- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Kaupungit alkavat lahjoittaa maahantunkeutujille ilmaista rahaa maksukorttijärjestelmällä

Sanomalehti Kalevan [1] mukaan Oulu, Turku ja Tampere alkavat lahjoittaa ilmaista rahaa ”turvapaikanhakijoille” uuden maksukorttijärjestelmän avulla. Korttien kautta veronmaksajien eurot päätyvät entistä tehokkaammin uusiin käsiin.

Uusi järjestelmä astuu voimaan helmikuun alusta alkaen. Maahantunkeutujille annetaan maksukortit vastaanottokeskuksissa. Vastaanottokeskukset alkavat maksaa tunkeutujille palkkaa käytännössä siitä, että nämä oleskelevat Suomessa.

”Vastaanottorahan” lisäksi korttiin voidaan ladata myös muita ”turvapaikanhakijoille” maksettavia tuloja.

Liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa kannattava Kaleva alkoi puolustella uutta korttijärjestelmää jo ennakkoon kritiikiltä kirjoittamalla: ”Kortti on rajoitettu eli sillä ei voi esimerkiksi tehdä verkkokauppaostoja. Sillä voi maksaa vain Suomessa.”

Raha kiertää tulevaisuudessa seuraavasti: veronmaksajat maksavat rahaa valtiolle, valtio vastaanottokeskuksille ja vastaanottokeskukset maahantunkeutujille eli ”asiakkailleen”.

Entistä tehokkaampi rahanlahjoitusjärjestelmä otettiin käyttöön pian sen jälkeen, kun sisäministeri Paula Risikko totesi [2], että jo yli 4 000 ”turvapaikanhakijaa” on mennyt maan alle välttelemään käännytyspäätöstä.

Viime viikolla uutisoitiin [3] laajasti myös poliisin tuoreista tilastoista, joiden mukaan ulkomaalaisten suorittamien seksuaalirikosten määrä on Suomessa noussut sadoilla sen jälkeen, kun Euroopan pakolaiskriisi puhkesi 2015.

Yleisradion mukaan esimerkiksi lapsiin kohdistuneet seksuaaliset ahdistelut lisääntyivät yli 10 prosentilla sen jälkeen, kun pakolaiskriisi käynnistyi. Ja nyt suomalaiset pakotetaan elättämään turvapaikkaturisteja uuden maksukorttijärjestelmän kautta.

 

Lue myös: Tietopaketti Suomen pakolaiskriiseistä aloittelijoille [4]