- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Kaihin estäminen ja parantaminen luonnollisesti ilman leikkausta

Kaihi on suurin syy sokeutumiseen maailmassa. Lääkärit kertovat, ettei kaihista parantumiseen ole muuta ratkaisua kuin leikkaus tai pelkkä oireiden hoitaminen. Totuus on kuitenkin, että kaihi voidaan usein parantaa ja estää luonnollisilla hoidoilla.

Kaihi on silmän linssin samentumista, joka yleensä ajan myötä huonontaa ja sumentaa näkökykyä. Kaihiin uskotaan olevan useita syitä, kuten silmän vanhentuminen haitallisten aineiden edistämänä, kuivuminen ja raskasmetallimyrkytykset, kuten bromiini, koboltti, kadmium, nikkeli ja lyijy. Erityisesti runsas tupakansavu on merkittävä kadmiumin lähde.

Tri Kondrot Healing Eye and Wellness Centerissä Dalessa Floridassa uskoo kolmen tärkeimmän askeleen kaihin estämisessä olevan:

Silmän linssi, jossa on kaihi, sisältää vain 10 % normaalin linssin glutatioinista. Glutationitasoja voidaan nostaa nauttimalla glutationin esiastetta NAC:tä (N-asetyyli-L-kysteiini) lisävalmisteena.

Kaihin parannuskeinoja

Joistakin silmätipoista on ollut suuresti hyötyä kaihin parantamisessa ja on monia muitakin menestyksekkäitä hoitomuotoja ilman leikkausta. Second Opinion –lehden päätoimittaja tri Robert Rowen kehitti reseptin, jota voidaan käyttää kolmasti päivässä  apteekin valmistusaineista:

Yrttilääketieteestään kuulu tri John Christopher kertoi myös hoitaneensa menestyksekkäästi kaihia omalla silmiä kirkastavalla silmätippojen hoidolla. Eräiden mielestä hänen hoitonsa yhdistäminen DMSO-reseptiin olisi kaikkien aikojen paras silmien hoito.

Ruoansulatusentsyymejä käyttämällä on saatu myös hyviä tuloksia kaihin hoidossa, sillä ne parantavat verenkiertoa silmässä ja auttavat poistamaan roskia ja likaa silmistä. Suositeltavia entsyymejä ovat:

Pascalite on kermanvalkoinen bentoniittisaven muoto, jota löytyy ainoastaan Big Horn vuorilta Wyomingista. Kaihipotilaat ovat havainneet merkittäviä hyötyjä kaihin hoitamisessa käyttämällä tätä savea silmäluomien päällä ja käyttämällä saven läpi suodatetusta vedestä tehtyjä silmätippoja.

Cineraria maratima (hopeavillakko, ’dusty miller’) on varsinkin Välimeren alueella yleinen yrtti, jonka mehun tiedetään lievittävän kaihia. Yrtin täyden hyödyn saamiseksi pitää uute laimentaa suolaveteen. Kaupalliset hopeavillakkotuotteet eivät ole järin tehokkaita.

Muita kaihin hoitokeinoja:

Alkuperäinen artikkeli: http://www.naturalnews.com/039859_cataracts_natural_remedies_vision.html [1]