- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalaissijoittajat huijasivat savolaismiestä maakaupoissa

Kuten olemme uutisoineet [1], israelilaiset ovat tehneet Suomessa viime aikoina saarikauppoja. Savoon ollaan rakentamassa lomakyliä, jonne päästetään vain juutalaisia. Iisalmen Sanomien [2] mukaan juutalaissijoittajat huijasivat yhden alueen itselleen Sonkajärveltä.

Iisalmen Sanomat haastatteli Markku Tissaria, joka ”myi nelisen hehtaaria Hautasaarta ulkomaisille sijoittajille sen jälkeen, kun oli käyttänyt ryhmän israelilaisia saarta ihailemassa.”

Israelilaiset valehtelivat Tissarille tekevänsä paikasta luonnonsuojelualueen, jossa telttailtaisiin. Totuus selvisi Tissarille vasta hänen luettuaan juutalaisten todellisista suunnitelmista sanomalehdestä. Telttojen sijaan alueelle tullaan pystyttämään mökkejä, mistä on Tissarin mukaan ”luonnonrauha kaukana”.

Tissari kertoo edelleen vastustavansa lomakyläajatusta ja muistuttaa, että kauppakirjassakin lukee, ettei rakennusoikeutta ole. ”Ehkä ostajat ovat ajatelleet, että rahalla kyllä saa,” Tissari pohtii.

Tissarin mukaan alueen rauhallisuus on aina perustunut siihen, että yhteisistä pelisäännöistä on pidetty kiinni. Nyt sionistit ovat kuitenkin rikkomassa idyllin, ja Tissari kertookin katuvansa kauppoja. Israelilaisten liiketoimet eivät tule hänen mukaansa tuomaan taloudellista voittoa paikallisille.

Sonkajärven sijoituksen lisäksi juutalaiset ovat ostaneet itselleen suuremman saaren Kaavinjärvessä Kaavilla. Hankkeita johtaa Ecoland-yritys.

fennovoima juutalaiset [3]

 

Lukuisia sijoituksia Suomeen

Kesän aikana on uutisoitu myös muista Suomeen tehdyistä juutalaisista investoinneista. Israelilainen TV Format Fund [4] aikoo tuoda sionistista viihdeteollisuutta Suomeen suomalaisveronmaksajien kustannuksella.

Eniten huomiota on saanut juutalaisten rooli Fennovoima-hankkeessa. Migrit Solarna Energija –nimisestä yhtiöstä tuli hiljattain Fennovoiman osakas. Migritiä edustava Grigori Edel kertoi Suomen lehdistölle, että yhtiö on sijoittanut suomalaiseen energiabisnekseen huomattavan summan juutalaista rahaa Itävallasta ja Kroatiasta.

Suomen juutalaisjohtaja Yaron Nadbornik säikähti uutista ja väitti Migritin edustajan valehdelleen. Nadbornikin haastattelun yhteydessä sanomalehti Kalevassa väitettiin, ettei juutalaisilla ole missään maassa tarpeeksi rahaa tehdä suuria investointeja. Magneettimedia kumosi väitteen artikkelissa ”Suomen juutalaisjohtaja: julkinen keskustelu Fennovoiman juutalaistaustasta loputtava [5]”.

 

Lue myös:

Suomen juutalaisyhteisön julkaisuilta tuki rikollisvaltio Israelille [6]
Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta [7]
Faktoja, jotka jokaisen tulisi tietää [8]