- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Kaikki pankkivelat mitätöitävissä

Koko Eurooppa oirehtii tällä hetkellä massiivisten velkojen keskellä. Tämä on tietenkin luonnotonta ja sairasta, ja sille täytyy olla syy. Syy on myös luonnoton ja sairas: rikollinen ja perverssi raha- ja pankkijärjestelmämme, jossa raha on korollista velkaa ja joka niin ollen on pyramidihuijaus. Velkaa on korkojen vuoksi yhteiskunnassa koko ajan enemmän kuin rahaa, jolloin jonkun on aina jossakin otettava lisää pankkivelkaa entisistä pankkiveloista selviämiseksi. Yhteiskuntaan syntyy vähitellen velkakierre, velkaorjuus, orjuus kaikissa asioissa ja lopulta tuhoutuminen. Raha- ja pankkijärjestelmämme on rikollinen ja Suomen tuhoava hirviö, joka tyrannisoi kaikkea tässä maassa.

Kaikki pankkivelat voidaan kuitenkin huoletta jättää maksamatta, niin valtionvelat, kuntien velat, järjestöjen velat kuin kotitalouksien velat. Eivät pankit ole lainanneet meille mitään omaansa. Ei ole syntynyt mitään velkasuhdetta. Ne ovat vain muuttaneet velkakirjamme (lupauksemme maksaa takaisin) silmänkääntötempulla (pelkällä kirjauksella tilillemme) rahaksi ja lainaavat sitä (siis omaamme) meille korkoa vastaan, suorittavat siis petoksen ja varkauden. Kaikki Suomen ja jopa koko maailman pankkivelat perustuvat nykyisin petokselle, eikä niitä tarvitse maksaa takaisin, koska rahat ovat meidän alun perinkin.

On heti irtaannuttava petollisesta raha- ja pankkijärjestelmästämme, joka on pankkiirien raskaan luokan rikoshanke. Suomi ei ole pankeille velkaa, koska mitään velkasuhdetta ei ole olemassakaan. Näiden pankkiirihuijareiden täytyy sen sijaan maksaa meille suuret korvaukset aiheuttamistaan haitoista (koko yhteiskunta ja pian koko maailma on romahtamassa). Pankkiireilta on vaadittava välitöntä ilmoitusta, ettei kukaan ole heille mitään velkaa. Jos he olisivat rehellisiä ihmisiä, heidän tulisi omatoimisesti tehdä tällainen ilmoitus.

Maahan on rakennettava oma, terve raha- ja pankkijärjestelmä, joka mahdollistaa kansan tervehtymisen ja vaurastumisen omalla työllä. Pankkiirit on tuomittava telkien taakse.

Koska maamme johto ja kaikki poliittiset puolueet ovat pankkiirien ja heidän raha- ja pankkijärjestelmänsä kannattajia ja tukijoita, myös heidät on vietävä oikeuteen tuomittaviksi.

Vesa-Ilkka Laurio