- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalaista pedofiilia ei haluta vangita ”holokaustin” vuoksi

Roman Polanski on maailman tunnetuimpia pedofiileja. Hän on myös palkittu elokuvaohjaaja, joka liikkuu viihdemaailman seurapiireissä edelleen kuin kala vedessä. Lisäksi hän on juutalainen ”holokaustiselviytyjä”, minkä vuoksi häntä ei haluta vangita lapsen raiskaamisesta [1].

Polanski (vas.) ja toinen juutalainen Hollywood-pedofiili Woody Allen. [2]

Polanski (vas.) ja toinen juutalainen Hollywood-pedofiili Woody Allen.

1970-luvulla Polanski syyllistyi 13-vuotiaan tytön raiskaamiseen ja pakeni Yhdysvalloista välttääkseen vankilan. Siitä asti hän on vältellyt matkustamista maihin, jotka voisivat lain mukaan luovuttaa raiskaajan amerikkalaisviranomaisille. 28.10. hän matkusti Varsovaan puolanjuutalaisten historian museon avajaisiin. Puolan-matkallaan paikalliset viranomaiset pysäyttivät pedofiilin Yhdysvaltojen pyynnöstä ja kuulustelivat tätä. Puola kuitenkin kieltäytyi lähettämästä raiskaajaa oikeuden eteen, sillä tämä on ”holokaustin lapsi”. Puolan poliittinen eliitti syytti Yhdysvaltojen viranomaisia ”täydellisestä historiallisesta tietämättömyydestä”, koska nämä olivat erehtyneet vaatimaan, että hyväksikäyttäjä saatettaisiin vastuuseen rikoksestaan. Jopa Puolan pääministeri Ewa Kopacz asettui Polanskin puolelle. Yhdysvaltojen suurlähetystö ei ole uskaltanut kommentoida tapausta julkisuudessa.

Polanski käsittelee ”holokaustia” usein huippusuosituissa elokuvissaan. Toinen Polanskin lempiaihe ovat erilaiset seksuaaliset perversiot. Raiskaus ei tunnu haittaavan Hollywoodin väkeä, sillä Polanskin elokuvissa näyttelee edelleen länsimaisen viihdeteollisuuden kirkkaimmat tähdet.

Polanskista ja monista muista juutalaisista viihdemaailman pedofiileista on aiemmin kirjoitettu artikkelissamme ”Hollywoodia riivaa raiskausongelma [3]”. Artikkelissa ”Holokausti on maailmanpoliittinen ase [4]” puolestaan kuvattiin kuinka juutalaiset ryhmät kiristävät eri mailta rahaa ”holokaustin” varjolla. Polanskin tapaus osoittaa, että sionististen lobbausjärjestöjen lisäksi holokaustimyytistä hyötyvät myös pedofiilit.

Puolan juutalaismuseon avajaiset oli kansainvälisestikin noteerattu uutinen, joka kiinnosti Suomessa etenkin juutalaisen Erkon suvun [5] omistamaa Helsingin Sanomia [6]. Polanskia lehti ei maininnut tekstissä kertaakaan. Helsingin Sanomien mielestä ”holokausti” on paljon tuoreempi uutinen:

On varsin harvoja asioita, joista juutalaisia ei olisi aikojen saatossa syytetty. Synkeään ajatukseen päätyy, kun kiertää Varsovan upouudessa kohteessa, viime viikolla avatussa puolanjuutalaisten historian museossa […] Varsovassa kuulee muitakin tulkintoja. Juutalaisten historia Puolassa on repivää, ja yksi repeämä on ylitse muiden, natsi-Saksan toteuttama kansanmurha […] Kronologisessa etenemistavassa on huonokin puolensa. Silloinkin, kun näyttelyssä kerrotaan onnellisemmista ajoista, museokävijän takaraivossa vihloo tietoisuus siitä, mitä tuleman pitää. Näyttely ei onneksi pääty holokaustiin.

On jo sinänsä mielenkiintoista, että juutalainen seurakunta hyväksyy museonsa avajaisiin kunniavieraaksi miehen, jonka tiedetään raiskanneen lapsen. Miten Helsingin Sanomat olisi reagoinut, jos kyseessä ei olisikaan ollut juutalainen museo ja juutalainen pedofiili, vaan esimerkiksi katolilaiset?

 

Aiheesta lisää:

Raiskaajarabbit tuomiolla, juutalaisyhteisö painosti pedofiilin uhria [7]
Sionistimedia salaa jälleen uutisia juutalaisten pedofiliasta [8]
Vasemmiston ja pedofiilien yhteinen synkkä historia [9]
Suuri ”raiskaavien rabbien” salailu [10]
Lapsia ja ruumiita raiskannut tähtijuontaja oli Israelin ystävä [11]