- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalaissotilaat ryöstelivät ja ulostivat pakolaisten asuntoihin

”Lähi-idän ainoan demokratian” sotilaat ovat jälleen osoittaneet kuinka paljon he välittävät siviilien ihmisoikeuksista [1] ja hyvinvoinnista. Juutalaiset ovat esimerkiksi ulostaneet palestiinalaispakolaisten koteihin sekä jättäneet tappo- ja raiskausuhkauksia pienille tytöille.

Israelin hyökättyä Gazaan juutalaiset ovat pakottaneet suuria määriä palestiinalaissiviilejä jättämään kotinsa ja lähtemään pakolaisiksi. Aamuyöllä 20.7. sionistien tankit vyöryivät 52-vuotiaan perheenisä Ahmed Owedatin kotikylään. Owedatin 13-henkinen perhe pakotettiin jättämään kotinsa, josta tehtiin juutalaisten sotilaiden majoituspaikka.

Juutalaiset jättivät asunnon 18 päivää myöhemmin. Kotiin palannutta Owedatia odotti karmaiseva näky. Juutalaiset olivat heittäneet hänen tietokoneensa, televisionsa ja jääkaappinsa ulos ikkunasta. Huonekalut ja verhot oli viillelty rikki. Seiniin oli räjäytetty reikiä. Kuvottava haju leijaili Owedatin nenään. Juutalaiset olivat virtsanneet ja ulostaneet rottien tavoin asunnon sisälle siivoamatta jälkiään. Pinnoille oli kaiverrettu ja maalattu loukkaavia uhkausviestejä: ”Hyvä arabi on kuollut arabi!” ”Poltetaan Gaza maan tasalle!” ”Fuck Hamas!” Makuuhuoneen seinällä komeili vasta maalattu juutalaisten pyhä tunnus Daavidin tähti.

The Guardianin haastatteleman Owedatin naapurit kokivat saman kohtalon. Jo ennestään köyhillä suurperheillä ei ole rahaa korjata sionistien tekemiä tuhoja. Lähtiessään juutalaiset olivat varastaneet suurperheen isän kotonaan säilyttämät 10 000 dollarin säästöt.

Eräs valitun kansan tukikohdista oltiin perustettu palestiinalaiseen tyttökouluun. Lähtiessään juutalaiset jättivät jälkeensä lohduttoman näyn. Koulun lattiat olivat täynnä rikottua lasia ja kaikkialla lojui jätteitä ja homehtunutta ruokaa. Juutalaiset jättivät tytöille muistoksi visiitistään virtsaa, ulostetta sekä uhkaustekstejä kuten: ”Teidät raiskataan täällä!” ja ”Muistakaa, että teidän on nyt aika kuolla!” Koulun työntekijät pelkäävät, etteivät he ehdi siivota kaikkia sionistien tekeleitä ennen lukukauden alkua.

Israelin armeija ei tahtonut kommentoida The Guardianille ”sotilaidensa” porsastelua.

The Guardian [2]