- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalaistoimittaja raivoissaan Syyrian hallituksen menestyksestä Aleppossa

Juutalainen toimittaja Erika Solomon ei ole lainkaan iloinen siitä [1], että Syyrian hallitus voi olla viimein vapauttamassa ääri-islamistien miehittämän Aleppon. Tapaus on merkittävä strateginen tappio sionisteille.

Valtamedia [2] uutisoi tänään, että Aleppoa miehittäneet Yhdysvaltojen ja Israelin tukemat [3] äärijärjestöt ovat aloittaneet neuvottelut taisteluiden lopettamiseksi.

Valtamedian mukaan Venäjä on ollut aktiivinen osapuoli neuvotteluissa. Venäjä pyrkii toiminnallaan varmistamaan [4], ettei Israelin vihaaman Iranin vaikutusvalta kasva Syyriassa Aleppon mahdollisen vapautuksen myötä.

Äärijärjestöt suostuivat nöyrtyneinä neuvottelupöytään vasta sen jälkeen, kun Syyrian armeija aloitti liittolaisineen kovat taistelut Aleppossa miehittäjiä vastaan. Ääriliikkeet ovat yrittäneet käyttää aleppolaissiviilejä ihmiskilpinään.

Juutalainen Erika Solomon pyrki mustamaalaamaan armeijan toimet Aleppossa ihmisoikeusrikoksiksi, vaikka kyse oli panttivankina pidetyn siviiliväestön vapautusoperaatiosta.

Solomon valitti, että ”tuhannet ihmiset pakenevat Alepposta, kun Assadin joukot lähestyvät”.

Lisäksi Solomon käytti Syyrian puolustusvoimista alentavaa nimitystä ”pro-Assad forces”, jonka tavoitteena on leimata puolustusvoimat vain yhdeksi aseistautuneeksi ”jengiksi” muiden joukossa.

assad709470009927100980586no [5]

Israel tahtoo Assadin kaatuvan

Solomonin mukaan äärijärjestöt syyttävät Donald Trumpin vaalivoittoa [6] siitä, että Yhdysvaltojen ulkopolitiikka vaikuttaa lamaantuneen ainakin toistaiseksi. Ääri-islamistit ovat lähellä tappiota, mutta Amerikalta ei irtoa apua totuttuun tapaan.

Kirjoitimme Syyrian sodan taustoista artikkelissa ”Suomen valtamedia: Syyrialla ei oikeutta torjua jihadistien vallankaappausta [7]”, joka saattaa vastata myös siihen, miksi Solomon on niin ahdistunut Assadin menestyksestä:

”[Syyrian sotaa tutkineen journalisti Seymour] Hershin haastatteleman [Hizbollah-johtaja] Hassan Nasrallahin mukaan sionistien tärkein tavoite on pilkkoa Libanon ja Syyria mahdollisimman voimattomiksi etnisiä rajoja noudattaviksi pikkuvaltioiksi, jotta Israelin sotilaallinen hegemonia Lähi-idässä olisi mahdollisimman suuri.

Hersh listaa artikkelissa lännen, sionistien ja ääri-islamistien yhteistyön neljä strategista tavoitetta:

1.Juutalaisvaltio Israelin sotilaallinen ylivalta-asema on turvattava. Länsi, ääri-islamistien johtama Saudi-Arabia ja muut sunnimuslimivaltiot auttavat Israelia Iranin-vastaisissa painostushankkeissa.

2. Saudit pyrkivät taivuttelemaan sunnijohtoisen Hamas-vastarintajärjestön hyväksymään Israelin olemassaolon ja vahvistamaan yhteistyötä Israelin alistaman Fatah-petturipuolueen kanssa.

3. Amerikka lisää yhteistyötä sunnimuslimien kanssa, jotta shiiajohtoiset Hizbollah, Iran ja Syyria (niin sanottu Vastarinnan akseli) eivät voimistuisi.

4. Saudi-Arabia ja Amerikka pyrkivät yhteistuumin toimittamaan rahaa ja muuta tukea ryhmille, jotka tahtovat kaataa Bashar al-Assadin hallituksen. Tämä on tärkeää siksi, että Syyria on Israelin vaarallisimpana vihollisena pidetyn Hizbollahin tärkeä liittolainen.

Hersh kirjoitti artikkelinsa lähes 10 vuotta sitten. Syyrian tapahtumat vahvistavat kaikki hänen ennustuksensa.”

Mikäli Assad saa Aleppon kokonaan haltuunsa, heikentyy Israelin ylivalta-asema Lähi-idässä ainakin hieman.

 

Lue myös:

Totuus Syyriasta [8]
Suomen juutalaislehti valehtelee Israelin tuesta Isisin ja al-Qaidan terroristeille [9]