- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Kansanedustaja: lapsilisät pois rokottamattomilta!

Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä vaatii [1] lapsilisiä pois perheiltä, jotka eivät tahdo esimerkiksi terveyssyistä rokotuttaa lapsiaan.

Kärnän mukaan lakialoite on tärkeä siksi, että yhä useampi suomalainen on tullut rokotekriittiseksi ja tahtoo nyt suojella lapsiaan rokotteiden haitoilta.

Kärnän mielestä ainut tapa taistella rokotekriittisyyttä vastaan on kansalaisten taloudellinen painostus. Rankkaa vaatimustaan hän puolustelee väittämällä, että rokottamattomat ihmiset ovat suorastaan vaaraksi ympäristölleen. Lisäksi hän vertaa rokotevastaisia vanhempia väkivaltarikollisiin ja ”kuolemantuottajiin”.

Lapsilisät voitaisiin evätä Kärnän mallissa kaikilta perheiltä, jotka eivät suostu ottamaan kansallisessa rokotusohjelmassa listattuja rokotteita.

Toinen osa lakialoitteesta uhkaa rokotekriittisiä vanhempia kovilla rangaistuksilla. Jos rokottamaton lapsi sairastuu tai kuolee, voitaisiin huoltaja tuomita oikeudessa. Kärnän mielestä tällaisessa yhteiskunnassa vanhemmalla olisi edelleen ”vapaus” päättää lapsen rokottamisesta, vaikka poliittinen ”signaali” onkin selkeä.

Muistutimme [2] viime vuonna, että esivallan kiihkeästä rokotepropaganda huolimatta suomalaisilla on oikeus kieltäytyä piikeistä. Esimerkiksi puolustusvoimat ei voi pakottaa rokotekriittisiä varusmiehiä lopettamaan asepavelusta.

 

Aiheesta lisää: rokotusaiheisia artikkeleita Magneettimediassa [3]