- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalaistoimittaja Suomesta teki Azov-pataljoonalle propagandavideon

Suomessa asuva juutalaistoimittaja Boris Salomon on tuottanut propagandavideon ukrainalaiselle Azov-pataljoonalle, jota usein luullaan virheellisesti kansallissosialistijärjestöksi.

Azovia on pidetty kansallissosialistisena ryhmänä siksi, että monet sen käyttämistä symboleista on otettu suoraan Kolmannesta valtakunnasta. Ukrainan konfliktin alkuaikoina järjestö huijasikin riveihinsä paljon ulkomaalaisia taistelijoita, jotka luulivat pääsevänsä sotimaan itsenäisen Ukrainan puolesta sionismia ja korko-orjuutta [1]vastaan.

Sittemmin tieto Azovin todellisesta luonteesta on levinnyt melko laajalle. Viime syksynä Azov totesi [2] voivansa lähettää miehiään Syyriaan taistelemaan Bashar al-Assadin liittolaisia vastaan – toisin sanoen tukemaan Israelia ja ääri-islamisteja!

Myös Ukrainassa toimiva ”äärioikeistolainen” Oikea Sektori on julistanut toistuvasti uskollisuuttaan juutalaisia kohtaan (1 [3], 2 [4], 3 [5]).

Azov onkin jo onnistunut vakuuttamaan länsimaisen lehdistön siitä, ettei järjestö muodosta lainkaan uhkaa Eurooppaa ja Yhdysvaltoja johtavalle eliitille. Tämän vahvistukseksi juutalaistoimittaja Boris Salomon päätti matkata Suomesta Ukrainaan haastattelemaan Azovin tiedottajaa, Mikael Skilltiä.

Skillt on entinen kansallissosialisti. Haastattelussaan hän kuitenkin painottaa Salomonille hylänneensä aatteen Ukrainaan tultuaan. Skillt käyttää jatkuvasti juutalaisen Konrad Heidenin [6] lanseeraamaa propagandatermiä ”natsi” ja vakuuttaa Salomonille, että radikaalit kansallismieliset ovat häviävän pieni vähemmistö Azovissa: ”En sanoisi, että Azov on natsipataljoona ollenkaan.”

Skillt kertoo myös, etteivät ”natsit” pääse Azovissa tuomaan omia näkemyksiään esille.

Skilltin mukaan ”vapaus” merkitsee Azoville sitä, että Ukraina ja Eurooppa lähestyvät toisiaan poliittisesti. Skillt julistaa, että Azovin mielestä Euroopan ylivoimaisesti suurin uhka on Vladimir Putin. Sen sijaan pakkomonikulttuurisuuteen [7], sionismiin [8] tai pankkien ylivaltaan [9] hän ei ota lainkaan kantaa. Ne eivät ole Azovin mukaan ilmeisesti oleellisia kysymyksiä.

Ulkomaalaisia kansallismielisiä on rekrytoitu Azoviin tykinruoaksi tutulla symboliikalla. [10]

Ulkomaalaisia kansallismielisiä on rekrytoitu Azoviin tykinruoaksi tutulla symboliikalla.

Oikean Sektorin kannattajia. [11]

Oikean Sektorin kannattajia.

Skillt vaikuttaa tehneen suuren vaikutuksen Boris Salomoniin. Haastattelusta on leikattu ylväs propagandavideo, jossa kurinalaiset Azov-sotilaat harjoittelevat eeppisen musiikin säestyksellä. Azov-vapaaehtoisia ylistetään toistuvasti, ja Salomon toteaa, että Azovin kaltaisia ”kansalliskaarteja” kunnioitetaan eri puolilla maailmaa.

Haastattelun lopuksi Skillt ja Boris Salomon kättelevät toisiaan lämpimästi.

Salomon on tunnettu kovan linjan juutalaisena, joka on syyttänyt [12] jopa Suomen SS-vapaaehtoisia osallisuudesta ”holokaustiin [13]”. Kritiikitön Azov-ylistys on siis erittäin selkeä kannanotto sen puolesta, että pataljoona todellakin on kosher.

 

Lue myös: Venäjä: puolesta vai vastaan? [14]