- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalaispoliitikko: vasemmiston ja oikeiston yhdistyttävä isänmaallisia vastaan!

Tunnettu Saksassa asuva juutalainen vasemmistopoliitikko Gregor Gysi on kauhuissaan maahanmuuttovastaisten puolueiden suosiosta. Hän vaatii nyt marxistien ja globaalikapitalistien yhteistyötä isänmaallisia vastaan.

Gysiä harmittaa se, että maahanmuutto- ja EU-vastainen Alternativ für Deutschland (AfD) kerää nykyään vasemmiston havittelemat työläisten äänet. Gysi ei käsitä, miksi AfD:n maltillinen maahanmuuttokritiikki vetoaa työväkeen paremmin kuin juutalaispoliitikon omat rasistiset purkaukset valkoista rotua vastaan.

Gysi joutui kritiikkimyrskyn silmään vuosi sitten, kun hän mainosti kannattajilleen Parempi elämä ilman natseja – monikulttuurisuus on tulevaisuutemme –nimistä tapahtumaa. Mainosvideolla juutalainen totesi: ”Saksassa kantaväestön kuolleisuus on jo suurempaa kuin syntyvyys. Tämä on erittäin tervetullut uutinen […] Ja juuri tästä syystä olemme täysin riippuvaisia maahanmuutosta.” Nyt vasemmisto niittää epäonnistuneissa vaaleissa sitä mitä on kylvänyt.

Valkoisten kansanmurhaa avoimesti kannattava Gysi totesi tänä keväänä [1]viimeisimmän vaalitappion jälkeen, että vasemmiston on korkea aika aloittaa yhteistyö oikeistolaisen valtapuolueen, Saksan kristillisdemokraattisen unionin kanssa (CDU).

CDU:n johtaja on liittokansleri Angela Merkel. Monet vasemmistolaiset ovat hölmistyneitä Gysin vaatimuksesta, sillä Merkel tunnetaan äärilaidan finanssikapitalistina ja pankkilobbarina. Merkel on kannattanut armotonta linjaa esimerkiksi pankkien ryöväämää Kreikkaa vastaan.

Gysille poliittiset ideologiat kuten oikeisto ja vasemmisto ovat kuitenkin pelkkiä työkaluja, joita kaikkia voi tarvittaessa käyttää valkoista alkuperäisväestöä vastaan. Hänen mukaansa koko Euroopassa tilanne on nyt samanlainen: oikeiston ja vasemmiston on lopetettava riitely ja yhdistettävä voimansa nationalisteja, maahanmuuttokriitikoita ja EU:n vastustajia vastaan.

Dramaattisessa haastattelussaan Gysi jopa julisti, että mikäli nationalisteja ei tuhota yhdessä, tekee poliittinen järjestelmä ”historiallisen virheen”.

jews-welcome-refugees-01 [2]

Vasemmisto menettänyt yhteytensä kohderyhmäänsä

Saksalainen vasemmistojohtaja Sahra Wagenkencht myönsi vaalitappion jälkeen, että ”vasemmisto on menettänyt yhteytensä kohderyhmänsä sosiaalisiin tarpeisiin”.

Sen sijaan, että vasemmisto ajaisi oikeudenmukaista palkka- ja työllisyyspolitiikkaa, tahtoo puolue nyt haudata Saksan laittomaan orjatyövoimaan [3]. Mikäli äänestäjät eivät pidä tästä, haukkuu juutalainen Gysi nämä ”natseiksi”.

Gysin vihaama AfD-puolue on ilahduttanut monia äänestäjiä tavanomaista radikaalimmilla vaatimuksilla. Rehellisyytensä vuoksi AfD erotettiinkin äärisionistisesta ECR-europarlamenttiryhmästä [4], johon myös perussuomalaiset kuuluvat.

AfD potkittiin ECR:stä sen jälkeen, kun puolueen meppi Beatrix Von Storch oli vaatinut uskottavan rajavalvonnan palauttamista Eurooppaan. Hän vaati, että laiton siirtolaistulva pysäytettäisiin tarpeen tullen aseistetulla rajavalvonnalla. ECR:n mukaan ajatus oli epäinhimillinen: mikäli laittomat siirtolaiset haluavat tunkeutua Eurooppaan, ei näitä saa estää voimakeinoin.

AfD tekee myös yhteistyötä Nato-vastaisen FPÖ-puolueen kanssa, mikä raivostutti Yhdysvaltoja ja Israelia hännystelevän ECR-johdon.

Vasemmisto, perinteiset globaalikapitalistit ja sionistiset valeoppositio-oikeistolaiset vihaavat kaikki AfD-puoluetta. Tästä huolimatta sen kannatus tavallisen kansan keskuudessa kasvaa jatkuvasti.

 

Lue myös: Juutalaiset ja rasismi, osa 4: monikulttuurinen aivopesu Suomessa [5]