”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Kaupungit alkavat lahjoittaa maahantunkeutujille ilmaista rahaa maksukorttijärjestelmällä

11 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 511 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 511 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 511 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 511 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (11 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Sanomalehti Kalevan mukaan Oulu, Turku ja Tampere alkavat lahjoittaa ilmaista rahaa ”turvapaikanhakijoille” uuden maksukorttijärjestelmän avulla. Korttien kautta veronmaksajien eurot päätyvät entistä tehokkaammin uusiin käsiin.

Uusi järjestelmä astuu voimaan helmikuun alusta alkaen. Maahantunkeutujille annetaan maksukortit vastaanottokeskuksissa. Vastaanottokeskukset alkavat maksaa tunkeutujille palkkaa käytännössä siitä, että nämä oleskelevat Suomessa.

”Vastaanottorahan” lisäksi korttiin voidaan ladata myös muita ”turvapaikanhakijoille” maksettavia tuloja.

Liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa kannattava Kaleva alkoi puolustella uutta korttijärjestelmää jo ennakkoon kritiikiltä kirjoittamalla: ”Kortti on rajoitettu eli sillä ei voi esimerkiksi tehdä verkkokauppaostoja. Sillä voi maksaa vain Suomessa.”

Raha kiertää tulevaisuudessa seuraavasti: veronmaksajat maksavat rahaa valtiolle, valtio vastaanottokeskuksille ja vastaanottokeskukset maahantunkeutujille eli ”asiakkailleen”.

Entistä tehokkaampi rahanlahjoitusjärjestelmä otettiin käyttöön pian sen jälkeen, kun sisäministeri Paula Risikko totesi, että jo yli 4 000 ”turvapaikanhakijaa” on mennyt maan alle välttelemään käännytyspäätöstä.

Viime viikolla uutisoitiin laajasti myös poliisin tuoreista tilastoista, joiden mukaan ulkomaalaisten suorittamien seksuaalirikosten määrä on Suomessa noussut sadoilla sen jälkeen, kun Euroopan pakolaiskriisi puhkesi 2015.

Yleisradion mukaan esimerkiksi lapsiin kohdistuneet seksuaaliset ahdistelut lisääntyivät yli 10 prosentilla sen jälkeen, kun pakolaiskriisi käynnistyi. Ja nyt suomalaiset pakotetaan elättämään turvapaikkaturisteja uuden maksukorttijärjestelmän kautta.

 

Lue myös: Tietopaketti Suomen pakolaiskriiseistä aloittelijoille

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

6 Kommentit

 1. Onneksi en asu kaupungissa. Enkä ainakaan mainituissa kaupungeissa. Enkä mainittujen kaupunien ”kaupunkiseuduissa”.

  (26)(0)
 2. ”Taputtaa sarkastisesti”

  (26)(1)
 3. Voikos hullumpaa enää olla???

  (26)(1)
 4. Pakolaiset vituun Suomesta ja hallitus alas!!! Emme lähde eliitin ajamaan uuteen maailman järjestykseen.

  (19)(1)
 5. Pieneläkeläinen

  Eillispäivänähän oli Edukunnan avajais tilaisuus,jossa pidettiin myös juhlallisia puheita,kuten Putte-possun nimipäivillä.Katsoessani tapahtumaa sekä paikalla olevia kunniavieras joukkoja,entisiä Presitenttejä Vasemmisto -Oikeistopuolueita,tunsin syvää häpeää heidän puolestaan,mihin kuntoon he ovat maan ajaneet,lähes kehitysmaan tasolle Valtio terrorin sekä mielivallan avulla omaa kansaansa vastaan.Tämä hallitus on ollut lepsu,eikä ole uskaltanut nousta ns. Eurooppalaista mustaa Fasismia vastaan.

  (10)(1)
 6. Totuus riittää

  Päivän selvää on se ,että nämä maahantunkeutujat päästettiin tänne ,eikä se ollut mikään yllätys. Purkkapallo video todistaa kiistattomasti ,että ellei näitä ihmisiä auteta ratkaisemaan ongelmia siellä mistä he tulevat ,niin muuta järkevää/kestävää keinoa ei ole vaikka oltaisiin millaisia yltiöhumanisteja tahansa. Ellei tosiasioita tunnusteta,niin tilanne ei tule korjaantumaan vaan pahenemaan.

  Me tuhoamme vain omat yhteisömme ottamalla sieltä porukkaa tänne ja siellä ei tilanne muutu miksikään.

  (14)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*