- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalaistaustaisen monikulttuurifanaatikon paluu synnytti someraivon!

Internet-julkkikseksi muutama vuosi sitten ponnahtanut Ruotsissa asuva juutalainen Barbara Spectre kohtasi kylmän vastaanoton tehtyään paluun Twitteriin.

Video: Pahamaineinen haastattelu.

Spectre on tunnettu televisiohaastattelustaan, jossa hän julisti, että Eurooppa ei selviä ilman monikulttuurisuutta. Monikulttuurisuuden ytimessä vaikuttavat Spectren mukaan juutalaiset:

”Mielestäni antisemitismi nostaa nyt päätään, sillä Eurooppa ei ole vielä oppinut olemaan monikulttuurinen […] Eurooppa ei enää voi olla suuri yksikulttuurinen alue, kuten se oli vielä viime vuosisadalla. Juutalaiset ovat muutoksen keskiössä. Tämä on tietysti suuri muutos Euroopalle.

He [Ruotsissa asuva Spectre ei ilmeisesti pidä itseään eurooppalaisena. Suom. huom.] ovat menossa kohti monikulttuurisuutta. Meitä juutalaisia tullaan inhoamaan, sillä me johdamme tätä muutosta. Mutta ilman monikulttuurisuutta Eurooppa ei voi selvitä.”

 

Kaksinaismoralismia?

Viikko sitten Spectre valitteli [1], että Twitteriin palattuaan hän on joutunut viettämään suurimman osan ajastaan ”rasististen trollien parissa”. Samaan hengenvetoon hän vaatii Twitteriltä tiukempaa poliittista sensuuria [2].

Spectre on kohdannut kovaa kritiikkiä muun muassa siksi, että hän vaatii blogipalvelussa jatkuvasti lisää maahanmuuttajia Eurooppaan mutta muistuttaa [3], että Israelilla ei ole velvollisuutta tinkiä roolistaan rotupuhtaana juutalaisvaltiona.

Jopa juutalaisia vuosikymmenten ajan tutkinut psykologian professori Kevin MacDonald liittyi keskusteluun [4] tällä viikolla. Hän kysyi Spectreltä, eikö Israelin rotupolitiikka ole äärimmäisen kaksinaismoralistista [5].

Spectre ei halua Israeliin ”vääränvärisiä” maahanmuuttajia esimerkiksi arabimaista tai mustasta Afrikasta. Sen sijaan Israel ottaa vastaan satojatuhansia juutalaisia siirtolaisia vain siksi, että näillä on ”oikea” rodullinen perimä.

Klikkaa suuremmaksi ja lue Spectren paluun herättämä keskustelu kokonaisuudessaan! [6]

Klikkaa suuremmaksi ja lue Spectren paluun herättämä keskustelu kokonaisuudessaan!

Maanantaina Spectre onnitteli Twitterissä Ruotsia [7] liberaalista maahanmuuttopolitiikasta ja totesi, että Ruotsi on ”valinnut humanismin”. Kivenkovana sionistina tunnettu Spectre ei kuitenkaan ole vastannut kriitikoiden kysymyksiin Israelin jääkylmästä rotupolitiikasta.

Samana päivänä kun Spectre teki Twitter-paluunsa, YK kertoi [8], että Israelin rasistinen sortopolitiikka ja taloussaarto ovat tehneet Gazasta lähes elinkelvottoman maan. Miksei Spectre vaadi juutalaisvaltiota ”valitsemaan humanismin”?

Magneettimedia julkaisi aiheesta tällä viikolla kattavan artikkelin ”Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset [9]”. Israel on muun muassa steriloinut [10] maahan tulevia mustia siirtolaisia.

 

Lue myös:

Suomi kampanjoi ”juutalaisvihaa” vastaan pahamaineisen sotarikollisen nimissä! [11]
Video: juutalainen sionisti vaatii monikulttuurisuutta länsimaihin [12]
Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret [13]