EURONIC.FI
  Name Server: NS2.EURONIC.FI
  Name Server:
  NS3.EURONIC.FI
  DNSSEC: unsigned
  URL of the ICANN Whois
  Inaccuracy Complaint Form: https://www.icann.org/wicf/
  >>> Last
  update of whois database: 2017-09-16T07:53:45Z

  http://mvlehti.net/
  Further Processing Stopped because of a Failed Step.

  (1)(0)
 12. Vihdoinkin hieno kotimainen sivusto joka pureutuu nasevasti päivän polttaviin asioihin oikealla asenteella. Kiitos!

  (20)(9)
 13. Miksi perussuomalaiset ovat menneet islamistiseen Malesiaan levittämään juutalaisuskontoa ja jakamaan tiedotteita ja kyniä? Ei paljon päätä pakota. Lievä on tuo 2-5 vuoden tuomio lähetystyöstä. Timo Valtonen vaimoineen on pidätetty…eipä ole kuulunut uutta tiedotusvälineissä. Miksi tätä uutista vältellään, Ilta-Sanomat ja Suomen Uutiset tätä nyt kuitenkin on hieman valottanut, että ei ihan pimennossa olla sentään.

  (1)(3)
 14. Moikka MM, hauska tuo gravatar varsinkin siksi kun se ei toimi.
  Ajattelin nyt liittyä tännekin toivottavasti hyväksytte minut.

  (0)(0)
 15. Hei! Oletteko sattumoisin huomanneet onko näissä kahdessa samankaltaisia piirteitä? Itse huomasin tässä kahvia litkiessäni kuinka samanlaisia he ovat. Onkohan tässä taustalla jokin salajuoni? Luultavasti kukapa muukaan kuin juutalaiset. Italiassa on ollut italkim-juutalaisyhteisö Rooman valtakunnan ajoista lähtien.

  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTBgZrbnRd0YtlWmdJI2denvDsOJvf4YUR27xEWcLg6PpL0MByoW3uij1ykpNbBPssnRSA&usqp=CAU

  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/39/Leonardo_da_Vinci_043-mod.jpg/250px-Leonardo_da_Vinci_043-mod.jpg

  (2)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*