- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Katupartio maahanmuuttajarikollisuutta vastaan Helsingissä

Kansallismielinen Suomen Vastarintaliike järjesti Helsingissä lauantaiyönä katupartiointia. Väkivaltaiset maahanmuuttajajengit ovat pahoinpidelleet, puukottaneet ja ryöstäneet suomalaisia lapsia ja nuoria ilman, että paikalliset olisivat aiemmin puuttuneet rikollisuuteen.

Magneettimedia on kirjoittanut Helsingin katuväkivallasta artikkeleissa ”Maahanmuuttajajengit, media ja viranomaiset” [1] sekä ”Valtamedia puolustelee Helsingin väkivaltaista maahanmuuttajajengiä” [2]. Alla kappaleita Vastarintaliikkeen tapahtumatiedotteesta.

”Maahanmuuttajien järjestäytynyt ja rasistinen väkivalta [3] pääkaupunkiseudun suomalaislapsia vastaan nousi otsikoihin tällä viikolla. Vastarintaliikkeen aktivistit jalkautuivat Helsingin kaduille [4] ennaltaehkäisemään suomalaisvastaista rikollisuutta.

Vastarintaliikkeen tehtävä Suomessa ja muissa Pohjoismaissa on toimia kantaväestöä puolustavana, innostavana ja aktivoivana toimintaryhmänä. Kun Tukholmassa puhkesi viime vuonna rajuja maahanmuuttajamellakoita, oli Ruotsin Vastarintaliike järjestämässä kansalaiskaartitoimintaa [5] ruotsalaisten turvaksi. Helsinkiä koskevan uutisoinnin jälkeen lukuisat suomalaiset alkoivat keskustella sosiaalisessa mediassa katupartioinnista. Tehokas partiointi vaatii rohkeutta, järjestäytymistä ja kokemusta, joita Vastarintaliike voi tarjota kaikille toiminnasta kiinnostuneille suomalaisille.

Valtamedia, poliisijohto ja vasemmistolaiset sosiaalityöntekijät ovat tehneet kaikkensa, että maahanmuuttajien väkivaltarikosten rasistinen luonne saataisiin piilotettua suomalaisilta. Jo alkuviikosta Internetiin kuitenkin vuosi sosiaalityöntekijä Marko Timosen poliisille laatima sisäinen tiedote [6], jossa kerrottiin selvin sanoin, että väkivalta kohdistetaan suomalaisiin ja että syylliset olivat ”etnisiä ryhmittymiä ja romaneja”. Koimme, että on tärkeää, että suomalaiset jalkautuvat Helsingin kaduille ja antavat selkeän viestin suomalaisia inhoaville maahanmuuttajille. Jo maaliskuussa järjestimme viikon mittaisen kampanjan [7], jossa muistutimme suomalaisia, että selvästi suurin osa rasistisesta rikollisuudesta maailmalla kohdistuu valkoisiin ihmisiin. Etelä-Afrikassa väkivalta on kärjistynyt jo valkoisten kansanmurhaksi.

[…]

Tahdomme esimerkillämme kannustaa kaikkia suomalaisia toimimaan kotikaupunkiensa kaduilla oman yhteisön viihtyvyyden ja turvallisuuden puolesta! Suomen ongelmia ei valitettavasti ratkaista sosiaalisessa mediassa ja Internetin keskustelupalstoilla – tarvitaan järjestäytynyttä kansalaistoimintaa.”

 

Lähde: Kansallinen Vastarinta [8]